Hribi.net
Hribi.netSlovenski splet
Registracija Navodila
uporabnik: geslo:  avtoprijava 
English Hrvatski Forum Nova tema iskanje
 Kaj se dogaja s hribi.net?!
Irina     
6.11.2011
Žalostijo me te vaše nestrpne pisarije. Vse vam je dano, vse vam je na dosegu roke, uživajte in delite to z nami. Ni rečeno, da bo vedno tako. Mogoče pride čas, ko boste želeli kaj napisati, pa ne boste imeli o čem, pride čas, ko boste mogoče obžalovali, da tega niste storili takrat, ko bi še lahko.

Na goro svojega življenja sem se povzpela na Onkologiji. Mesece sem hrepenela po tem, da bi zmogla hoditi po ravnem, o strmini še sanjati nisem smela.
Leta so minila preden sem zopet lahko obula planinske čevlje in se povzpela na bližnjo goro. Nekateri bi ji rekli krtina.
In zato sem danes toliko bolj ponosna nase in na vsako prehojeno gorsko pot, na vsak vzpon. Premnogi,ki sem jih spoznala so se poslovili ne, da bi jim bilo še kdaj dano stopiti na zelene travnike po katerih so tako hrepeneli.

Veselite se tega, da ste tukaj in sedaj. Pozabite na prepire in zamere, podelite vse dobro z nami in vsem nam bo lepše.


Kaj se dogaja s hribi.net?!1
turbo     
6.11.2011
Ne bo več dolgo, ko bom praznoval. Praznoval sam v sebi, potihoma in veselo. Štiridestletnico zahajanja v gore. Od malega k večjemu, od nižjega k višjemu in od lažjega k težjemu. V vseh oblikah kopne skale in takisto v vseh oblikah zimskih padavin. In je vedno bilo orng fajn. Včasih malo manj, velikokrat veliko bolj orng fajn.
Leta nazaj sem z veseljem kaj napisal na forumu PZS in odzivi, javni in zasebni, so bili prijetno pozitivni. Pa se je začelo, enako kot tu, z udarci "pod pas" in pisal sem vse manj in se na koncu poslovil. Pisal sem, pišem in še bom pisal na portalu TK Gora, o meni tako ljubi turni smuki oz. turnosmuških turah. Pisal sem, pišem tudi tu. Zasebni in javni komentarji in odzivi, javni v smislu srečevanj s sohribovkami in sohribovci v gorah, so enako prijetno pozitivni. Tisti drugačni pa, . . . , vsak ima svoje mnenje in okus.
Konec koncev, v gore zahajam zaradi sebe. In nekaj nekam zapisati zaradi sebe, bolj potihoma in "na skrivaj" sploh ne bo težko. V gorah mi je vedno lepo, tako kot "zadnje čase" že zlepa ne. Branje zapisov, na tem in drugih portalih, pa prijetna popestritev ob-gorniškega udejstvovanja. In če bo potrebno samo brati in nič pisati . . . sploh ne bo težko, sem dal tudi to že čez . . .
Dovolj, moram iti. V gore, na lepše, ko pa se tako lep dan obeta . . .
panda     
6.11.2011
Bravo Turbo. Lepo si napisal in predhodnica pred teboj tudi. LPnasmeh
Lj     
6.11.2011
Irina, zelo resnično in lepo zapisano. Želim ti še velikooo lepih doživetij v naravi, vsem skupaj pa pozdrav, ki ni zrasel na mojem zelniku, ampak mi je zelo všeč: veliko se smejte pa radi se imejte!nasmeh
Lp, Ljubica
Irina     
6.11.2011
turbo 6.11.2011
V gorah mi je vedno lepo, tako kot "zadnje čase" že zlepa ne.
--------
@turbo, se je dalo razbrati, da vam je orgn fajn. Naj ta,"zadnje čase", traja kar se da dolgo.

