Hribi.net
Hribi.net
Prijava
Prijava
Uporabniško ime:
Geslo:
Prijava
Še niste registrirani? Registracija.
Ste pozabili geslo?
Anketa
Ali ste že šli po Kremžarjevi poti na Grintovec?
Glasuj

Kaj se dogaja s hribi.net?!

Natisni
Becar4. 08. 2021 15:54:00
Vidim, da bo kmalu že kakšna knjiga o meni napisana, od psihičnega seciranja, do analize moje komunajzarske politične pripadnosti....pustite jih, naj se smešijo naprej velik nasmeh

Zdaj se točno vidi, kje je problem tega foruma, jaz sem jih blokiral, tako da se ne zapletamo več, pa očitno še vedno ni miru nasmeh

Seveda tu so prisotne mokre sanje po mojem izbrisu, pa ne samo to. Oni želijo zbrisati tudi ˝abverznega odvetnika˝ dr. Reinerja Fuellmicha, dr Nado Hiti, pa tisto po njihovem mnenju ˝gnevno˝ medicinsko sestro, Iniciativo slovenskih zdravnikov, Iniciativo slovenskih pravnikov, dr. Andraža Terška, Informacijsko pooblaščenko Mojco Prelesnik, vse komunajzerje, vse ˝brezposelne˝ protestnike, da naštejem samo pred kratkim omenjene, tako da bo ostal samo še Janez s svojim odvetnikom in zdravniško falango velik nasmeh
(+5)všeč
Becar4. 08. 2021 16:02:24
- Dežuje...
- Si meteorolog?
- Nisem... saj se vidi s prostim očesom, da dežuje.
- Od kje ti to? Si našel na Googlu?
- Oprosti... saj vidiš dež, ki pada. Ni to dovolj?
- Obstaja kaka raziskava, ki podpira tvojo trditev?
- Kakšna raziskava? Kaj ne vidiš, da imam vsa oblačila mokra?
- Ja že, samo to ne pomeni, da dejansko dežuje... Na katere vire se sklicuješ?
- Na kakšne vire??
- Jaz imam prijatelja, ki je zaposlen na meteorološkem zavodu, ki mi je povedal, da danes ne bo dežja.
- Ja kaj, očitno se je zmotil... nič takega.
- Seveda... sedaj veš več o dežju, kot on, ki je 10 let preučeval vremenske pojave...To govoriš zato, ker si proti meteorologom.
- Pa dobro... kaj govoriš? Kaj ne vidiš sivega neba in dež, ki sedaj pada na zemljo?
- Saj sem vedel... še en teoretik zarote...
(+9)všeč
zokipoki4. 08. 2021 16:38:35
Ta rubrika bi lahko imela naslov, kaj se dogaja z ljudmi? nasmeh
(+7)všeč
VanSims4. 08. 2021 18:09:56
"Nisem prepričan, da bi z izbrisom dotične teme res dosegli kaj dobrega."

Ja sedaj je pa že prepozno, Češka se je zgodila, kar poglej poste pod tvojim.

"Drugo pa - a res misliš, da bi se s tem kaj dosti rešilo?"

Glej zgoraj.

"Ampak - dogajalo bi se, da bi objave s tega področja postopoma začele kapljati v ostale, 'hribovske' teme."

Se je zgodilo že brez tega. Se je pravzaprav enkrat že pa sta admina pobrisala.

"to je tudi s pragmatičnega vidika po moje bolje, če ta tema ostane, ker je potem točno jasno, kje se kregamo o politiki, kje pa vendarle debatiramo o hribih."

