Hribi.net
Hribi.net
Prijava
Prijava
Uporabniško ime:
Geslo:
Prijava
Še niste registrirani? Registracija.
Ste pozabili geslo?
Anketa
Ali je Košutica višja od 2000 m?
Glasuj

Covid-19, Ukrajina

Natisni
Becar31. 12. 2022 10:38:16
Takole boste polnili električne avtomobile po navodilih agendarjev velik nasmeh
1
(+3)všeč
naiven2. 01. 2023 02:03:42
https://www.slovenskenovice.si/novice/svet/elektrifikacija-na-norveskem/

Država z veliko nafte bi rada da se vsi vozijo na elektriko ? To je enako kot da bi kmet kupoval hrano v trgovini zmeden
(+2)všeč
Becar2. 01. 2023 10:15:56
Saj se ne bodo več dolgo na elektriko. Narod ni tako glup kot mislijo. Neko prehodno obdobje bo seveda agenda uspela, tako kot pri covid nategu, potem bo konec. Nekateri bodo seveda bajno obogateli na račun ovc.

Na primeru Norveške se je že zgodilo:
- cena elektrike za polnjenje se je povišala za 6X
- za 1000 km vožnje, kar mene stane okrog 80 EUR, bodo oni plačali nekje do 330 EUR
- delna ukinitev oprostitve plačila 25-odstotnega davka na dodano vrednost
- z letom 2023 bodo morali kupci električnih avtomobilov plačati tudi davek na maso
- podražili bodo tudi registracije rabljenih in uvoženih električnih avtomobilov

Treba je pridobit nek delež maloumnih ljudi, jim ponudit neke bonbončke, potem pa postopoma bonbončke ukinjat. Kot pravijo se žaba kuha počasi, ko hoče uit iz posode je že prepozno.


Več na:
https://www.zurnal24.si/avto/na-strom/polnjenje-e-vozil-neverjeten-cenovni-skok-398534 - www.zurnal24.si>povezava
(+8)všeč
gely4. 01. 2023 04:33:07
Nova študija v reviji Nature je potrdila, da imajo cepljeni ljudje celo 3,4-krat večjo možnost okužbe s Covidom, cepiva pa ustvarjajo nove različice

Po več kot 2 letih siljenja ljudi k cepljenju postaja očitno tisto, na kar so opozarjali vsi pošteni zdravniki, ki niso bili podkupljeni od farmacevtskega lobija. Programi množičnega cepljenja v času epidemije nimajo smisla in le spodbujajo nastanek novih različic virusa. To je izjavil tudi lani preminuli Nobelov nagrajenec Luc Montagnier.

Pisali smo tudi o tem, kako cepiva uničujejo imunost in povečujejo možnost okužbe. Vse to je zdaj potrdila najnovejša študija, objavljena v reviji Nature, poročajo pa tudi nekateri osrednji mediji, vključno z Wall Street Journalom. Študija je poleg podatka o cepivu razkrila, da so imeli cepljeni s 3 odmerki kar 3,4-krat večjo verjetnost, da se bodo okužili kot necepljeni, cepljeni z 2 odmerki pa 2,6-krat (!)
https://www.logicno.com/hrana-zdravlje/nova-studija-u-magazinu-nature-potvrdila-cijepljeni-imaju-cak-34-puta-vecu-sansu-da-se-zaraze-covidom-a-cjepiva-stvaraju-nove-varijante.html
(+7)všeč
Becar4. 01. 2023 19:09:25
Devet paketov sankcij, učinek pa manjši kot nič. Beeeeeeeee

povezava
(+3)všeč
Becar5. 01. 2023 20:48:30
Takole se človek vpraša, koliko časa še in kaj mora bit kaplja čez rob, da bomo Evropejci to dogajanje zadnjih let presekali. Če komu do zdaj ni jasno, da se prav norca delajo iz nas, mu ne bo nikoli.

povezava
(+3)všeč
VanSims6. 01. 2023 04:23:51
Teorije zarote, 'agendarji'. Nostradamusi, Babe Vange ...

