Hribi.net
Hribi.net
Prijava
Prijava
Uporabniško ime:
Geslo:
Prijava
Še niste registrirani? Registracija.
Ste pozabili geslo?
Anketa
Ali ste že šli po Kremžarjevi poti na Grintovec?
Glasuj

Covid-19, Ukrajina

Natisni
pantani128. 10. 2021 19:06:06
Za cepljene smo itak krivi necepljeni,pa balkanci,pa neupostevanje PCTja,pa tisti ki ne nosimo mask,si ne razkuzujemo rok ipd. Ne zelim drzave kjer se delimo na cepljene in necepljene. Ne zelim drzave kjer je zdrav clovek tretiran kot da ima kugo. Ne zelim drzave kjer maltretirajo otroke. Ne zelim drzave v kateri so cepljeni poslusni,necepljeni smo pa potencialni morilci,kljub temu da virus prenasamo eni in drugi. Ne zelim drzave,kjer nas zelijo zasuznjiti s potrdili s katerimi dokazujemo da smo zdravi,pa moramo kljub temu nositi nagobcnike. Ne zelim nove normalnosti. jezenjezenjezen
(+6)všeč
zavest29. 10. 2021 11:35:18
Nočem pojesti solate.
Nočem it spat po risanki.
Nočem dobit pikice, ker buba.

- Pantani
všeč
pikica129. 10. 2021 17:00:08
Ejga @zavest umir se, pa pust pikice pr gmah. Kdor pikico dobi je uhka ceu živlene srečen velik nasmeh
(+4)všeč
gely30. 10. 2021 09:47:57
"Britanci pravijo, da šele zdaj odkrivajo, da cepivo dejansko moti prirojeno sposobnost vašega telesa, da proizvaja protitelesa ne le proti spike proteinom, ampak tudi drugim delom virusa po okužbi. Natančneje, zdi se, da cepljeni ljudje ne proizvajajo protiteles proti nukleokapsidnemu proteinu, lupini virusa, ki so ključni del odziva pri necepljenih posameznikih. ”

Dolgoročno bodo ljudje, ki se odločijo pikati, veliko bolj ranljivi za morebitne mutacije virusa, tudi če so bili že enkrat ali večkrat okuženi in ozdraveli.

Necepljeni bodo medtem zagotovili dolgotrajno, če ne celo trajno imunost na vse seve virusa, potem ko so že enkrat naravno okuženi.

https://2012-transformacijasvijesti.com/koronavirus-kovid-19/britanska-vladina-statistika-otkriva-uzasavajucu-istinu-ako-uzmete-covid-cjepivo-vise-nikad-necete-moci-postici-potpuni-imunitet?fbclid=IwAR0IRFUNbaqOUc42Q6azuJFgjNSgUFXJis008cqAWbDo_4iiAm1DbmFYppQ


Naravno pridobljena imunost je celo 13-krat močnejša in daljša od tiste, pridobljene s cepljenjem . Ker je večina prebivalstva že naravno pridobila T-celično imunost proti SARS-CoV-2, omenjeni medicinski strokovnjaki ugotavljajo, da je množično cepljenje za doseganje kolektivne imunosti nepotrebno in celo tvegano.

https://2012-transformacijasvijesti.com/koronavirus-kovid-19/veliko-istrazivanje-iz-izraela-prirodno-steceni-imunitet-cak-je-13-puta-jaci-i-dugotrajniji-u-odnosu-na-onaj-stecen-cijepljenjem
(+4)všeč
pantani130. 10. 2021 10:20:25
COVID LAŽI!,Če se odločite za cepljenje in zbolite po prejemu prvega odmerka vam razložijo,da je to pričakovan odziv imunskega sistema oziroma zboleli ste ,ker ste prejeli samo en odmerek cepiva.Če zbolite po prejemu dveh odmerkov cepiva vam razložijo,da ni minilo še 14 dni ,ko postane cepivo učinkovito.Če zbolite po omenjenem obdobju potem vam povedo ,da imate veliko srečo,ker ne boste zboleli za težjo obliko bolezni.Če je potek bolezni po prejetju dveh odmerkov zelo hud vam povedo ,da ste imeli veliko srečo ,da niste umrli.Če po cepljenju umrete ste umrli zaradi pridruženih bolezni.No poleg tega se morate zavedati ,da cepivo ne zagotavlja 100%zaščite.Če ste umrli in slučajno niste imeli pridruženih bolezni pa ste eden "redkih",ki je imel pretirano reakcijo na cepivo,čeprav je to malo verjetno ,ker dokazov za to ni!Zakaj?Obdukcije za dokazovanje smrti zaradi cepljenja se ne izvaja!!!!!!
(+6)všeč
Becar30. 10. 2021 12:15:38
Pantani, obdukcije za smrti po cepljenju se izvajajo. Trenutno celoten cvet slovenske stroke obdukcijo in analize za 1 osebo izvaja že 2 meseca, ker nikakor ne najdejo nekega drugega razloga ali pridružene bolezni, da bi lahko rekli cepiva so varna. Nekaj bodo že našli.