Saj se bo ustavil pri Avstriji in Češki!
(+2)všeč
Trobec4. 08. 2021 18:19:58
Sej ta z dežjem je res posrečena...ampak s prostim očesom žal ne vidiš, od česa človek zboli. Super bi bilo, če bi bilo tako...ker bi prišparali milijone in milijone na dragih preiskavah...ampak žal ne gre.
(+3)všeč
Becar4. 08. 2021 19:17:24
Trobec, če ti jaz črno na belem pokažem, da je PCT pogoj v neskladju z evropskim pravom, kakšne milijone rabiš? Dva stavka prebereš iz podpisane resolucije in je to to. Milijone kar pusti na banki. mežikanje

Točno to je v tisti prispodobi o dežju. Institucije z lastnimi drago plačanimi pravnimi službami, ki bi morale imeti pravo v malem prstu, kar naenkrat niso sposobne najti členov, ki prepovedujejo kakršenkoli PCT, omejitve potovanj, karantene itd... Jaz in številni drugi navadni državljani, pa to najdemo v trenu oka. Te iste pravne službe, recimo primer nacionalne televizije, niso sposobne povedati svojim urednikom, da je njihov način oglaševanje cepljenja v nasprotju z evropskim pravom. A ni to zanimivo?
(+4)všeč
VanSims4. 08. 2021 20:05:07
Hmmm,če bi nas vsaj Becar razveselil s tem členon, ki prepoveduje PCT,... zmeden
(+1)všeč
Trobec4. 08. 2021 21:00:38
Becar, nisem pisal o PCTju. In priznam, da imaš v marsikateri zadevi prav.
Mikrobiologije, imunologije, patofiziologije in še kaj od tega pa mogoče raje ne drezaj preveč. Ni to tvoje najmočnejše področje. Bolje, če se ukvarjaš s pravom in človekovimi pravicami.
(+1)všeč
Becar4. 08. 2021 21:08:51
Vidiš, to se pa strinjam. Zato ne drezam v to področje in raje poslušam stroko ter preberem strokovne članke. Seveda iz obeh polov, to je treba poudarit. Si dobil občutek, da se poglabljam v mikrobiologijo? Meni zadošča podatek o 0,14 % smrtnosti, ne rabim jaz nobenega znanja iz mikrobiologije, v bistvu me ta znanost ne zanima. Tako me tudi ne zanima struktura PCR testa, me pa zanima recimo izjava izumitelja PCR testov, da so popolnoma neprimerni za izvajanje nadzora (hudič se skriva v ciklih a ne, boš ti več vedel). Ter ista izjava sodnega izvedenca s področja medicine na berlinskem sodišču v teku procesov proti covid mafiji s strani dr Reinerja Fuellmicha, kot je sam povedal na nedavnem javljanju v Londonu.

Sicer pa če je vodja nijz specialist socialne medicine in na področju drog med najbolj pametnimi glede covida, zakaj bi moral biti potem jaz specialist recimo imunologije.
(+4)všeč
Trobec4. 08. 2021 21:58:41
"Sicer pa če je vodja nijz specialist socialne medicine in na področju drog med najbolj pametnimi glede covida"

Pozabil si najboljše: VD zdravstvenega ministra obramboslovec pa strokovna skupina za epidemijo brez epidemiologa nasmeh

No, tista Mullisova izjava je bila malo vzeta iz konteksta, tudi na splošno je bil Mullis vedno rahlo kontroverzna osebnost...kot marsikateri genij. PCR je odlično orodje, brez tega znanosti, kot jo imamo danes, ne bi bilo. Ampak - kot vsaka taka stvar ga je potrebno znat uporabljat (na to je predvsem ciljal). Primer ki sem ga že omenjal: če kužen kihne v zid in potem iz zidu vzamejo bris, bo zid pozitiven. Pa saj je že nek afriški predsednik govoril o pozitivnih bučkah, kumaricah ali nekaj takega.
Število ciklov je pa druga stvar, kjer se da stvar manipulirat. Če je dovolj visoko, bo rezultat skoraj zagotovo pozitiven. Kakšno je pravo število ciklov je pa že malo arbitrarna odločitev (tudi to Mullisu ni bilo všeč). Zato pri diagnostiki ne bi smeli gledati samo rezultata PCR ampak še klinične znake.
Še vedno pa je PCR veliko veliko boljši kot vse raznorazne oblike hitih testov. Pravzaprav je daleč najbolša stvar, ki jo sploh imamo. Ob pravilni uporabi seveda.

