Hribi.net
Hribi.net
Prijava
Prijava
Uporabniško ime:
Geslo:
Prijava
Še niste registrirani? Registracija.
Ste pozabili geslo?
Anketa
Ali ste že bili na Plačkem vrhu (510 m)?
Glasuj

Covid-19, Ukrajina

Natisni
pantani16. 11. 2022 08:32:29
Del agende svetovnih močnikov. Nič, prav nič se ne dogaja naključno. Naftni velikan ENI na primer ima izjemno velike dobičke letos z nafto in plinom. Vsega je, samo je ideja energo nateg, kot je bil koronanateg, avtorji so isti. Za norce nas imajo. Seveda bo zgodovina pokazala tustim, ki danes ne vidijo.
(+3)všeč
pantani16. 11. 2022 08:33:31
Najprej, ne le Evropa, Amerika tudi, in ne zaradi vojne v Ukrajini, kar nekoliko morda vpliva, ampak zaradi prehoda na obnovljive vire, ki zdaleč niso tako zadostni, kot tudi stabilni, niti dodelani. Če bi bili, nihče ne bi stokal zaradi pomanjkanja plina, ampak bi se preklopilo na obmovljive vire, a njih - ni. Zakaj ni plina, dizla tudi, bencina bo primanjkovalo. Zaradi tega, ker države, z Ameriko na čelu, napovedujejo prehod na investicije v obnovljive vire, ki se bodo sfižile, a v fosilne vire ne nameravajo investirati več. Banke. Torej plinovodi in naftovodi, ter proizvodne linije se preprosto zapirajo. Širjenje in obnavljanje proizvodnih kapacit stane. Za to se najamejo krediti, a kreditov ni več mogoče dobiti, oziroma ni nobenega zagotovila, da jih bo mogoče vračati, saj proizvodov ne bo kupoval nihče, ker porabniki le teh bodo prepovedani. Torej, firme zapirajo, da ne zaidejo v težave. Povsod je tako, v Ameriki pa najbolj. Ležijo na največjih zalogah nafte na svetu, a črpališča in predelovalni obrati se zapirajo, ustavljajo, kar ustvarja krizo. Torej je le ta umetno ustvarjena, ročno. Vojna je le dežurni krivec.
(+5)všeč
gely7. 11. 2022 04:51:40
Švicarski uradni časnik DIE WELTWOCHE poziva Alaina Berseta: "Pridite na dan z resnico!"
Alain Berset je eden izmed 7 članov državnega sveta, ki sestavlja švicarsko vlado. V času korone je prevzel zdravstveni sektor. Decembra 2021 je pozival k cepljenju in k uvedbi cepilnega 2G certifikata (cepljen ali prebolevnik).
Argumenta za cepljenje sta bila dva: težja prenosljivost in preprečitev težjega poteka bolezni. Zaradi zaslišanja predstavnikov Pfizerja pred EU tožilstvom smo izvedeli, da preizkusi glede prenosljivosti sploh niso bili izpeljani, glede preprečitve težjega poteka bolezni so decembra 2020 po 2 mesečnem testiranju zagotavljali 66,3% uspešnost- v placebo skupini so imeli 3 težje poteke bolezni, v skupini s cepivom pa 1. Nato pa so decembra 2020 tudi placebo skupini "iz etičnih vzgibov" dali cepivo in s tem eliminirali kontrolno skupino in seveda primerjavo.
Uradni mediji se radi sklicujejo na izraelsko študijo, kjer naj bi cepivo kazalo 90% učinkovitost. Gre za modeliranje, kar je daleč od realnega stanja. 70-80% bolnikov s hujšim potekom bolezni je 3x cepljenih, je povedal februarja 2022 dr. Jacob Giris, vodja Covid oddelka v bolnici v Tel Avivu.
Po podatkih EUROMOMO je imel Izrael v času blage Omicron različice v prvem kvartalu 2022 najvišjo zabeleženo smrtnost. Omeniti je potrebno, da je bil Izrael najbolj precepljena država in da je krivulja presežne smrtnosti sovpadala s kampanjami cepljenja.
Po podatkih BAG iz marca 2022 je razvidno, da je hospitaliziranih veliko več cepljenih kot necepljenih. Septembra 2022 se je slika spremenila. Naenkrat je bil status hospitaliziranih neznan. V oktobru 2022 je bilo teh neznancev celo 60%.
Zaslužna za to, da resnica prihaja na dan sta naša borca odvetnik Philipp Kruse in farmacevtka Kati Schepis.

