Hribi.net
Hribi.net
Prijava
Prijava
Uporabniško ime:
Geslo:
Prijava
Še niste registrirani? Registracija.
Ste pozabili geslo?
Anketa
Ali se s Krima (1107 m), vidi morje?
Glasuj

Covid-19, Ukrajina

Natisni
Becar31. 10. 2022 11:20:52
Kaj opažate, če hodite poleti po novem črnem asfaltu ali če hodite po makadamu? Kje vam je bolj vroče?

Zdaj pa potegnite vzporednice s črnimi sončnimi kolektorji. Kaj ugotovite?

#energetikazatelebane
(+1)všeč
naiven31. 10. 2022 14:22:51
Ne vem na asfaltu ne opazim nobene razlike , je pa vse možno . Asfalt se na soncu že tako ali tako segrejezmeden
Sem pa slišal da naj bi bili huawei sončni paneli na nek način povezani z 4g omrežjem in da bi lahko hekerji izklopili napajanje elektrike ? Nekaj v tem smislu , kaj več pa ne vem ker se toliko ne spoznam na to .
všeč
SamoK31. 10. 2022 15:10:20
Potegnili.
Ugotovimo, da se nikjer ne sekajo.
Vzporednice pač, kaj češ.
všeč
naiven31. 10. 2022 16:15:00
https://www.slovenskenovice.si/novice/slovenija/smrt-mlade-politicarke-pretresa-slovenijo-oglasil-se-je-tudi-anze-logar-ko-sva-se-zadnjic-srecala/

Samo mi je malo čudno da nikjer ne piše ali je bila cepljena in kolikokrat in z katerim cepivom je bila cepljena in ali je smrt posledica cepljenja ? zmeden
všeč
naiven31. 10. 2022 17:25:45
https://www.slovenskenovice.si/novice/svet/upanje-v-zivljenje-na-marsu/

Na MARSU ni korona virusa in tam ni covida in na Marsu ti ni treba nositi maske , ne rabiš biti cepljen .... obljubljeni raj , res zmeden !
všeč
gely1. 11. 2022 17:48:29
(+2)všeč
naiven2. 11. 2022 09:23:52
Že prej se je govorilo da je bila Švedska se mi zdi da poskusni zajček pri brezgotovinskem plačevanju z karticami . ! V pekarni naprimer tam sploh niso imeli napisa - only cards . Ampak je prodajalec novinarju rekel da naj bi bilo to zaradi higienskih razlogov ? zmeden v eni tv oddaji sem gledal . In je tudi nekdo ki je vodil to oddajo tudi rekel da če jim uspe uvesti brezgotovinsko plačevanje po celem svetu da smo pečeni ker ima potem banka večjo moč in lahko inflacijo in deflacijo prireja po mili volji !!!!!! jezen sem pa tudi enkrat poslušal UK radio ko sem se vozil po UK in je mlada angleška bankirja lepo povedala da lahko ENO lepo vsoto denarja kar ustvarijo ! Rekla je da lahko nekomu zavrnejo kredit za samo 10 ali 100 £ NEKOMU PA PREPROSTO KAR ODOBRIJO KREDIT ZA 100 000 £ ? zmeden jezen
(+1)všeč
gely2. 11. 2022 11:54:10
Svetovno znani mikrobiolog in virolog, profesor dr. Sucharit Bhakdi je prejel številne nagrade na področju zdravja in znanosti ter ima več kot 300 recenziranih raziskovalnih člankov. dr. Bhakdi je bil eden prvih vrhunskih svetovnih zdravnikov, ki je opozoril na smrtonosne in izčrpavajoče učinke cepiva proti covidu-19. Imel je prav. dr. Bhakdi trdi, da obstajajo dokazi, da bo vsebina cepiva dosegla srca ali možgane ljudi in povzročila nepopravljivo škodo.


dr. Bhakdi pravi:

»Bojim se povedati, a do pred letom in pol sem bil znanstvenik. Zdaj vidim, kaj se dogaja. Moram priznati, da imajo kolegi in prijatelji, ki mi pravijo, da gre za genocid, morda prav. Ne vem, ampak mislim, da drugega načrta ne more biti. Druge razlage ni. Druge razlage ni, ker je jasno, da ta genska cepiva niso potrebna, ker nimamo opravka z virusom ubijalcem, ki uničuje človeštvo. Vsak, ki trdi drugače, očitno laže v obraz. Drugič, očitno je, da ta tako imenovana cepiva nikoli ne morejo zaščititi pred okužbo. Tretjič, kar je najslabše, ta cepiva na osnovi genov so najstrašnejši instrumenti, ki so bili kadar koli vneseni v človeško telo za uničevanje ljudi. Ta cepiva bodo uničila človeštvo.”


https://www.logicno.com/hrana-zdravlje/prema-doktoru-sucharitu-bhkadiju-cjepiva-za-covid-19-unistavaju-srca-i-mozgove-milijarde-ljudi.html
(+3)všeč
Becar2. 11. 2022 13:44:59
Pecivo deluje. Ona je celo nepeciljenim sorodnikom prepovedala vstop v njen dom.

