Hribi.net
Hribi.net
Prijava
Prijava
Uporabniško ime:
Geslo:
Prijava
Še niste registrirani? Registracija.
Ste pozabili geslo?
Anketa
V kateri državi se nahaja Grlovec (1840 m)?
Glasuj
Pogoji uporabe

Pogoji uporabe

Splošno
Vse informacije na spletnih straneh so zgolj informativnega značaja in lastnik spletnega mesta Hribi.net nikakor ni odgovoren za povzročeno škodo ali za nesreče katerih vzrok je napačna informacija na spletnih straneh. Lastnik spletnega mesta tudi ne prevzema odgovornosti za vsebino prispevkov, ki so jih objavili uporabniki in ima pravico do spreminjanja in brisanja vseh prispevkov uporabnikov. Lastnik spletnega mesta ima tudi pravico, da po lastni presoji onemogoči objavljanje sporočil kateremukoli uporabniku. Zahteve uporabnikov po odstranitvi katerekoli objave, lastnik spletnega mesta upošteva po lastni presoji. Na spletnem mestu hribi.net velja pravilo ena oseba eno uporabniško ime. Obstoječim uporabnikom je torej prepovedano ustvarjanje novih uporabniških računov. Za preprečevanje zlorab hranimo nekaj podakov o vas in vašem računalniku (elektronski naslov, ip-številka), ki pa jih ne posredujemo tretjim osebam.
Temperature objavljene na spletnih straneh so približki izračunani na podlagi nadmorske višine.
Vse slike in besedila na spletnem mestu Hribi.net so avtorsko zaščitene in jih je prepovedano uporabljati brez dovoljenja avtorja.

Na spletnem mestu Hribi.net je:
- prepovedana uporaba kletvic in žaljivk.
- prepovedano objavljanje vsebin, ki kršijo zakon.
- zaželjena uporaba slovenskega jezika.
- nezaželjena pretirana uporaba VELIKIH ČRK.

Upravljalec spletnega mesta je: Spletne storitve, Tadej Lukan s.p.
Kontakt: info@hribi.net

Politika zasebnosti
Na spletnem mestu www.hribi.net cenimo vašo zasebnost, zato vaše podatke vedno skrbno varujemo. Ta politika zasebnosti se lahko kadarkoli spremeni ali dopolni, brez predhodnega opozorila ali obvestila.

Spletno mesto hribi.net hrani podatke:
- ki jih uporabnik vpiše v postopku registracije
- podatke, ki se registrirajo pri pregledovanju vsebin naših spletnih strani
- podatke, ki se zbirajo pri aktivnem sodelovanju uporabnikov

V postopku prostovoljne registracije uporabnik vpiše svoj naslov elektronske pošte, ki ga hranimo za potrebe posredovanja pozabljenega gesla. Drugih sporočil uporabnikom ne pošiljamo. Ob registraciji shranimo tudi IP naslov. IP naslove hranimo na podlagi zakonitega interesa zagotavljanja ustrezne stopnje varnosti spletnega strežnika in storitev, ki gostujejo na strežniku.

Za potrebe statistike obiska spletno mesto uporablja spletni servis Google Analytics pri tem pa ne uporablja uporabnikovih osebnih podatkov.

Za potrebe oglaševanja spletno mesto uporablja tudi servis DoubleClick for Publishers, ki v kolikor se s tem strinjate lahko tudi obdeluje osebne podatke za posredovanje personaliziranih oglasov.
Ali dovolite, da servis DoubleClick for Publishers obdeluje vaše osebne podatke za posredovanje personaliziranih oglasov?
dovolim
ne dovolim


Podatke, ki jih zbiramo v opisanih postopkih uporabljamo izključno za izboljšanje kakovosti naših spletnih strani ter za potrebe statistike obiska in oglaševanja.

Spletno mesto podatkov o uporabnikih ne posreduje tretjim osebam.
     
Copyright © 2006-2024 Hribi.net, Pogoji uporabe, Zasebnost in piškotki