naši mediji pa molčijo ....in igrajo naprej umazano igro ....
1
2
(+5)všeč
Becar7. 11. 2022 12:14:19
@gely

V trenutku, ko bi kaj za nazaj priznali, bi bili kazensko odgovorni. Zato tega ne bomo doživeli. V luči močno povečane smrtnosti 2022, enormnega porasta kardioloških, nevroloških bolezni, psihičnih bolezni, zanemarjanja rakavih obolenj, bi morali za korona mafijo ustanoviti specialna sodišča in delovna taborišča - gulage. Ter vsakega redno cepiti z vsakim novim poživitvenim odmerkom (brez fizioloških). Na enak način kot so pravili nam, najprej malo z astro, potem malo s fajzerjem....da je malo mešano in da bodo res najbolj zaščiteni.

Kako so že rekli covid mafijci v živo na TV, cepiva so varna in učinkovita in niso v testni fazi. Na fajzerjevi naročilnici je pisalo pa ravno obratno. Vsak zdravnik, ki je na to opozoril, je moral na zagovor na sedež podružnične covid mafije, kjer so mu grozili z odvzemom licence. NIKOLI POZABIT!
(+5)všeč
zavest10. 11. 2022 18:47:13
"Bi morali", "treba bo", "vsi bodo odgovarjali", itd.

Dajmo Bećar, zmigaj se s kavča in v akcijo, sam od sebe in z internetnim hujskaštvom se pregon pač ne bo naredil velik nasmeh
(+1)všeč
gely11. 11. 2022 04:51:36
‼️NEME ŽRTVE CEPLJENJA DOBIVAJO GLAS‼️
Vse svetovne vlade so ves čas govorile o popolni varnosti genske terapije proti Covidu-19. Zavarovali boste sebe, predvsem pa druge. Ljudje so se tako večinoma iz SOLIDARNOSTI in ne zaradi ZDRAVJA tudi cepili. Enkrat, dvakrat, trikrat, nekateri tudi štirikrat. Cepili so tudi otroke. Verjeli so predstavnikom vlade, predvsem zdravstvenim ministrom in t.i. strokovnjakom iz skupin za obvladovanje Covida-19. Na misel jim ni prišlo, da je resnica popolnoma drugačna. Niso hoteli ali mogli verjeti, da bi jih zdravniki in politiki pošiljali v smrt. Ljudje morda dvomijo v resnicoljubnost politikov glede financ, pa kakšnih verodostojnosti spričeval. Da bi pa namerno zdravstveno škodili, ne to pa ne pride v poštev. Posebej zdravniki ne. Saj so zavezani Hipokratovi prisegi, a ne?
In vendarle se je natanko slednje tudi zgodilo. Številni starejši in v zadnjem času tudi mlajši ljudje so umrli in še umirajo, iznenada ali za najštevilčnejšimi boleznimi, ki so navedene v Pfizerjevih dokumentih, katere so jih hoteli za 75 let skriti. Umirajo tudi slavni ljudje, športniki, znane osebnosti ali se nenadoma pojavijo na televiziji z zategnjenim obrazom ali kakšno drugo »hibo«.
Številni ljudje imajo po cepljenju zelo hude poškodbe. To so tisti ljudje, ki so zvesto sledili napotkom in priporočilom zdravniške stroke ter politikov. »Gre za vaše starše, stare starše, da jih ne boste okužili. Cepite se. Čim prej«. Sedaj so ti preprosti in nič slabega misleči ljudje v strahotni stiski. Še pred nekaj časa popolnoma zdravi, v vrhunski zdravstveni formi, z voljo do življenja in velikimi ambicijami so obsedeli na invalidskih vozičkih ali se kako drugače prebijajo čez življenje.
»Ne vemo, kaj vam je. Verjetno je psihosomatskega izvora«. Tako pravijo zdravniki, ki so jim tišali iglo v ramo in jim sedaj predpisujejo pomirjevalne tablete ali tablete proti depresiji. Povezave s cepljenjem pa ne vidijo. To je tabu tema in o tem se ne sme govoriti. Nekateri, vendar redki se prebijejo do zdravnikov, ki so spregledali, da gre za poškodbe po cepljenju in jih začnejo obravnavati. Vendar zavarovalnice tega ne krijejo. Tisti, ki imajo, plačajo. Tisoče evrov za čiščenje krvi in druge tretmaje razstrupitve ali terapije po različnih boleznih.
Ljudi, ki so tako grdo prevarali prav ti zdravniki, ki so jih silili k cepljenju in politiki, ki so jim nabijali slabo vest ali grozili s prenehanjem delavnega razmerja, so sedaj pustili na cedilu. Jih ne zanimajo več. Svojo nalogo, za katero so prejeli mastne koronske dodatke so opravili, bolniki pa naj se znajdejo, kakor se hočejo. Še najraje bi jih verjetno izbrisali iz obličja zemlje, saj jim zbujajo slabo vest.
Žrtve cepljenja ne vedo, kakšna je njihova prihodnost. Zagotovo je le eno: da takšna, kot je bila pred to usodno odločitvijo iz solidarnosti, ne bo nikoli več.
V Nemčiji se počasi, ampak vztrajno prebija v uradne medije tudi ta- ta druga plat obveznega cepljenja proti Covidu-19, ki je pahnilo milijone v smrt ali v življenje, ki si ga ne želijo živeti.