Sam še šlogarca naj se oglasi na tem portalu ...

Kam nizko je padel hribi.net.
(+1)všeč
gely6. 01. 2023 20:22:47
Švicarska skupina Safe Blood Donation bo prva organizacija, ki bo nudila to storitev. Skupino je leta 2022 ustanovil švicarski naturopat George Della Pietra, katerega namen je ljudem po vsem svetu zagotoviti način, da prejmejo življenjsko pomembne transfuzije krvi, ki ni okužena s strupenimi vbodi mRNA.

https://newspunch.com/switzerland-to-provide-patients-with-safe-blood-transfusions-from-unvaccinated-purebloods/?fbclid=IwAR3nrzMq8Odp4ZE3BIoAbX2IQqxGDERP-e4kz5R_SacIxWOufieSCbs9oKs
1
(+5)všeč
pantani16. 01. 2023 21:26:18
A mi lahko nekdo razloži zakaj pri Kosovu zahod zagovarja pravico separatistov, da se odcepijo od matične države, pri Donbasu pa zagovarja pravico matične države, da s silo prepreči odcepitev?!!!
(+5)všeč
Becar7. 01. 2023 09:32:03
Pantani, odgovor na vprašanje lahko najdeš na primeru Katalonije, v osrčju zahodne ˝demokracije˝. Izveden je bil referendum o neodvisnosti, razglasili so neodvisnost, vojska in policija sta posredovali, pretepali ženske, jih vlačili za lase po ulicah, legitimno izvoljeno oblast pa še danes sodno preganjajo.

Demokracija velja samo toliko časa, dokler je v skladu z evropskimi političnimi mafijci. Potem je demokracije konec. Saj isto je bilo pri koroni, pa še kje.
(+5)všeč
Sargon8. 01. 2023 02:56:31
Težko je smiselno razložiti dvolično politiko zahoda v primeru Ukrajine in Kosova.

Najprej pojem Zahoda ali kot pravijo Collective West. Ki da še nikoli ni bil tako enoten, kot je zdaj, v vojni proti Rusiji. Pravljice medijskih drekačev. Takoimenovani Zahod je unipolarni svet z ZDA kot svetovnim hegemonom in ameriškimi vazali. ZDA nimajo zaveznikov, imajo samo podrepniške države. Kot pravi Kissinger: nevarno je biti ameriški nasprotnik, biti prijatelj pa je usodno. Prav to zdaj v prvi vrsti doživljajo v Nemčiji, potem pa še v celotni Evropi. Evropa nima več svoje politike, njeno politiko usmerja NATO, v njem pa komandirajo ZDA.

Takšen odnos ZDA do zaveznic ni nekaj novega. Le nekaj drobcev, da to ponazorijo. Prvemu generalnemu sekretarju NATA lordu Ismayu pripisujejo besede: NATO je bil ustanovljen "to keep USA in, Russia out and Germany down". ZDA imajo v Nemčiji še vedno 130 vojaških baz. Približno enako število tudi na Japonskem. Profesor ekonomije na Missourijski univerzi v Kansasu Michael Hudson pravi, da sta Japonska in Nemčija glavni proizvajalki presežne vrednosti, ki jo črpajo ZDA preko finančnega sistema. Japonska je bila v silovitem ekonomskem vzponu po letu 1970, leta 1990 pa je ob ameriški asistenci doživela krah od katerega se ni več opomogla. Nekaj takšnega se sedaj dogaja z Nemčijo. Nemčija je bila po združitvi dolgo v stagnaciji, da je vzhodni del bolj ali manj uspešno integrirala v moderno industrijsko državo. Potem je širitev EU, zagotovitev poceni energije in surovin iz Rusije in outsourcing industrije na Kitajsko od kjer so dobivali poceni komponente za svoje drage naprave in stroje - nemško gospodarstvo pognalo v vzpon, ki je držal pokonci celotno Evropo.
Zdaj so Nemce odrezali od Rusije, zahtevajo spremembo odnosov s Kitajsko, Poljaki nenadoma terjajo od Nemčije 1300 milijard evrov vojne odškodnine, zopet se nekaj oglašajo Grki. Res, Evropa še nikoli ni bila tako enotna: Rusija je sovražnik št. 1, očitno je Nemčija tik za njo. Mnogim Nemcem to ni všeč, vidijo kam to pelje, počasi se prebujajo - no, mediji jih proglašajo za Putinove operativce, zunanja ministrica bo stala v bran Ukrajini ne glede kaj mislijo njeni volilci.

