Hribi.net
Hribi.net
Prijava
Prijava
Uporabniško ime:
Geslo:
Prijava
Še niste registrirani? Registracija.
Ste pozabili geslo?
Anketa
Ali ste že šli po Kremžarjevi poti na Grintovec?
Glasuj

Izzivanje v gorah

Natisni
korl27. 02. 2013 12:46:10
No kje je zdaj izjava: @S.volk, tinky, pipe, snork, tine.sl, bostjanp, vrabec in vsi ostali - govorte v svojem imenu! Vsi ostali me razumejo in z veseljem berejo velik nasmehvelik nasmehvelik nasmeh
všeč
tinky27. 02. 2013 13:23:04
A zdej si pa že korl ratu ?
všeč
Daaam27. 02. 2013 13:37:20
Kt lazanje...piše Korl, vn pa skoč LG eek
(+1)všeč
Alfista27. 02. 2013 13:56:18
KK ... Korl Kucler
(+1)všeč
korl27. 02. 2013 14:51:34
Imen je kokr hočte, še najraje pa LG (lažni gornik).
(+1)všeč
pipe27. 02. 2013 15:21:28
No pa ti je le prinesel papir.
(+1)všeč
snork27. 02. 2013 15:47:17
@korl je vesel k ga @lg zastop, @lg je pa vesel,k ga @korl....popolno zadovoljstvo
všeč
vrabec27. 02. 2013 19:41:39
gornik LG bo kljub odjugi še vedno vztrajal ...zavijanje z očmi
(+2)všeč
Becar27. 02. 2013 20:50:42
Dalj časa spremljam tole dogajanje (še iz časov FB pripetij okrog LGja). Večkrat sem se že ugriznil v jezik, vendar bom zdaj nekaj povedal na to temo. Tistim, ki tule tako očitno žalijo Mateja (LG)in si dajejo drug drugemu zagona, bi priporočal, da naj se malo umirijo. Kljub temu, da koga kaj moti, naj pove to na kulturen način. Vaš odnos pove marsikaj o trenutni moralni krizi v Sloveniji. Dajmo nekoga fajn potlačit in se izživljat a ne.

Nekdo ga je v hribih fajn biksal (pa naj bo to LG ali kdo drug, ker ni edini), nekdo manj. Kljub temu pa naj se briga vsak zase in za svojo varnost. Če komu pač ne paše hodit skupaj z LGjem, naj ne hodi in naj tega ne obeša na veliki zvon. Nisi Jack, če tule gor napišeš, jaz ne grem nikol več z LGjem v hribe.

Matej, ti pa samo imej rad gore še naprej. Z užitkom je gledati slike, ki si jih naredil.
(+19)všeč
Močerad28. 02. 2013 13:19:22
Se strinjam z zgoraj napisanim. Spuščanje na osebni nivo žaljenja je malo čudaško (pa ne samo na forumu), a se vam ne zdi?
(+8)všeč
CarpeDiem24728. 02. 2013 14:41:07
Zase lahko rečem, da nimam popolnoma nič proti "LG", v praksi se mi je v življenju dostikrat pripetilo celo nasprotno, da sem pričel zagovarjati nekoga, ki je bil v širši družbi zasmehovan ali izoliran, saj se mi je enostavno zasmilil (recimo, da sem malo dobra dušca).velik nasmeh

V tukajšnjem primeru pa imam žal občutek, da se ta oseba želi ob marsikateri priložnosti dokazovati in "ven metati", kar pa nima prav veliko skupnega s klasičnim hribolazenjem (nekateri ste na prejšnjih straneh še napisali, da hoče biti vedno v ospredju, da izvaja neke nenavadne plezarije oz. v smislu da odkriva nove smeri ter da z njim ne želijo več v griče oz. gore).

Sicer pa radi se mejte, osebno nikogar ne poznam, niti vi mene, tako da PEACE. jezik
(+12)všeč
ljubitelj gora28. 02. 2013 15:11:06
Vsaj sporočila, ki se nanašajo na mene bi prosil, da moderator pobriše, naj tema gre v pravo smer, za obračunavanje so zasebna sporočila. V skupini na FB ni nič bolje, tam je glede na FACEBOOK bilo in je mnogo slabše. Ni me v skupini a kot sem slišal od drugih potekata kar dve temi na račun mene, kljub temu, da se z mnogimi osebno poznam.
Nekateri bodo vedno hoteli bit zgled s svojimi planinskimi vzponi, noben od tistih pa ne bo tu napisal, kaj se mu je zgodilo, kljub temu da sem to v živo videl. Kako jaz hodim v gore je moja stvar, kje se gibam prav tako, a kot zgleda so nekateri fovš mojim turam, saj sem doslej nekak ˝vodil˝ brezplačno. Naj si pa najamejo gorskega vodnika in ga naj plačujejo. Ali pa se naj sprijaznijo z dejstvom, da v gorah preži non stop nevarnost in kako se ti lahko preobrne lep, krasen, vesel dan v pravo nočno moro ali celo BOJ ZA PREŽIVETJE !!!
Mislim, da enim še vedno ni kapnilo, kaj vse se je in se dogaja v gorah, novice ki jih objavijo na spletu jih manjka še malo morje, kolk ljudi pade, se rahlo poškoduje in odkoraka brez GRS v dolino !