p.s. razumevanje delovanja PCR testa pomeni, da lahko razumeš širši kontekst izjave in tudi kaj, kar je med vrsticami.
(+4)všeč
Becar4. 08. 2021 22:10:24
Ja, pa vendar, zdaj sta že 2 znanstvenika, za katera osebno vem, potrdila, da je v uporabljenem številu ciklov 97% testov lažno pozitivnih.
(+6)všeč
75'er5. 08. 2021 10:22:36
Je že France napisal, le čevlje sodi naj kopitar. Pri nas je pa tako, da je vsak strokovnjak za vse, če je prebral 2 članka z vsebino, ki bi jo rad slišal. Tudi če je ostalih 1000 člankov drugačnih.
Seveda pa se vsak na zadnje noge postavi, če nekdo podreza v njegovo področje. Pravniki obvladajo imunologijo, ampak bog ne daj da bi kdo drug dreznil v pravo.
Fantje, pišite raje o hribih.
(+3)všeč
Becar5. 08. 2021 10:29:52
Še eden iz anekdote o dežju in meteorologu nasmeh

˝Fantje, pišite raje o hribih.˝

To velja tudi in predvsem zate.

˝Je že France napisal, le čevlje sodi naj kopitar.˝

To pa piši svojemu Janezu, prvemu epidemiologu in pravniku.
(+3)všeč
VanSims5. 08. 2021 11:32:00
No evo pa je bila čisto nedolžna replika, s katero avtor ni nobenega neposredno kritiziral. Seveda pa je naš samozvani 'šef' sedaj ravno potrdil pravilnost te ugotovitve o postavljanju na zadnje noge.

In ne nazadnje, avtor je lahko zagrizen levičar in antijanšist, ki ga naš 'šef' pošilja k Janezu.

Ta rubrika ni več "Kaj se dogaja s hribi.net?!", ampak skupek posledic tega,kar se dogaja in se je delno že zgodilo s hribi.net.

Zato prosim admina, da nam vsaj v ostalih rubrikah, ki nimajo veze ne s covidom, ne s politiko, to dvoje tudi prihranita.

Če moramo že imeto rubriko kupa gnoja, na kateri se šopiri en sam petelin. Ma kaki petelin, pišče! velik nasmeh
(+7)všeč
Trobec11. 08. 2021 16:24:01
Ležeč tekst ne prime. Oznaka ko vpišeš <i> avtomatsko spremeni znake
(+1)všeč
Majdag12. 09. 2021 17:17:30
A prav vidim? Bravo Tadej in Rok, sta počistila - Covid 19. Še na tej strani so ostali komentarji. Se premikamo v boljše čase. HVALA..nasmeh
(+13)všeč
pohodnik3812. 09. 2021 22:19:15
Se strinjam @Majdag končno so spet hribi net takšni kot morajo biti BRAVO in pohvale.nasmeh
(+5)všeč
medo113. 09. 2021 05:48:56
Vsa pohvala za uporabo metle na hribi net BRAVOnasmehnasmeh
(+3)všeč
VanSims13. 09. 2021 11:49:08
Rubrika sicer še obstaja, a se ne prikazuje več na naslovni strani in žal glavni protagonist to ve. mrk pogled

No, en korak je vendarle narejen, to da tisti, ki ne vedo za njo, je ne bodo mogli videti t.j. ta protagonist ne bo imel več tako širokega občinstva za svojo škodljivo propagando. cool
(+2)všeč
Becar13. 09. 2021 11:51:07
Nobene metle ni bilo, tema še vedno obstaja med splošnimi pogovori in tako je tudi prav, da se bo čez nekaj let točno videlo, kdo je podpiral kršenje človekovih pravic in kdo pravno državo.

Vsi tisti, ki pa ste zdaj tukaj pametni in ste se naredili francoza, ste bili očitno v temi covid-19 soudeleženi ali aktivno ali z branjem, tako da ne se delat zdaj nekih svetnikov. Enako kot za vsako temo tudi tu velja, če ti ne paše, pač ne bereš. Sila preprosto nasmeh
(+7)všeč
Stran:123...33343536
Za objavo komentarja se morate prijaviti:
Uporabniško ime:
Geslo:
Prijava
V kolikor še nimate uporabniškega imena se morate najprej registrirati.
     
Copyright © 2006-2024 Hribi.net, Pogoji uporabe, Zasebnost in piškotki