Takšni politiki unipolarnega sveta čikaški profesor Mearsheimer pravi politika liberalne hegemonije. Zahodni voditelji neprestano govorijo o svobodi, demokraciji, človekovih pravicah, zlasti sedaj pa o na pravilih temelječem mednarodnem redu - Rules Based International Order. Vendar je država, ki je največkrat kršila mednarodno pravo in resolucije ZN prav ZDA.
En tak primer kršenja mednarodnega prava so sporazumi iz Minska, kjer prava resnica počasi prihaja na dan. S tema sporazumoma naj bi dosegli mir med Ukrajinci in Rusi v Donbasu, v prvi vrsti pa iz obroča rešili del ukrajinske armade. Prvi je bivši ukrajinski predsednik Porošenko dejal, da so bili sporazumi le kupovanje časa za Ukrajino, da se okrepi in oboroži. Kasneje sta isto potrdila Angela Merkel in Francois Hollande, podpisnika sporazumov. Ker je sporazumom sledila resolucija ZN 2202 so postali del mednarodnega prava. Merklova in Hollande nista samo lagala in dajala lažne obljube o mirnem reševanju krize, kršila sta tudi mednarodno pravo. To je tisti zahodni Rules Based Order.
Jasno se vidi, da so zahodni voditelji že leta 2015 pripravljali vse za vojno v Ukrajini. Ukrajina je imela veliko sovjetskega orožja, NATO je potem dobavil ogromne količine orožja in uril vojake, da so postali ob turški, druga najmočnejša Natova sila, čeprav formalno ni bila članica. Kar se je potem dogajalo januarja in februarja 2022 - na eni strani manevri in priprave ukrajinske vojske ob meji Donbasa in Krima na akcijo podobno hrvaški Nevihti, o tem v medijih tema in molk, na drugi strani manevri ruske vojske ob ukrajinski meji, pod žarometi. Rusijo so porinili v vojno.

Kaj imata skupnega Kosovo in Ukrajina in zakaj dvolična politika. Srbija je tradicionalna zaveznica Rusije. Kosovo je šibka točka Srbije, boj za Donbas je šibka točka Rusije. Dvolična politika ima en cilj, pritisk na Rusijo, Srbijo pa preko Kosova podrediti zahodnim institucijam. Upoštevati je potrebno še širši svetovni okvir v katerem unipolarni svet neizogibno prehaja v multipolarni, kjer bo vodilno vlogo verjetno igrala Kitajska, Srbija pa je tudi ena od pomembnih kitajskih postojank v Evropi.
Kar se tiče pravil unipolarnega sveta - ZDA jih pišejo sproti, po potrebi, nikdar v svojo škodo.
(+3)všeč
guki8. 01. 2023 08:31:04
Vsak narod ima pravico do samoodločbe do svoje države. Na Kosovo so imeli referendum in so se odločli za svojo državo, tk ko Slovenci. Ne morejo se prikjučit npr Albaniji, ker to ni isto in mednarodno jih ne bi v tem primeru nobeden priznal. Zato tudi Srbski predsenik ne podpira kar hoče Putin, ker potem se bi on mogo odrečt Kosovo in Kitajci se bi mogli odrečt Tajvanu. Zanimivo isti kot jih podpirajo imajo drugačne probleme.