https://www.bitchute.com/video/sxtTWqZ5LmDo/?fbclid=IwAR1M_VPczqYK_a3KgIebbf1HgxIisciONBsWjTi6KW0xiSbeeyy6CgXr1cw
(+4)všeč
naiven11. 11. 2022 11:33:12
https://www.rtvslo.si/kultura/oder/narod-ki-si-je-nekoc-sodbo-pisal-sam-danes-vse-raje-pise-sodbe-drugim/433182


Bi morali", "treba bo", "vsi bodo odgovarjali", itd.


Koliko je primerov da bi nekdo nekaj moral dobiti in ne dobi samo zato ker tega kar mu pripada preprosto ne zahteva .... in koliko je primerov da nekdo nekaj dobi samo zato ker to preprosto zahteva , pa čeprav si tega ne zasluži ? zmeden
(+1)všeč
VanSims12. 11. 2022 08:18:24
@zavest: točno to. Ko sem kolegu, ki je rezervni policist in ki tudi patruljira mejo povedal kako je nekdo na enem forumu rekel da bi kar lastnoročno odstranil ograjo, se je samo smejal in rekel, da je to pa tipični kavč borec. Seveda mi je pritrdil, da stvar niti malo ni enostavna. Ko sem mu naknadno potem še rekel, da je ta tudi antivakser je pa rekel da potem je pa itak sploh brez veze karkoli razpravljati.

@naiven:s tvojim zadnjim odstavkom se popolnoma strinjam. To je vzrok, da v tej državi lahko nekateri delajo z ljudmi kar hočejo. Na zahodu se znajo potegniti zase. Pri nas pa še napadamo tiste, ki si upajo kaj reči proti ali se celo potegniti zase. Pa tak lep pregovor imamo, da kdor jezika špara, kruha strada. nasmeh
(+2)všeč
SamoK12. 11. 2022 10:31:28
>Na zahodu se znajo potegniti zase.

