Hribi.net
Hribi.net
Prijava
Prijava
Uporabniško ime:
Geslo:
Prijava
Še niste registrirani? Registracija.
Ste pozabili geslo?
Anketa
Ali ste že bili na Plačkem vrhu (510 m)?
Glasuj

Kaj se dogaja s hribi.net?!

Natisni
andi22. 08. 2021 18:40:03
Težko rečemo, da gre za strokovni prispevek (spodaj). Mogoče pa bo kdaj pomagal na enostaven način razumeti, kaj se je razpaslo po forumih. S tem tudi razumeti potrebo, da s takšnimi ljudmi razprava ali pogovori niso potrebni. Ker z njimi tako ali tako niti v hribe ne bi šlinasmeh in res je - pred meseci sem naredil napako in se iz dolgčasa v nekem trenutku iz takšne osebe norčeval. Se opravičujem in se seveda ne bo ponovilo. Nima niti smisla, takšni ljudje so sami sebi namen. Zato pa - krasni dnevi so, tudi ko dežuje, veliko užitkov in varno po poteh! lp
https://www.youtube.com/watch?v=arJLy3hX1E8
(+4)všeč
VanSims2. 08. 2021 19:48:16
Grandiozni ali vulnerabilni narcisizem, torej?

Ali celo narcisoidna motnja osebnosti?
(+1)všeč
Majdag3. 08. 2021 09:30:31
Kaj se dogaja s hribi. net?! Ja, vprašanje za vas: Samok, andi2, VanSims in ne za Tadeja in Roka, ko objavljate pod to rubriko....
(+9)všeč
VanSims3. 08. 2021 10:11:29
@Majdag: ker vedno pogledam na vsako stvar najprej s pozitivne strani, domnevam, da onega 'šefa' iz najbolj razvpite rubrike portala, ki je tudi tu v zadnjem času največ bedarij naklaftrau, nisi videla, ker sta administratorja to že pobrisala.
(+2)všeč
SamoK3. 08. 2021 10:17:02
>vprašanje za vas: Samok, andi2, VanSims ...

in zdaj še za Majdag mežikanje
(+3)všeč
andi23. 08. 2021 18:02:23
Tako je VanSims. Sicer bom bolj potiho potrdil, ker smo že takoj kreganinasmeh Tam kjer se omenja suha veja, lobotomija, fašizem, svoboda naroda, v vsakem stavku posebej poudarja visok IQ udeleženca (uf, ključno področje vsakega narcisoida!), leva in desna stran vožnje itd. se namreč vprašanje od ga. Majde ne pojavinasmeh se pa ravno zato v debati ne odstopa niti za milimeter. Meni se pa že ne bo govorilo, kaj je res in kaj necoollp
(+5)všeč
Becar3. 08. 2021 18:30:55
In kaj je narobe z zagovarjanjem svobode naroda in spoštovanja zakonov ter ustave? Ali mi res že živimo v fašizmu, da se žali, napada in cenzurira zagovornike svobode in pravne države?
(+7)všeč
Becar3. 08. 2021 21:09:02
Ti Andi2 se pa malo zamisli sam nad seboj. Na prejšnji strani bolj papežki od papeža, glede na všečke si dobro člane okrog prinesel, na tej strani pa že predavanja o narcisoidnosti posameznikov, ki se s teboj ne strinjajo. Celo norčeval si se iz umiranja in lagal s tem, ko si pisal, da poznaš na desetine umrlih zaradi covida. Da te ni sram! Ne najdem penzionista, ki bi enega poznal, ti pa na desetine. A tebe kdo plačuje za takšne izjave? jezen Jaz sem vnaprej vedel, da osel ne menja dlake, sem pa vseeno počakal, tako da malo drugi še vidijo, za kaj gre. Tako da si zasedel 6. že vnaprej mišljeno mesto na moji blok listi provokatorjev.
(+7)všeč
VanSims3. 08. 2021 21:38:11
"In kaj je narobe z zagovarjanjem svobode naroda in spoštovanja zakonov ter ustave"