V Ukrajini so imeli 1991 referendum in so se odločli za svojo državo in so se odcepli z 92%. V Donbasu in Lugansko je bilo mislim da 80%. Leta 2014 so pa Rusi s pomočjo separistov ( zalagali so jih s težkim orožje in pošiljali plačance) zasedli te regije in Krim. Ta vzhod nikol ni hoto pod Rusijo so pa hoteli biti bolj povezani z Rusi kot pa z zahodom. Sicer je to bolj zaradi tega, ker v tiste kraje prihaja denar od Ruskih oligarhov, ki so lastniki tovarn. Putin hoče te 4 regije zavzet in priključit Rusiji, kot še marsikaj drugega.

Npr. isto kot ti obužuješ ruski sistem in bi bilo bolje, da se preseliš v Rusijo. Ne pa da se naučiš dve besedi rusčine in bi s svojimi somišljeniki (separisti) delo zdrahe v Sloveniji in ti bi Putin poslal pomoč.
všeč
Sargon9. 01. 2023 01:02:41
Hvala guki za prijazno povabilo na izselitev.

Predsednik Zelenski je prav to svetoval Rusom v Donbasu: komur tu ni všeč, naj se preseli v Rusijo. Pozneje, ob referendumih, je minister Lavrov dejal: Rusi v Donbasu počnejo prav to, kar jim je svetoval Zelenski. Preselili se bodo v Rusijo, s seboj pa vzeli zemljo na kateri so se njihovi predniki rojevali, jo s trudom obdelovali in za njo umirali.

Mene pa zdaj mori skrb, kako naj s sabo odnesem svoje parcele. Kaj če na njih proglasim eksklavo Ruske federacije - ampak le, če mi Putin pošlje pomoč.
(+5)všeč
Sargon9. 01. 2023 02:11:30
Samoodločba narodov ni samoumevna pravica. Primer Češke in Slovaške, ki sta se mirno razšli, je redka izjema. Praviloma ob nastajanju, preoblikovanju ali razpadanju držav prihaja do hudih spopadov ali vojn. Primerov je veliko. Dogajanje v Kataloniji je res najbolj nazorno in samo še dodatno pokaže, kako je samoodločba Kosova plod pristranske in nepremišljene politike EU in ZDA.

Enačenje samoodločbe Slovenije in Kosova pa je absurdno. Po razpadu Avstro.Ogrske so slovanski narodi v monarhiji ustanovili Državo Slovencev, Hrvatov in Srbov, ki se je kmalu zatem združila s Kraljevino Srbijo v Državo Srbov, Hrvatov in Slovencev. Ti trije narodi so bili državotvorni, vsi ostali narodne manjšine. Historično pravni položaj Albancev in Slovencev nikakor ni primerljiv. Razen tega Albanci že imajo svojo državo, bodo torej imeli dve ?
(+4)všeč
gely11. 01. 2023 11:24:48
VLADNI PODATKI RAZKRIVAJO NEVARNO RESNIČNOST CEPIV PROTI COVIDU: MILIJONI SO UMRLI "NENADOMA" ZARADI NJIHOVIH ŠKODLJIVIH UČINKOV NA SRCE.

srce je vitalni organ, ki ima ključno vlogo pri pravilnem delovanju telesa. Na žalost sta vsaj dve srčno negativni cepivi proti covidu-19, ki ju proizvajata Pfizer in Moderna, večkrat prejeli milijoni ljudi in to je najverjetneje razlog, zakaj je svet videl milijone presežnih smrti, odkar sta bili izdani

https://www.logicno.com/hrana-zdravlje/milijuni-su-iznenada-umrli.html


Stopnja raka se je povečala od uvedbe cepiva proti COVID-19 in je eden od treh glavnih vzrokov prezgodnje smrti med mladimi odraslimi

https://www.logicno.com/hrana-zdravlje/sve-vam-kriju-booster-cjepiva-pokrecu-metastaze.html
(+3)všeč
gely11. 01. 2023 11:30:48
Zgodbe o Ukrajini in Rusiji kot vzroku današnjega energetskega problema ne zdržijo veliko vode. Morda malo, skozi ceno plina, a ne preveč. Problem je bolj kompleksen in zahrbtno prikrit.