Ta je pa bosa!
Povsod se nekateri prebivalci znajo potegniti zase (nekateri celo SAMO zase), drugi ne. Ta idealizacija nekega "Zahoda" je otročja in slaboumna - in sodi pod kategorijo "pri sosedu je trava vedno bolj zelena".

Poleg tega se pod izraz "Zahod" tlači cela množica nadvse različnih sistemov, mnogih socialno precej slabših od slovenskega. Slovenija je v večini družbenih in humanitarnih kategorij nekje v povprečju, v marsikaterem pogledu nad povprečjem.

Če pa pod "Zahod" štejemo tudi ZDA, ki večinoma veljajo za utelešenje "Zahoda", pa sploh ni primerjave.
(+3)všeč
Becar12. 11. 2022 18:53:41
Najbolj precepljene države EU imajo kot kažejo podatki najvišje povečanje smrtnosti, najmanj precepljene iz katerih so se koronarji norce delali (Romunija, Bolgarija), pa najnižjo zavijanje z očmi

povezava
(+2)všeč
VanSims12. 11. 2022 18:58:43
Bomo rekli, večji procent ljudi se zna potegnit zase v deželah zahodne evrope. pa tudi v zda, brez skrbi. to ko omenjaš nesocialne sisteme, tam se ljudje še bolj znajo potegniti zase ker jim ni vse na pladnju prinešeno tako kot recimo pri nas ali pa še marsikje drugje in smo se ravno zato polenili in pričakujemo da so ugodnosti, standard, ... kar sami po sebi umevni.
(+1)všeč
Becar12. 11. 2022 19:00:11
Takole pa zgleda zaslišanje covid mafije v živo:

povezava
(+3)všeč
SamoK12. 11. 2022 21:33:31
Ne vem, s kakšnimi ljudmi se ti družiš, VanSims. V mojem okolju se bolj ali manj vsi prekleto dobro znajdejo, od malega naprej.
Mogoče sodiš preveč po sebi?
(+3)všeč
Becar12. 11. 2022 21:37:13
Nenadno umrlo 32 mladih kanadskih zdravnikov (3x ali 4x peciljenih). Če pogledamo naveden tuji vir, je številka zdaj že 90.

Še dobro, da so se naši s fiziološko zavijanje z očmi

povezava
(+1)všeč
SamoK12. 11. 2022 22:21:35
>Nenadno umrlo 32 mladih kanadskih zdravnikov

Verjetno si sam raziskal oziroma si "razmislil s svojo glavo"? mežikanje

povezava
(+1)všeč
zavest12. 11. 2022 23:41:14
> Bećar: Najbolj precepljene države EU imajo kot kažejo podatki najvišje povečanje smrtnosti, najmanj precepljene iz katerih so se koronarji norce delali (Romunija, Bolgarija), pa najnižjo

Severna Koreja pa kovida sploh nima. Niti cepljenih, niti umrlih zaradi oz. s covidom cool

Podobno kot določeni hudi strokovnjaki tukaj gor. Imajo (kupljeno?) diplomo, ma so fahidioti velik nasmeh

Podobno kot žanjejo uspehe Rusi zadnje tedne, vse bližje in bližje domu so, malo še in bodo spet v Rusiji velik nasmeh
všeč
VanSims13. 11. 2022 18:34:53
@Samo: ne, ne sodim po sebi ampak gledam malo okoli sebe.

Tudi če si še tako introvertiran (kar sem jaz že priznal da malo sem), zadostuje da malo odpreš kak novičarski portal.

Nemčija: generalni štrajk strojevodij ki ohromi celotno državo za piškavih 5,5% povišice.

Slovenija: Pošta, vemo kako dela s svojimi delavci (predvsem tistimi na šalterju in še bolj raznašalci). Ne bom tukaj sedaj ponavljal vseh svinjarij.Imajo sindikat celo. Kaj pa je naredil njim v prid? Nič!

Da ne govorimo seveda o ekstremnih primerih kot tista pakirnica rib na Kozini, ...