všeč
ljubitelj gora28. 02. 2013 15:13:24
...poznam še veliko drugih zgodb od drugih, ki so mi jih povedal in so strašljive in proti mojim nič posebnega.
všeč
capraibex28. 02. 2013 17:47:21
Kako jaz hodim v gore je moja stvar.Ljubitelj gora,saj ravno za to gre.Obdrži zase,nobeden ti ne zavida ali se primerja s tabo.Nekaj več časa potrebuješ od večine,da boš to tudi spoznal.
(+3)všeč
ljubitelj gora28. 02. 2013 19:55:56
Gremo naprej z zgodbami. Lani se proti koncu leta odločim za vzpon na Grintovec iz V koncu začnem pot proti Kokrskemu sedlu, na izhodišču je bil samo en avto, mislil sem da bo na nadeljski dan tam kar nekaj avtov in pohodnikov. A srečal vse do sedla nisem nobenga. Pot sem nadaljeval proti sedlu, tik predno pridem ven iz bukovega gozda sem si nataknil dereze, vzel v roke cepin, na glavo dal čelado. Še malo naprej, predno se odpre pogled na sedlo, zagledam kri, me je kar malo presenetilo. Prejšnji dan je nekdo padel in se poškodoval. Sneg je bil trd, na vrhu poledenel, cepin je šel naprej samo z oklom pa še to je bilo trdo, dereze so dobro prijele, ampak poledenela podlaga je bila zaskrbljajoča, če bi padel se niti pod razno nebi mogu ustavt, saj je bil ves ta teren od bukovega gozda do vrha sedla povsod v ledu, nikjer se ni prediralo, po vrhu pa so bili še kupčki suhega snega, ravno prav da bi stopil na tisto, dereze nebi prijele in padec bi bil hud. Do vrha sedla se prebijem, ves čas sem zelo previdno se vzpenjal zasigurno. Na vrhu sedla srečam še dva, ki sta se prebila iz druge smeri, do vrha Grinovca nekak normalno, zimske razmere, delal se cokli, prediral. Pod vrhom Grintovca zasledim še dva gornika, ki se hočete povzpeti po grapi, a neuspešno. Ko sem spet na sedlu je bil pred mano še težak sestop, naprej nisem šel, ampak skoraj ves čas nazaj, cepin sem vsakič z oklom zabijal čez led in se prebil do gozda tam pa si odahnem. Tud iz sedla mi ni delal noben družbo, če bi padel in se resno poškodoval bi bil v hudih težavah.
Oklo ceina-nazobčen del cepina.
kraj nesreče1
vse v ledu2
naprej vse v ledu3
tu dol je priletel4
ta hoče it po grapi na vrh Grintovca5
ena slika z vrha6
led7
led8
všeč
pipe1. 03. 2013 15:48:58
CarpeDiem247 popolnoma se strinjam s tvojim razmišljanjem.Kot lahko vidimo LG ne bo odnehal,baje je na FB še huje in se je raje nazaj sem usedel.Ne želim mu nič slabega in bog ne daj kakšne nesreče,ampak LG mal se skulirej pa bo za vse bolje.

P.S. Bom še enkrat napisal ,če bi vsi na tem forumu nalimal svojo sliko na profil bi bilo veliko manj grenkih besed.

LP in tudi jaz PEACEnasmeh
všeč
Holcar24. 03. 2013 18:08:23
Na tem portalu se večinoma tikamo, četudi se ne poznamo in slike sebe lahko da gor tisti, ki hoče. V tem je vendar nek čar, da se ti ni treba bat posledic (tisti, ki žalijo LG-ja) ko kaj gor napišeš. Seveda pa, če se ljudje poznajo in si je nekdo (v tem primeru LG) med njimi zapravil ugled, potem je seveda žaljenja še več. Ne verjamem pa, da ga vsi tisti, ki so na tem forumu ali kjerkoli drugje napisali kaj žaljivega čez LG-ja, dejansko poznajo. Nekateri le sledijo množici in smetijo portal ter ga s tem delajo nepreglednega.
Jaz LG-ja osebno ne poznam in ga tako na tem forumu ne blatim, o njem sem si ustvaril vtis, da je v gorah že veliko doživel in preživel, četudi ga kdaj "poserje", ima še vedno veliko izkušenj, verjetno več kot marsikateri, ki se tule razpisuje in smeti forum.
(+2)všeč
@rekar4. 03. 2013 19:50:01
@Karahawk, najbolje ga je pustiti pri miru,on je navaden zdrahar,samo išče kje bo lahko koga kritiziral in naredil špetir.
všeč
JusAvgustin5. 03. 2013 08:47:45
Izkušnje? Da ne bom počil od smeha!
(+5)všeč
ljubitelj gora5. 03. 2013 10:12:08
Pravi naslov za varno obiskovanje hribov, gora je tole:
http://www.zgvs.si/izbira.php
So izkušeni in zagotovo je to najbolj pametna odločitev. Cena za 2 osebi/2 dni je okoli 400 evrov/osebo. Enim predstavlja zimski Triglav izziv, velik dosežek, ko bodo razmere grem gor, kot že nekajkrat v zimskih razmerah. Sam se nisem nikol uvrstil med izkušene, temveč uvstril v poznavalce terena. Tiste, ki poznam ne sodelujejo pogosto na forumu, ga pa normalno berejo.
všeč
Stran:123...78910
Za objavo komentarja se morate prijaviti:
Uporabniško ime:
Geslo:
Prijava
V kolikor še nimate uporabniškega imena se morate najprej registrirati.
     
Copyright © 2006-2024 Hribi.net, Pogoji uporabe, Zasebnost in piškotki