Hribi.net
Hribi.net
Prijava
Prijava
Uporabniško ime:
Geslo:
Prijava
Še niste registrirani? Registracija.
Ste pozabili geslo?
Anketa
Ali ste že bili pri Prešernovi koči na Stolu?
Glasuj
Seznam forumov / Slovenija / Splošni pogovori / Covid-19, Ukrajina

Covid-19, Ukrajina

Natisni
gely3.12.2022 14:12:23
Globalisti spodbujajo obvezne potne liste s cepivi za vsa mednarodna potovanja, kljub umirjanju »plandemije« Covida
Razumni ljudje vedo, da je bila potegavščina resnična in da so virus Sars Cov2 verjetno ustvarile ZDA in druge vlade, ki so vse to financirale, gotovo pa so ga prevzele in uporabljale zahodne globalne elite kot sredstvo za nadzor svoje populacije skoraj dve leti.

Vse, kar je "digitalno", lahko vdrejo in/ali nadzorujejo vlade, kar pomeni, da bo vsak, ki ne želi sodelovati ali nasprotovati "globalnim pravilom", ga bojo digitalno odstranil in ne bo mogel preživeti, kaj šele potovati.

Plandemični premor je le kratek premor pred uvedbo totalitarnega transhumanističnega svetovnega sistema, ki temelji na nadzoru posameznika in ukinjanju osebnih svoboščin.

https://www.logicno.com/vijesti/globalisti-guraju-obvezne-putovnice-za-cjepiva-za-sva-medunarodna-putovanja-usprkos-jenjavanju-covid-plandemije.html
(+4)všeč
gely3.12.2022 14:20:18
Povpraševanje po necepljeni krvi po vsem svetu narašča

Zdaj, ko vemo, da je cepljena kri okužena kri, mnogi zahtevajo »čisto« ali »varno« kri iz virov, ki nikoli niso bili kontaminirani z RNK (mRNA), dodanimi beljakovinami in številnimi drugimi kontaminanti, ki jih najdemo v vialah za covid.

"Bakterije, virusi, prioni in paraziti se lahko prenašajo s transfuzijo krvi, prav tako imajo ljudje, cepljeni s cepivom mRNA, koničasto beljakovino SARS-CoV-2 ... v krvi," poroča Great Game India.

»Proteinski skok (potuje po telesu), ki ga povzroči cepljenje proti COVID-19, traja več mesecev (potencialno trajno v telesu za tiste, ki pogosto prejemajo poživitvene injekcije). Banke »čiste krvi« so bile ustanovljene že v 18 državah. Cilj je postaviti jih povsod, kjer ljudje potrebujejo transfuzijo krvi iz virov, ki ne vsebujejo covid toksinov.

"Če necepljena oseba prejme transfuzijo krvi, ki vsebuje protein mRNA chic (in karkoli drugega je v vialah), potem se prenese na prejemnika," navajajo poročila. - SRANJE in VELIK ŠIT - kako boš verjel dohtarjem, da si dobil čisto kri, brez dodatkov zmedenzmeden
(+3)všeč
naiven3.12.2022 15:55:45
https://youtube.com/shorts/ayvNhWc0FDw?feature=share

... ZOMBI VIRUS so v resnici vbrizgavali ljudem z COVID cepljenjem ! jezen
Bakterija TRYPANOSOMA
všeč
VanSims4.12.2022 6:24:54
"/se-uresnicuje-se-ena-napoved-babe-vange-obudili-so-zombi-virus/"

Mislim, da je Baba Vanga nateg stoletja, če že govorimo o njih. Razen seveda če tukaj ne verjamete tudi v njo, potem se opravičujem ...

Sem pa enkrat res si zapisal ob začetku leta njene napovedi pa se na koncu leta ni niti ena uresničila. Med drugim je napovedala atentat na Putina. Da bog da bi se to uresničilo potem ne bi bilo danes vojne.
(+1)všeč
gely4.12.2022 17:15:44
Lažejo nam kot živini - Ruske nafte ni več, manj pa tudi ne, ker je prepakirana

EU NE MORE BREZ RUSKEGA PLINA
Odpoved ruskemu plinu se je izkazala za težjo, kot je Evropa pričakovala. Ker je zalog plina iz ruskih plinovodov, ki so predstavljali večino evropskega uvoza plina pred ukrajinsko vojno, vse manj, Evropa vneto kupuje ruski UZP. Po poročanju The Wall Street Journal se je v letu pred avgustom uvoz ruskega utekočinjenega zemeljskega plina v primerjavi z lanskim letom povečal za 41 %.
EVROPEJCI BODO PLAČALI CENO
Medtem ko pišemo ta članek, večina evropskih držav začenja novo manipulativno energetsko kampanjo. Napovedujejo izpade elektrike in urijo prebivalstvo. Nafta je eden glavnih virov energije za pogon prevoznih sredstev, ogrevanje in proizvodnjo plastičnih materialov.

Globalne naftne igre bodo najverjetneje plačali narodi evropske celine, ki so oblast prepustili nemoralnim politikom. - Mogoče se bojo pa nekateri "zbrihtal" .... in nehali živet v mehurčku ... zavijanje z očmizavijanje z očmi

Za nadaljevanje Zelene agende pričakujte nekajkrat višje cene goriva kot danes, izklop elektrike in ogrevanja ter kmalu prepoved uporabe lesa kot obnovljivega vira energije. Vse kaže, da bo evropske narode spravilo na kolena.

https://www.logicno.com/novac-posao-ekonomija/lazu-nas-kao-stoku-neme-vise-ruske-nafte-ali-ni-manje-jer-je-prepakirana.html
(+4)všeč
Becar4.12.2022 18:07:35
Show (agenda) must go on. Prisilno zapiranje kmetij. You will own nothing and be happy.

povezava
(+3)všeč
Stran:123...357358359
Za objavo komentarja se morate prijaviti:
Uporabniško ime:
Geslo:
Prijava
V kolikor še nimate uporabniškega imena se morate najprej registrirati.
     
Copyright © 2006-2022 Hribi.net, Pogoji uporabe, Piškotki