Naj nas ljubezen do gora zbližuje, radosti, da nas bodo misli na vse prehojeno in doživeto grelo v turobnih dneh.
Hvala za vse lepe misli in želje. Vse dobro in varen korak želim na vseh vaših/naših poteh.
Kozorog     
6.11.2011
Irina... turbo ima za to poseben in to odličen razlogvelik nasmehmežikanjeNič drugače se ne godi osebi s katero hodita skupaj v hribe... vsa njjuna sporočila so pogljobljena in polna igrivosti ter..... kar lepo ju je spremljat...nasmehmežikanje
Lunca     
6.11.2011
Irina ob tvojem pisanju se človek res zamisli... Kako hitro nam samoumevne stvari lahko postanejo nedosegljive... Vesela sem zate in privoščim ti še veliko čudovitih trenutkov v gorah! Pa morda v razmislek vsem, ki se tukaj na veliko ukvarjate z objavami posameznikov... kot da je to sploh pomembno...
velesa     
6.11.2011
Vedno bolj postaja razvidno zaradi koga in česa je nastal na forumu kreg.
Za strpneže pa držim pesti, da jo ohranjajo in delijo z ostalimi še naprej!nasmeh
Irina     
6.11.2011
Kozorog 6.11.2011
Seveda sem opazila, saj ni moč prezreti, da se vse povsod iskri in kar milo se mi je storilo. Gregorjevo je še daleč, a nekateri že sedaj žgolijo in to je nekaj najlepšega.
Pričakujem njuno prvo nočno turo in se sprašujem, če bo tudi @turbo dobil odsevni plašček. Upam, da mi ne bosta štela v zlo malo hudomušnosti?
Kaj se dogaja s hribi.net?! Luna1
kaveljc     
6.11.2011
velesa... se strinjam s tvojim razmišljanjem.. vendar je žal pač tako... upam, da bo Igor še prišel "nazaj" na ta forum in da bomo z veseljem brali njegove prispevke.
Je pa zanimivo da ponavadi nastanejo konflikti, ko je slabo vreme.... pa tudi tokrat je tako... nimam proti nobenemu nič, bi bilo pa prav, da smo vsi malo bolj strpni drug do drugega... da kot je nekdo pred mano že napisal.... "živi in pusti živeti" tudi drugim seveda...
JusAvgustin     
6.11.2011
turbo, a katarza pa ni zate? loh se kej zmenva... mežikanje

Lp prav vsem!nasmeh
MajaO     
7.11.2011
jaz*     
7.11.2011
Irina,lepo te je brati in to je to, vendar ljudje smo samo ljudje...žal..nasmeh
tisa     
7.11.2011
Res je, da smo ljudje samo ljudje, a če je Irina s svojim pisanjem povzročila, da se je malo zamislila vsaj peščica prenapetežev tukaj, je dosegla svoj namen. Irina še veliko lepih trenutkov na vrhovih naših prelepih gora ti želim in srečno.
strelec1954     
7.11.2011
Rad prebiram te strani,zakaj...ker mi je všeč vse kar je v povezavi z gorami.V ta koncept pa gotovo ne spadajo žaljivke in prepiri.Tudi sam sem pogost obiskovalec gora skozi vse leto pravzaprav v zimskem času bolj pogosto verjetno zato, ker je manjša "gneča".
Prehodil in preplezal sem že marsikatero pot a napisal o tem skoraj nič,zakaj...ker nisem želel da bil deležen kritik,za katere vsi dobro vemo da nam ne denejo prav dobro.
Irina,tebi in tudi vsem ostalim želim še čim več lepih doživetji v naših vršacih.nasmeh
Kaj se dogaja s hribi.net?!1
zvončnica     
7.11.2011
Pišimo in prebirajmo o gorah, osebne zadeve in konflikte se rešuje drugače, ne preko tega foruma, lp in srečno vsem v gorahnasmeh
Irina     
7.11.2011
No, pa se je nevihta v našem čebričku polegla. Vsak je nekaj doprinesel in tako je prav. Ta forum nam mora predstavljati miren pristan po napornem dnevu in veselje, da lepoto prehojene ture podelimo z enakomislečimi. Tu "gor" nam mora biti lepo, da se bomo radi vračali in zato smo odgovorni mi sami.

@Lj, @GITA, @Lunca, @jaz*, @tisa, @strelec1954, vsem vam bi se rada zahvalila za lepe želje in misli, ki nosijo pozitivno energijo. In kdo med nami je ne potrebuje?
Želim vam vse dobro in nekoč se morebiti srečamo kje po poti.
Kaj se dogaja s hribi.net?!1
ljubitelj gora     
7.11.2011
@Irina: Zdaj je res boljenasmeh
pohodnik38     
8.11.2011
igračkat in prerekat se naj gredo na facebook ki za drugo itak ni uporaben,ta portal pa naj ostane resen,strokoven da bomo obveščeni o razmerah,stanju poti in da bo hoja po gorah še večji užitek in varnanasmeh
jaz*     
8.11.2011
Irina tudi tebi vse dobro, ter veliko osvojenih vrhov in pozitivne energije " tam zgoraj " ....in še kako se strinjam s pohodnikom38, naj ta forum ostane strokoven, dostojen in privlačen kot naše gorenasmeh
Stran: 1 2 3 4 5 6 ... 28 29 30      
Za objavo komentarja se morate prijaviti:
Uporabniško ime:
Geslo:
Zapomni si geslo:
V kolikor še nimate uporabniškega imena, se morate najprej registrirati
 
Copyright © 2006-2020 Hribi.net, Pogoji uporabe, Oglaševanje, Piškotki