Seveda na drugi strani pa vse prehlajene umrle 80 in 90 letnike pišejo pod covid, pa če so bili srčni bolniki, pljučni bolniki, sladkorni bolniki, onkološki bolniki, če jih je kap...To sploh ni važno, mrtvi ne govorijo.
(+7)všeč
pantani130. 10. 2021 18:28:08
Torej stanje je sledeče. Zeleno kodo imajo cepljeni trenutno še kot bianko ček. Ko se cepljeni okuži in preboli dobi kodo za 6 mesecev kot prebolevnik ali se tretira še naprej kot polno cepljen? Ali mogoče potrebuje tretji odmerek , da bo kot “polno zaščiteno -prebolevno -poživitveno” zelen? Sam uprašam za prjatla velik nasmehvelik nasmehvelik nasmeh
(+7)všeč
Becar30. 10. 2021 18:32:27
Jaz bi vsem cepljenim zaračunal zdravljenje na covid oddelkih, ker smo jim plačali cepljenje ravno zato, da jih ne bomo gledali po bolnicah.

Ali še bolje, naj stroške poravnajo glavni akterji lažnive cepilne propagande; Krek, Beović, Kacin, Logar, Fafangel, Ihan, Trampuš, Rozman, dr Banananjam, Okorn itd. Enako velja za zdravljenje stranskih učinkov zaradi cepljenja.
(+6)všeč
pantani130. 10. 2021 19:04:17
Lepo vam je Benjamin Franklin povedal: Kdor se zaradi zagotovitve kratkotrajne navidezne varnosti odreče svobodi, si ne zasluži niti varnosti, niti svobode. Na koncu izgubi oboje!!!
(+5)všeč
pantani131. 10. 2021 18:23:53
Prihodnjih 500 tednov bo ključnih. jezenjezenjezen
(+3)všeč
pantani131. 10. 2021 18:58:56
Necepljeni zasedajo respiratorje in postelje v bolnici ljudem ki so 2x ali pa celo 3x cepljeni.... velik nasmehvelik nasmehvelik nasmeh
(+5)všeč
pantani131. 10. 2021 21:00:49
Spet politika udarja z ukrepi po otrocih. Otroci se bodo morali testirati 2x na teden. Čeprav je dokazano, da ti najmanj prenašajo okužbo okrog. Torej se bo zdrav šestletnik, ki obiskuje prvi razred moral testirati 2x/teden.Medtem, ko bo okuženi cepljeni nemoteno prišel v ponedeljek v službo, tam se mu po vladnem odloku ni potrebno testirati in bo okužil cel kolektiv. Če dela ta cepljeni okuženi s strankami, bo okužil še stranke, nato bo po službi odšel po otroka v vrtec in tam okužil vzgojiteljico in vse otroke, nato bo po vladnem odloku imel prost dostop brez testiranja v kino in tam okužil še 100 testiranih, ki so si prišli ogledat predstavo, šel bo še v knjižnico in tam prelistal knjige, ki jih bo zdrav otrok nesel domov in tam okužil celo družino.Cepljeni okuženi bo odšel po vladnem odloku nemoteno še v restavracijo in tam okužil vse zaposlene in testirane goste, ki so prišli na večerjo. Ampak ok, vlada se spravlja na otroke, otrokom vrta po nosu vsak dan, medtem, ko odrasli cepljeni trosijo virus okrog povsod, ker se jim ni treba testirat in tudi, če so prehlajeni, ne gredo na test, ker se imajo za boga in batino, saj jim je vlada omogočila dostop do vsega brez testa. Prebolevnik, se mora po 6 mesecih prebolevnosti v službi testirati. Tisti, ki je testiran, lahko odkrije bolezen, če nisi testiran, je ne moreš. Ampak udarimo po otrocih, kje je varuh otrok sedaj? Sedaj bo nastradal 6 letni otrok, namesto cepljeni, ki dejansko prenašajo virus okrog, ker to lahko z vladnim odlokom, saj ima dostop do vseh ustanov brez testa. Netestirani ne gredo nikamor, samo domov in ne morejo prenašati virusa, če so v službi testirani. Virus prenašajo le cepljeni, ker se nenadzorovano sprehajajo kamor želijo.
(+6)všeč
pantani11. 11. 2021 19:27:34
Leta 2030 bodo ljudje na las podobni kuhinjskim cedilom. velik nasmehvelik nasmehvelik nasmeh
(+2)všeč
zavest1. 11. 2021 23:04:05
Sledilnik ima že dlje časa graf in podatke, ki prikazujejo razmere med cepljenimi in necepljenimi, kar se tiče potrjenih okužb, hospitalizacij in intenzivne terapije.