povezava
(+3)všeč
gely3. 11. 2022 18:12:56
(+3)všeč
Becar3. 11. 2022 19:12:58
Peciljenje, peciljenje.... več časa kot preteče od tega zločina, več posledic prihaja na dan. 24ur so že ukinili rubriko korona. Prav tako je zaznati spremembo medijskega poročanja, zlasti kar se tiče kitajskega načina. Umrl fant, zastrupljen z monoksidom, ker je bil covid bolj pomemben od zastrupitve z monoksidom. Pa je bilo pri nas v 2 letih vladanja korona mafije kaj drugače? Smo pozabili na opečenega fanta, ki je čakal v nedogled v neznosnih bolečinah zaradi covid testiranja? Na 30% znižanje obravnav rakavih bolnikov?

povezava
(+2)všeč
pantani13. 11. 2022 20:16:37
Energetska kriza in draginja so iz istega koša kot kovidna histerija, če slučajno morda še kdo ni dojel.
(+3)všeč
Becar3. 11. 2022 20:44:43
˝Energetska kriza in draginja so iz istega koša kot kovidna histerija, če slučajno morda še kdo ni dojel.˝

Pa zeleni terorizem tudi.

Sem ravno govoril s kolegom, prav tako iz inženirskih krogov, je tudi solastnik srednje velikega podjetja. Oni so se nekaj let nazaj odločili za investicijo v sončno elektrarno in pravi, da če bi se še enkrat odločali, NIKOLI ne bi v to investirali. Razlog je v zamolčanih in prikritih zadevah tako s področja učinkovitosti, izkoristka, kvalitete, mahinacij pri poračunu električne energije, dragega vzdrževanja brez katerega ni garancije, čiščenja itd....

Saj pri električnih avtomobilih gre za popolnoma enako zadevo in že kar na smeh mi gre, ko vidim koga s temi vozečimi pralnimi stroji ves čas na tistih polnilnicah priklopljenih velik nasmeh
(+2)všeč
VanSims4. 11. 2022 05:34:49
To ti povej Golobu, ki sanja o vetrni in sončni energiji, s katerima naj bi bila Slovenija samozadostna. Janša je lepo rekel: zgradimo še eno jedrsko elektrarno pa smo samozadostni.

V resnici ta vlada spet klečeplazi pred tujci. Tokrat Avstrijci. Avstrijci zahtevajo zaprtje JEK že nekaj časa, po svojih medijih pa delajo absurdno kampanjo proti njej. Tega seveda v naših medijih ne boste izvedeli.

Avstrijci so se jedrski energiji odpovedali zaradi 'vodnega' lobija, ki je izsilil referendum v sedemdesetih in folk skozi brutalno propagando našuntal da so glasovali proti jedrskim elektrarnam, saj je tako vodni lobi postal monopolist.

Avstrijci nas preprosto hočejo narediti odvisne od njihove 'vodne' energije. Tako bi nas lahko po potrebi tudi gospodarsko in politično izsiljevali

A glej ga zlomka, ledeniki se topijo in čez kake 50-60 let se bodo dokončno stopili. Kaj bo pa potem napajalo avstrijske vodne elektrarne? Ok dež bo še padal in nekaj energije še bo, ostalo pa morda s soncem in vetrom, če bo do takrat tovrstna tehnologija že dosti razvita, čeprav roko na srce, vetra in sonca imajo Avstrijci še manj kot mi. In kaj če potem še pride taka suša kot je bila letos? E, potem se pa lahko naši ljubi sosedje s svojimi vodnimi elektrarnami samo še slikajo!

In če bo kriza bodo seveda nas najprej odklopili!
(+1)všeč
pantani14. 11. 2022 07:09:19
"V resnici ta vlada spet klečeplazi pred tujci",ne se smešit,a prejšna je bila pa neodvisna od EU,samo poglej kakšno tiranijo so zganjali v času korone!!!
(+4)všeč
naiven4. 11. 2022 08:21:27
Francija im približno 30 jedrskih elektrarn , tako da ne vem v čem je težava ?
Avstrijci so rekli da se bojijo nuklearne elektrarne in da se mora zapreti ???
. Mi Slovenci bi pa lahko rekli da se vode bojimo in da naj avstrija zapre popolnoma vse hidro elektrarne ker so pri Dravograd takrat dvignili zapornice in spustili vso vodo v Slovenijo. !!! jezen
(+3)všeč
Becar4. 11. 2022 10:23:25
Golob in Janša imata eno skupno lastnost. Oba sta lutki bruseljskih poblaznelih zadrogiranih dekadentnih voditeljev. S tem da je Janša pri tem klečeplazenju bil še bolj izrazit.

Glede nuklearke, kolikor je meni znano, se planira še vedno gradnja nove. Problem je v tem, da bi mi rabili 4 nuklearke, če bomo šli na električne šajtrge. TEŠ že dalj časa planirajo zapret, najkasneje tam do 2030. In če bodo samo TEŠ nadomestili z ˝zeleno˝ energijo, bo po moji oceni to že mali čudež. Ampak to pomeni NIČ doprinosa.
(+4)všeč
Stran:123...354355356357358...371372373
Za objavo komentarja se morate prijaviti:
Uporabniško ime:
Geslo:
Prijava
V kolikor še nimate uporabniškega imena se morate najprej registrirati.
     
Copyright © 2006-2024 Hribi.net, Pogoji uporabe, Zasebnost in piškotki