Na zahodu delajo na sploh z delavci bolje kot pri nas. Bog vedi zakaj? Ja, v socializmu so nas pofali s tem, da je kapitalist tam ugotovil, da če bo bolje delal z delavci, bodo več naredili zanj. Malomorgen! Kapitalist bi, če bi jih mogel, izkoristil do amena. Vse te pravice, ki jih nimajo le na papirju ampak se udejanjajo tudi v praksi (za razliko od nas),imajo ker so se znali potegniti zase, ker so tam ljudje bolj samozavestni.

Slovenci smo pa pač hlapci ...
(+1)všeč
pantani113. 11. 2022 19:23:48
Če povzamem na kratko zadnji dve leti. Saj je samo maska. Saj je samo 1,5 metra. Saj je samo naslednjih štirinajst dni. Saj so samo nenujne panoge. Saj so samo nenujni delavci. Saj so samo nenujne operacije. Saj so samo gostilne. Saj samo dekler se ne uredijo zadeve. Saj so samo frizerskei saloni. Saj samo fitnesi. Saj samo šole. Saj so samo označbe na tleh. Saj se lahko učijo od doma. Saj je samo, da zaščitimo starejše. Saj je samo malo vrtanja po nosu. Saj samo dokler ne padejo okužbe. Saj samo, da poravnamo krivuljo. Saj samo, da zaščitimo tiste, ki jih je strah. Saj so samo stari starši. Saj je samo tri tedne. Saj samo dokler ne razbremenimo zdravstvenega sistema. Saj je samo poroka. Saj je samo rojstvo vašega otroka. Saj je samo pogreb. Saj so samo potovanja. Saj je samo tri mesece lock down-a. Saj je samo začasno. Saj je samo dokler ne dobimo cepiva. Saj je samo za sledenje okuženih. Saj je samo, da drugi vej s kom ste bili v stikih. Saj je samo v določenih "občinah". Saj so samo vladna priporočila. Saj je samo za vaše dobro. Saj so samo dejstva in ne teorije zarot. Saj so samo znanstveni dokazi. Saj je samo še en lock down. Saj je samo poživitveni odmerek. Saj je samo še štiri tedne. Saj je samo božič. Saj je samo, da lahko obdržite službo. Saj je samo, da lahko potujete. Saj je samo za covid potrdilo. Saj je samo, da lahko pošljete otroke nazaj v šolo. Saj je samo, da zaščitimo otroke. Saj je samo, da lahko greste na koncert. Saj je samo, da lahko volite. Saj je samo ustanova, da se zaščiti cepljene pred vami necepljenimi. Saj je samo zaradi nove variante seva. Saj je samo za "tiste" ljudi. Saj samo zato ker smo mi rekli tako. Saj samo še nekaj let. SAJ JE SAMO VAŠA SVOBODA!!!
(+3)všeč
naiven15. 11. 2022 10:23:06
https://www.slovenskenovice.si/novice/svet/nov-mejnik-od-danes-nas-je-na-zemlji-vec-kot-8-milijard/

Na planetu nas je že več kot 8 miljard . zmeden
Nič čudnega da so po svetu konflikti ker je naravnih bogastev in virov energije premalo za vse !!!
všeč
Becar15. 11. 2022 10:59:40
Vsega je dovolj, izračunano je, da je vsega dovolj za 120 milijard ljudi. Trenutno populacijo prebivalstva bi drugega ob drugem spravil na velikost Istre. Problem je, ker ima 1% elite toliko resursov in to je edini problem. In oni so hkrati tudi največji onesnaževalci. Seveda pa želijo ljudem možgane oprat in jih okrivit za vse težave tega sveta, sebi pa prilastit še preostanek.
(+3)všeč
Stran:123...355356357358359...371372373
Za objavo komentarja se morate prijaviti:
Uporabniško ime:
Geslo:
Prijava
V kolikor še nimate uporabniškega imena se morate najprej registrirati.
     
Copyright © 2006-2024 Hribi.net, Pogoji uporabe, Piškotki