Hribi.net
Hribi.net
Prijava
Prijava
Uporabniško ime:
Geslo:
Prijava
Še niste registrirani? Registracija.
Ste pozabili geslo?
Anketa
Ali ste že šli po Kremžarjevi poti na Grintovec?
Glasuj

Covid-19, Ukrajina

Natisni
gely21. 12. 2022 12:25:35
Guverner Floride imenuje veliko poroto za preiskavo "vsakršne napake" v zvezi s cepivi proti covidu-19

Guverner Floride Ron DeSantis je na torkovi (13. decembra) okrogli mizi o odgovornosti za cepivo mRNA proti covidu-19 napovedal, da bo vložil peticijo za državna velika porota, ki bo preiskala "vse in vse nepravilnosti na Floridi v zvezi s cepivi proti COVID-19."
"Tukaj na Floridi začenjamo program, v katerem bomo proučevali pojavnost pri nadzoru miokarditisa v nekaj tednih po cepljenju proti COVID-19 za ljudi, ki so umrli," je razkril generalni kirurg Floride dr. Joseph Ladapo.

DeSantis je dodal: "Na Floridi je nezakonito zavajati javnost o učinkovitosti zdravil. To bi moralo biti nezakonito povsod drugje!"

https://stopworldcontrol.com/floridavaccines/
(+4)všeč
gely21. 12. 2022 12:30:04
KONEC VSE SVOBODE
Centralne banke se pripravljajo na zamenjavo vse gotovine z digitalno valuto, CBDC (Central Bank Digital Currency). To jim bo dalo popoln nadzor nad človeštvom, saj lahko nato spremljajo vsako transakcijo, omejijo, kaj lahko porabite, in celo po želji izbrišejo vaša sredstva. Promovira se kot nekaj, kar nam bo olajšalo življenje. Resnica je, da bi to pomenilo popolno tiranijo za vse človeštvo. Naša digitalna sredstva bi bila povezana z našim digitalnim ID-jem, ki bo povezan z našim statusom cepljenja in socialnimi kreditnimi rezultati.

Predstavljajte si, da ne morete več dostopati do svojih sredstev – ko vaša digitalna izkaznica pokaže, da niste prejeli svojega že desetega poživitvenega cepiva. Ali pa si zamislite, kako bi bila vaša poraba omejena, če bi na Facebooku objavili nekaj, kar vladi ni všeč. Ali še huje: kaj če vlade preprosto izbrišejo vaš bančni račun, ker se ne strinjate z njihovo politiko?

To se že dogaja s storitvami, kot je PayPal, ki je zaprl na tisoče računov, ker so se ljudje ukvarjali z dejavnostmi, ki nasprotujejo tiraniji. JP Morgan Chase in Wells Fargo sta zamrznila bančne račune ljudi, ki so sodelovali v dogodkih, ki branijo osnovne človekove pravice. V Kanadi, Ameriki, na Nizozemskem, v Indiji, na Kitajskem in v drugih državah je to izkusilo nešteto ljudi.

https://stopworldcontrol.com/cbdc/
(+3)všeč
naiven21. 12. 2022 14:05:26
... ali je to sploh možno ustaviti ??? jezen digitalni denar ???

UPAM DA ELEKTROMAGNETNI SUNEK IZ SONCA ZADANE PLANET ZEMLJO in onemogoči delovanje elektrike in uniči elektronski denar. !!!