"Kaaaaj je narobe s tem, da si Beeecaaar?" mrk pogledzmedenmrk pogled hlip, hlip
(+1)všeč
VanSims3. 08. 2021 21:50:29
Ti ti ti Andi, v kot in sramuj se. Za kazen pa ne bo nič bombončkov ali celo čokolade, kamoli sladoljed ali koljač!
(+1)všeč
andi24. 08. 2021 05:35:54
Van - ste lepo napisal v sosednji temi. Je vseeno, če se v kakšni stvari ne strinjamo saj lahko ostane vljudnost. Zato pa - pustimo človeka pri miru. Saj ni druge rešitve. Z obtoževanji tako ne neha (lep primer pred dnevni zokipoki, ki ga je vljudno dve stvari vprašal - takoj zmerjanje in blokadazmeden). Hecno, res poznam desetine ljudi, ki so umrli za Covid, to je pač žal tako... Pa hecno, nisem ravno nek zagovornik/nasprotnik cepljenja. Živi in pusti živeti. Kot sem omenil - sem pa med napornim delom v začetku leta naredil napako in se nekaj tednov norčeval po nepotrebnem. No, tega več ne bo. Moj prispevek za boljši forum. Pa še eno opažanje - uporabnik trajno zbira vsak zapis tega foruma in kaže močno potrebo po tožbi in škodovanju (zalezovanje, razkrivanje osebnih podatkov) vsakemu, ki ga ima v podzavesti za svojega nasprotnika. Tako da pazljivo kako in kaj v pogovoru z njim, če se v to že spuščamo. Prijatelj mi je omenjal določeno podvrsto psihopatizma. Ne vem, nisem psiholog. Zato pa, gremo v hribe in vse dobro. Lep pozdrav!
p.s. ena pohvala za Tadeja in Roka. Zdi se, da je forum dejansko postal minimalno moderiran. Vsak prispevek gre skozi osnovni pregled ob oddaji objave. Hvala in pohvale!
(+3)všeč
zokipoki4. 08. 2021 08:52:26
Tako kot si napisal Andrej, treba je v hribe, v gozd, ob potoček, na skalco...nasmeh
(+3)všeč
VanSims4. 08. 2021 11:23:16
"pustimo človeka pri miru"

Ja, ampak po drugi strani ne moreš mimo, da s svojim ravnanjem škoduje družbi in nam vsem. Da bodo zaradi takih lockdowni, gospodarske težave in konec koncev tudi bolniki. Namenoma nisem napisal 'mrtvi', ker se preveč poudarja umrljivost, naj bi jih pa bilo petkrat več trpečih zaradi tega, z dolgotrajnimi posledicami.

Kar se tiče morebitne tožbe, si me spomnil. Za vsak slučaj bom tudi jaz poslikal omenjeni forum, čeprav ne verjemam, da ga bosta admina zbrisala. Toliko da imam dokaze, če bo kaj ropotal s kakimi tožbami, potem ga lahko nazaj tožim oz. zagrozim s protitožbo.

Kar se tiče razkrivnja, zaelzovanja, ... ga pa lahko samo opozorim, da imam že izkušnjo z eno tako situacijo, ki se sicer ni še čisto zaključila. Res, so mi v teh letih požrli dosti živcev in mi škodovali a se tudi za njih ni dobro izteklo. Z izkušnjami, ki sem jih pridobil pa sem lahko ob naslednjem takem napadu kvečjemu boljši, tako v obrambi kot protinapadu.

Se pa ne strinjam s tistim od ".p.s." naprej. Forum dejansko praktično ni moderiran, čeprav prihajajo zapisi kao z neko zamudo. Ravno to, da se še vedno dogaja to kar se, to dejstvo negira. Moderirano ni praktično nič. Žal!
(+1)všeč
Trobec4. 08. 2021 13:23:08
Moderatorstvo foruma, če ga želiš obdržati na nekem nivoju, ni enostavno.
Saj, načeloma je to hribovski forum, kjer se pogovarjamo o hribovskih zadevah (aktualne razmere, priporočila za pohode, vreme, oprema,...). In čeprav so že prej bili kakšni ekscesi, od kreganja glede tempa hoje, pa opreme, pametovanja, samovšečne objave...je vse skupaj bilo drugače. Tudi ob hudih besedah, je bilo še vedno vsaj malo smešno.
Zdaj se pojavljajo zdravstvene teme, vprašanja človekovih pravic in politika. Vse skupaj pravzaprav samo odseva vedno bolj napeto vzdušje v družbi sami. Tako da tudi Roku in Tadeju zagotovo ni lahko. Za hribovce je pa stran še vedno super!
(+4)všeč
Trobec4. 08. 2021 13:31:09
Pa še to, glede na to da ste Becarja že kar označili za psihopata, narcisa,...in kot takega škodljivega družbi (sam se do tega ne bom opredeljeval), se pa strinjam, da so tako profili vse prej kot koristni za družbo.
Ampak...kako hudo je šele, ko se taki profili znajdejo na oblasti? Koliko škode šele taki naredijo? Koliko lockdownov, koliko obolelih in mrtvih, kakšna gospodarska škoda? A si kdo predstavlja, npr psihopat predsednik vlade in patološki narcis predsednik države? Aja...
(+7)všeč
Becar4. 08. 2021 13:53:41
Trobec, čeprav provokatorjev ne berem več, zdaj vidim, da me ne morejo pustiti pri miru, očitno sem jim bil velik trn v peti, nanje naredil velik vtis in me še kar sanjajo.