Pokvarjena hobotnica premetenih tihotapcev prevzema energetski trg - Zato se pri nas draži elektrika

https://www.logicno.com/novac-posao-ekonomija/koruptivna-hobotnica-lukavih-svercera-preuzima-energetsko-trziste-zato-nam-struja-poskupljuje.html
(+3)všeč
pantani112. 01. 2023 19:47:38
Ko boste skapirali, kako so te kartice med seboj lepo povezane in kdo jih vodi, bo vam marsikaj jasno. WEF, FAO, ECDC, NATO, Davos, Bruselj, WHO, ZN, itd. Vse se dela po planu naprej, ne glede ali bi bil J.J. ali pa je Golob, oba delata po ukazu. In denar se nenormalno tiska, inflacija, hrana, propad v zdravstvu,podnebna kriza, vojna,itd....Smo vas na vse to opozarjali, kaj pride po coroni, eto, pa ste nas zmerjali z vsem, le ljudje nismo bili. Vi pa verjemite še naprej msm, vladi, raznim vladnim strokovnjakom itd.,kot ste že, daleč vas ne bodo pripeljali, sploh pa ne v boljši jutri. Ker tja kjer nas peljejo, bomo vsi razčlovečeni, odvečni, nadzorovani, nadzor nad hrano, nepomembni, lastniki ničesar,..in po njihovem srečni. To je ta nova doba transhumanizma in tehnokracije. Pa zakaj se tako lgbt scena propagira, ja saj, če vidite kam spada Klaus, vam bo vse jasno. Njegov podmladek pa so razni predsedniki Francije, Kanade, itd. In zakaj v Braziliji naenkrat takšna podpora novemu predsedniku? Ja ko vidiš, da so tam vključene ZDA in podpora Von Pfizerjeve, vam je lahko jasno. Bivši je pač bil proti vsem ukrepom in v tem ni hotel sodelovati. Več milijonska množica mu je bila takrat na ulici v podporo,zdaj pa bi mi obrnilo hrbet? Ja in msm vam lepo zakrivajo resnico, ker delajo po ukazu. Digitalizacija v vrtcih, podnebni zlom, podražitve, predsednik KGZ je jasno povedal, glede laboratorijev umetne hrane,...Vse bolj hočejo, da smo odvisni od njih, ker nas bodo imeli lažje pod kontrolo in nadzorom, danes je čisto vsak od kandidatov za ministra omenil zeleni prehod, digitalizacijo...!!!
(+4)všeč
naiven14. 01. 2023 19:33:42
https://www.slovenskenovice.si/novice/svet/srhljive-stevilke-smrti-zaradi-virusa-v-enem-mesecu-skoraj-60-000-mrtvih/

Verjetno so v načrtu nova cepljenja in ukinitev gotovine in uvedba digitalnega denarja
ki bo pogojen z osebnim dokumentom in STATUSOM CEPLJENJA !!!
všeč
VanSims15. 01. 2023 08:29:24
Kdor zna brati številke in ve kako velika je Kitajska, preračunati to na Slovenijo, pogledati koliko imamo od izbruha epidemije mi povprečno na mesec mrtvih, upoštevati, da je to sicer Omikron, da pa se je ta razširil po več ali manj neprekuženi populaciji, se mu zdi ta številka popolnoma normalna ali pa še celo malo prenizka.
(+2)všeč
Stran:123...360361362363364...372373374
Za objavo komentarja se morate prijaviti:
Uporabniško ime:
Geslo:
Prijava
V kolikor še nimate uporabniškega imena se morate najprej registrirati.
     
Copyright © 2006-2024 Hribi.net, Pogoji uporabe, Zasebnost in piškotki