Saj je že pri igri monopoly elektronski denar. In ne vem kaj zmanjka prej : baterije ali denarja ? zmeden
všeč
gely21. 12. 2022 17:44:50
Norveška političarka: "Vsi mi smo veliki eksperiment".
Norveška političarka Susanne Heart je imela prejšnjo sredo močan čustven govor. Na njo se je obrnilo veliko ljudi, ki jim je škodovalo cepivo proti koroni. Mnogi se bojijo odkrito govoriti o tem, ker jih je sram. Ga. Heart je dejala, da je bilo branje vseh teh zgodb "zelo boleče".
Poudarila je, da ima 60.000 Norvežanov hude posledice zaradi cepiv. Obstajajo številne srce parajoče zgodbe o zdravih ljudeh, ki so prejeli "varno in učinkovito" cepivo. "Bili so zavedeni, saj cepiva proti koroni niso ne varna ne učinkovita," je dejala ga. Heart.
Ljudem je bilo rečeno, da bodo cepiva preprečila bolezen. Niso, je nadaljevala.
Poudarila je, da se Evropa, vključno z Norveško, od uvedbe cepiv sooča z visoko nepojasnjeno prekomerno umrljivostjo. Povedala je, da mRNA tehnologija še nikoli ni bila preizkušena na ljudeh. "Mi smo veliki eksperiment," je dejal političarka.
Objavljene tajne študije kažejo, da je podjetje Pfizer vedelo, kako nevarna so cepiva. Tisoče zdravnikov in raziskovalcev po vsem svetu je zaskrbljenih zaradi strategije cepljenja, je dejala. Diskreditirali so jih ali jim prepovedali dostop do družbenih medijev.
Ga. Heart je govorila o "novi religiji", ki so jo mediji, oblasti in globalisti v rekordnem času razširili po svetu. Obljubili so, da je cepivo popolnoma varno in 95-odstotno učinkovito. Če nisi častil njihovega boga, si bil nečist in so te morali izgnati. Ste nevarni. Ste zlobni. Morali bi vas zapreti.

https://uncutnews.ch/norwegische-politikerin-haelt-kraftvolle-und-emotionale-rede-wir-sind-das-grosse-experiment/?fbclid=IwAR3n0kIhWooGmWa8N2hj8nVzJzakuoNI_Yfkd96bKCIwqgAqWGapb8rtLso
(+4)všeč
naiven21. 12. 2022 19:41:03
Zgodovina se ponavlja , samo z drugačnimi igralci .
všeč
naiven24. 12. 2022 10:45:20
Novi lockdown? zmedenvelik nasmehzavijanje z očmi
Lockdown 11
Lockdown 22
všeč
gely24. 12. 2022 11:35:26
(+2)všeč
naiven24. 12. 2022 11:47:06
Gely hvala za povratno informacijo .
Pri tebi opažam da objaviš bolj resne in preverjene članke .

Jaz pa za sebe lahko povem da je bilo tole z cesto čez Ljubelj mišljeno bolj za šalo kot zares ker ga tako ali tako občasno zapirajo velik nasmeh. Ampak vse kar je možno objavim pod covid forum ker se še vedno ne morem sprijazniti z tem da sem se decembra 21 pustil "nategniti" z cepljenjem zato da so februarja 22 vse čez noč ukinili kot da ni bilo nič jezen

Drugače pa vsem na tem forumu želim vesel božič v krogu z družino in srečno 2023 tako cepljenim kot necepljenim .
(+4)všeč
MitjaBelak24. 12. 2022 14:42:24
"naiven" iskrene čestitke za to priznanje. Si eden redkih, ki si upa to celo javno povedati. Srečen in vesel Božič, obilo daril in zdravja tudi z moje strani.
(+4)všeč
naiven24. 12. 2022 16:25:09
Sem se izmikal kolikor se je dalo ampak so začeli zahtevati greenpass za vstop v podjetja v Italiji, Avstriji in Nemčiji ponekod za razklad in naklad ali pa so te sterali ven kot mi je nekdo povedal da naj bi v Milano en voznik moral čakati 3-4 dni da pride nekdo ki ima greenpass!
Prestrašili so me ,kot še koga ker je Avstrija uvedla obvezno cepljenje in psihični pritisk preko medijev da se bo zaostrilo. Čeprav sem šel lahko v anglijo z tovornim vozilom brez problema brez greenpass potrdila o cepljenju prebolelosti ali negativen test , turisti z osebnimi avtomobili so to rabili seveda . Moral sem pa za vstop v UK izpolniti samo PLF passenger lokator form . In ko je bil sev delta sem za božič obstal na avtocesti M20 UK 3 dni ! In je potem vojska ponoči nosila hitre teste voznikom , kdor je imel pozitiven test je moral v karanteno . In nekaj časa smo se morali še testirati za iz UK v F potem pa še to ni bilo več treba . In v podjetjih v UK sploh skoraj noben ni imel maske !!! In ko sem šel v lidl UK z masko sem jaz izpadel klovn ker sem bil skoraj edini "zamaskiranec" in sem jo takoj dal dol in v žep.
Drugače pa še vedno lahko opravičeno trdim da so novembra in decembra 2021 uporabili PREPOVEDANE PSIHOTRONSKE 5g FREKVENCE !!!
(+3)všeč
naiven24. 12. 2022 17:28:06
https://www.slovenskenovice.si/novice/svet/pariz-gori-po-streljanju-izbruhnili-nasilni-protesti-foto/