To me sploh ne gane, imam trdo kožo. Sem pa dosegel določen namen in to je prikaz načina, kako fašistoljubni privrženci v tej državi obravnavajo vse anticovid usmerjene; od stroke, medijev, pravnikov, vse do moje malenkosti. Gre za prizadevanje utišati vse, ki niso za covid ˝hecanje˝. Ne zavedajo pa se, da s svojim načinom dosegajo ravno obratno, kot si želijo. Tako, da jim moramo biti na nek način hvaležni, ker so s tem svojim ekstremizmom, ki ga pač ne zmorejo prikriti, ustvarili velike množice, ki po svetu že izražajo svoj protest, pri nas pa po mojem mnenju to še prihaja na plan.
(+5)všeč
VanSims4. 08. 2021 15:08:19
"Moderatorstvo foruma, če ga želiš obdržati na nekem nivoju, ni enostavno."

OK, ampak če vidiš, da je ena tema res zašla in hkrati nima s portalom veze, potem jo zapreš. Vsaj moje mnenje je tako.

Drugače se pa strinjam. Ni lahko.

"In čeprav so že prej bili kakšni ekscesi, od kreganja glede tempa hoje, pa opreme, pametovanja, samovšečne objave...je vse skupaj bilo drugače. Tudi ob hudih besedah, je bilo še vedno vsaj malo smešno."

Ja tema o Covid-19 je bila taka do pojava fenomena "Becar".
(+1)všeč
jax4. 08. 2021 15:15:41
Daj no. S počeznim poniževanjem sogovornikov je začel neki drugi uporabnik. Tisti, ki se je vmes samoizbrisal.
(+7)všeč
zavest4. 08. 2021 15:16:42
Eden od pomenov trde kože vključuje "je žaljivo nevljuden", tako da čestitke Becarju za briljantno samorefleksijo nasmeh
(+2)všeč
jax4. 08. 2021 15:23:21
Pa še nekaj bi rekel. Nisem prepričan, da bi z izbrisom dotične teme res dosegli kaj dobrega. Prvič, jaz sem a priori proti arbitrarnim posegom. Forum mora imeti pravila in temo se izbriše, če ta pravila krši. Ne pa kar če se administratorju to zdi. V splošnih pogovorih je načeloma lahko tematika poljubna in ni nujno povezana s hribi, zato je to težko utemeljevat s tem, da gre za neprimerno tematiko.
Drugo pa - a res misliš, da bi se s tem kaj dosti rešilo? Ja, mogoče bi bilo političnega prepucavanja manj. Ampak - dogajalo bi se, da bi objave s tega področja postopoma začele kapljati v ostale, "hribovske" teme. In potem bi bili vsi na slabšem, ker ne bi bilo več ločnice. Zato je tudi s pragmatičnega vidika po moje bolje, če ta tema ostane, ker je potem točno jasno, kje se kregamo o politiki, kje pa vendarle debatiramo o hribih.
(+6)všeč
Stran:123...3233343536
Za objavo komentarja se morate prijaviti:
Uporabniško ime:
Geslo:
Prijava
V kolikor še nimate uporabniškega imena se morate najprej registrirati.
     
Copyright © 2006-2024 Hribi.net, Pogoji uporabe, Piškotki