Hribi.net
Hribi.net
Prijava
Prijava
Uporabniško ime:
Geslo:
Prijava
Še niste registrirani? Registracija.
Ste pozabili geslo?
Anketa
Kje se nahaja Nagnoj (1193 m)?
Glasuj
Seznam forumov / Slovenija / Splošni pogovori / Izzivanje v gorah

Izzivanje v gorah

Natisni
ljubitelj gora5. 03. 2013 12:13:31
Juš, daj povej ti tisto zgodbo, ko ste šli skupaj na Široko peč, pa se je enemu ˝podru abzajl˝ kako ne vem, ker nisem bil poleg. Ali pa zgodbo, ki si jo nam zaupal pr firerju na pijač, ko si šel na zimske Mojstrovke po eni Alpinistični smeri in da si se komaj prebil do vrha, na vrhu pa si menda pokleknu. Predvidevam, da imaš kar nekaj zanimivih zgodb. Tista Škrnatarica mi je dala vedet, da s teboj ne grem nikamor več, dokler ne bom prepričan, da pa turo bom zmogu, zato rabim informacije o natančnem poteku poti, kje so kakšni problematični deli. Dobr si vedu, da sem te izzival na turi, prov namerno sem to počel, le da bi prišel do mene, ker se iz tvoje ˝vodniške˝ ture spodobi in povedal svoje prav. Ne ne ti si to mirne duše gledal in opazoval. Tud lani sem nekoga zavrnil, povabilo na Široko peč. Mirne duše me lahko tu brišete iz seznama se dokazovat, pa ne vem, kaj še vse se spomnete. Če pa dobim recimo povabilo na zimski Grintovec to pa se mi zdi čist OK, tud kakšen Stenar ali pa Triglav, poleti ferrate tudi niso slabe. Razna alpinistična grebenska prečanja pa kar imejte svoj svet, mene ni poleg, čeprav sem šel sam Košutnikov turn - Tolsta košuta pa niti ni bilo lahko, že zaradi nevarovanja.
všeč
korl5. 03. 2013 12:25:39
Ma LG, ti si tako dopadljiv in simpatičen osebek, da bi te postavil kar med pirhe in velikonočne zajčke! Da bi lahko njim pravil svoje otroške zgodbice.
(+12)všeč
Daaam5. 03. 2013 12:31:35
jezikjezikjezikjezikjezikjezik I Love Hribi.net
(+15)všeč
Holcar25. 03. 2013 16:20:36
Že 10 strani je napolnjenih na tem forumu in večino prostora ne zavzemajo zgodbe posameznikov, za kar naj bi bil forum ustvarjen, temveč razna obtoževanja in žalitvenasmeh ki se jim smejimvelik nasmehvelik nasmehvelik nasmehvelik nasmeh
Smejim se tudi temu, kako se je ta forum v to izrodil, gorniških spodrsljajev in zgodbic je vse manj, vse se vrti okrog LG-ja in njegovih hib.eek Vsi so se tako lepo zorganizirali, tako da je naslov foruma že zavajajoč in bi ga morali spremeniti v "Izzivanje LG-ja" ali kaj podobnega..zavijanje z očmi
(+5)všeč
VesnaM5. 03. 2013 16:51:45
zakaj se vsak spotakne ob LG-ja, ta forum že nekaj časa spremljam in tudi sama vidim da ima včasih kakšne izjave mal mim, ampk sam zavijem z očmi in berem naprej. Misli, da če bi vsak tako naredil, bi bil ta forum dost bolš. Tle je pa res vsak drug post o njemu, pišete res grde stvari, pa ga dosti od vas sploh ne pozna. Jaz samo vem, da je naredil že veliko tur in tudi veliko neumnosti, ampak saj sami vemo, na napakah se učimo =)
(+3)všeč
Zebdi5. 03. 2013 17:03:39
bunkica, precej dolga zgodba. Mene načeloma ne zanima, kaj zganja po hribih, dokler to zganja sam. Ponavadi sem se pa oglasil, če je na forumu delil nasvete, ki so bili za ostale potencialno nevarni, ali pa če se je celo ponudil za vodenje v gorah. Priznam pa, da se je, vsaj kar se tega tiče, v zadnjem času zelo umiril.
(+8)všeč
Stran:123...8910
Za objavo komentarja se morate prijaviti:
Uporabniško ime:
Geslo:
Prijava
V kolikor še nimate uporabniškega imena se morate najprej registrirati.
     
Copyright © 2006-2024 Hribi.net, Pogoji uporabe, Piškotki