MARINE LE PEN za predsednico Francije!
In tujci nikoli ne bi smeli imeti volilne pravice , tudi pri nas v Sloveniji , ker bi moral izključno prvotni prebivalci določenega ozemlja ali države odločati o svoji usodi in prihodnosti !
(+3)všeč
gely25. 12. 2022 08:50:28
@naiven ...... glede Ljubelja sem objavila kar sem našla.... kok je pa res pa ne vem ...že 2 leti ne verjamem sploh našim medijem NIČ . Tuji mediji poročajo, kako je narod zaradi cepiv bolan, umirajo.... naši .... NIČ

kar se cepljenja tiče ....sočustvujem s tabo, škoda da nisi zdržal še par mesecev. Ker kakor vemo poteče vsakih 5-6 mesecev in nucaš poživitveno dozo. Če jih bo vsaj polovica cepljenih spregledala nateg, kot si ti smo na dobri poti. Jaz osebno opažam, da cepljeni zelo zbolevajo - prehlajeni so non stop .... res je zimski čas in prehladi so bili in bojo, samo s tem, da se težko pocajtajo - imunski sistem v p.... Kot tudi glede uvedbe digitalnega - kartičnega poslovanja, da nas bojo imeli pod kontrolo..... samo plačevanje z gotovino nas bo nekako rešilo. Dandanes imajo nekateri že vse na mobijih .... banko itd.
(+3)všeč
VanSims25. 12. 2022 14:53:32
@naiven: če prav razumem, si se cepil zato, da si lahko nemoteno opravljal svoj poklic. To torej ni bil noben 'nateg' ampak nuja. Še tak antivakser bi se. Če je razumen seveda.

Aja,v tujini je veliko manj možnosti, da se ti bodo posmehovali zaradi tega ker se hočeš zaščititi (maska, čelada, SVK, ...),tako da mislim, da bi se v tistem lidlu lahko nemoteno sprehajal z njo.

Na državnih volitvah lahko volijo samo državljani Slovenije, na lokalnih pa vsi s stalnim prebivališčem pa čeprav je EU priporočilo, da tudi tisti z začasnim.

Je pa verjetno to vzrok, da imamo večnega župana prestolnice.
(+1)všeč
MitjaBelak25. 12. 2022 17:51:26
Prisila ali nuja biti cepljen ali testiran, zato da lahko opravljaš delo! Halo!!!! No tu se pa pokaže hrbtenica posameznika. Nekaterim nam ni bilo lahko to dve leti prestajati, biti segregirani na vsakem koraku, pa se vseeno nismo upognili. Zato smo lahko zelo ponosni na to svojo odločitev. In prav mi očitno še najbolj razumemo tiste, ki so podlegli temu pritisku. Slediti poti po najmanjši liniji upora, ima žal svojo ceno.
(+6)všeč
Becar25. 12. 2022 18:16:08
Točno tako, Mitja. Tukaj se je pokazalo, kateri smo osebnostno najmočnejši in tudi jaz sem zelo ponosen na mojo družino, da nismo za nobeno ceno popustili. Jaz sem si rekel, da živega me s to brozgo ne bodo cepili. Če bi imel pri službi nepremostljive težave, bi službo zagotovo pustil, grem raje na zavod, če bi bil to pogoj. Nekaj bi moralo biti vsakomur jasno. Ta PCT, ki se je nekje po firmah pretvoril celo v PC in vsi pripadajoči psihični pritiski, da se moraš na vsak način cepiti z eksperimentalnim cepivom, ti MORA dat vedet, da je nekaj s tem hudo narobe. Nikoli ni pokvarjenih politikov skrbelo za zdravje slehernika in tudi zdaj jih ni! Vem pa za primere, ko so ljudje izgubili službe zaradi kljubovanja. Tudi 1 leto pred penzijo, po 40 letih dela v firmi. To je bila zahvala. Upam, da so dovolj pametni in zdaj te fašistične delodajalce konkretno odškodninsko tožijo.

No saj ravno danes sem bral članek, da je Fajzer SLO po povprečni plači na 3. mestu v Sloveniji, mislim da okrog 8.000 EUR plača, s tem da pri nas nič ne razvijajo ali proizvajajo.
(+5)všeč
Becar26. 12. 2022 17:39:28
Več sto tisoč ljudi v Sloveniji nima dostopa do osebnega zdravnika. Zakaj ne bi razglasili izrednih razmer? Se zavedamo, koliko ljudi bo iz tega razloga umrlo? Vendar se vsa politična in zdravniška mafija prav nič ne sekira. Še več, briga jih samo njihova plača in da bi še čim več kje postrani zaslužili. Napovedana je celo njihova stavka, kot višek nesramnosti. Če bi se sekirali, ne bi prišli v to stanje. Desni, levi, beli, rdeči, zeleni, vsi so isti!

Zanimivo je pa to, koliko so se prav omenjeni ISTI ljudje sekirali in intenzivno prizadevali, da bi bili mi vsi pocepljeni s tem nepreverjenim cepivom a ne. Tako so se sekirali, da so še Ustavo RS želeli spremenit, ker Ustava ne varuje našega zdravja dovolj! Oni so reševali naša življenja, ker smo sami tako neumni, da ne vemo, kaj je za nas dobro in kaj ne. Verjetno cele noči niso mogli zatisnit očesa, ko so imeli v mislih naše zdravje jezen
(+4)všeč
Becar27. 12. 2022 16:33:11
Župnik je pozival tako zelo močno vse farane za pecivo, da so se v njegovi vasi prav vsi pecilili. Govoril je recimo, če želiš svobodno zadihati brez maske, se moraš cepiti. Zdaj ga je doletela ˝nenadna smrt˝. Rip

povezava

Potem je tu glasbenik skupine Faithless, javno pozival na cepljenje in ˝died suddenly˝ Rip

povezava
(+3)všeč
Becar27. 12. 2022 20:34:15
Evo, ravno sem pisal, koliko ljudi nima dostopa do zdravnika, mi pa oskrbujemo ranjence iz Ukrajine. Komentiranje seveda zaklenjeno. Omenjajo duh solidarnosti. Pa mi rabimo duh solidarnosti, da nam drugi ponudijo pomoč!

povezava
(+3)všeč
gely28. 12. 2022 04:54:54
sej se spomnimo, da je bilo prepovedano delat obdukcijo tudi če so jo svojci zahtevali ..... počasi prihaja ven kar smo govorili "teoretiki zarote" ...strdki, miokarditis, trajne poškodbe na človeku ali smrt po cepljenju.....
nekateri zdravniki so bili in bojo tiho, zaradi "modre kuverte" , eni pa še vedno prisegajo na Hipokratovo.....


Podpredsednik nemškega bundestaga Wolfgang Kubicki pravi, da bi moral nepojasnjene smrti v 14 dneh po okužbi s covidom samodejno preiskati Inštitut Paula Ehrlicha. Kubickijevi pozivi prihajajo po tem, ko je nemška raziskovalna študija pokazala, da je 30 odstotkov smrti, ki se zgodijo po cepljenju, povzročilo cepivo samo.

https://www.logicno.com/hrana-zdravlje/potpredsjednik-njemackog-parlamenta-wolfgang-kubicki-trazi-hitnu-istragu-o-umrlima-od-cjepiva.html
(+3)všeč
Stran:123...359360361362363...371372373
Za objavo komentarja se morate prijaviti:
Uporabniško ime:
Geslo:
Prijava
V kolikor še nimate uporabniškega imena se morate najprej registrirati.
     
Copyright © 2006-2024 Hribi.net, Pogoji uporabe, Zasebnost in piškotki