https://covid-19.sledilnik.org/sl/stats#vaccine-effect-chart
1
všeč
gely2. 11. 2021 04:48:31
zanimiv ..... kako je bilo včasih v bolnišnicah, danes iz dneva v dan grozijo kako je polno, a varnostniki pred oddelkom, da ne vidiš resnice, kot se pojavljajo videi o praznih bolnicah, a po TV "nabijanje" da ne zmorejo več (mogoče gledanja u "luft" in pitja kufetov, ker dodatki jim fuuuul dišijo - gripa in virusna pljučnica je pa že skoz ....
1
(+4)všeč
Becar2. 11. 2021 07:23:19
Verjeti temu sledilniku je približno tako kot verjeti Vizjaku, da je posnetek glupi davki fake ali da je zadeva Mauricius fotomontaža. Ali pa Beovićki, da ne gre za eksperimentalna cepiva. Kdor se enkrat laže, se vedno laže.

Če pa kdo želi neodvisna preverjena dejstva, potem si naj prebere tale članek, preden si bo uničil telo:

https://karinrizner.si/2021/10/12/soocanje-z-realnostjo/?fbclid=IwAR2NCpDU1L79lzYWNna61Iv8A0g0jDVvlSvQe4EOW-0zbUoM_ANxn-Yww-s
(+5)všeč
pantani12. 11. 2021 07:27:24
V Nemčiji so skozi sezono 2020/21 zdravstvene ustanove dokazano lagale o hospitalizacijah in bolnikih na intenzivni negi. Tamkajšnje bolnišnice so na ta način od države, ki covid bolnike izdatno finančno sponzorira, iztržile več milijard evrov. Kar 13.700 intenzivnih postelj v sistemu (vse zasedene seveda) sploh ni obstajalo.To vse je bilo ugotovljeno v raziskavi, katero je opravil Inštitut Roberta Kocha, ki je zvezno vlado tudi pozval, da se pri sprejemanju ukrepov več naj ne zanaša na številke hospitalizacij in zasedenosti intenzivnih postelj, saj so očitno nezanesljive. O tem škandalu so poročali prav vsi nemški mediji. Slovenski mediji so hinavsko tiho. Zavest, ti pa še kar verjami vsemu kar ti posredujejo!!!
(+1)všeč
pantani12. 11. 2021 14:20:58
Med tistimi ki ste se odločili za cepljenje,koliko vas je tistih ki ste to storili zaradi zdravja? Koliko vas je tistih,ki ste želeli zaščititi sebe in posledično ostale? In obratno,koliko se vas je cepilo samo za to,da lahko mirno greste po nakupih,prečkate mejo in se "svobodno" gibljete? In še,koliko vas je tistih,ki so se cepili zaradi strahu,ki vam je bil "vcepljen" (se opravičujem za prispodobo) iz strani politike in t.i. stroke,ker niste dovolj močni ali se počutite manjvredni? Pa vprašanje za vse ki ste cepljeni,ne glede na razlog : a ste res prepričani in imate neizpodbitne dokaze (razen tistih zrežiranih iz strani medijev),da je situacija točno takšna kot nam jo pripovedujejo? In zakaj ob vsem tem,imate necepljene za hlapce in boječe in jim celo želite smrt? A je ostalo sploh še kaj sočutja in empatije,ali ste ob odločitvi za cepivo,povsem izgubili zdrav razum?
(+5)všeč
Becar2. 11. 2021 15:01:03
Odgovor na tvoje prvo vprašanje boš dobil kar kmalu. Po obveznem 3. odmerku, še bolj realno po 4. In potem z vsakim nadaljnjim bo odgovor bolj realen. nasmeh
(+3)všeč
zavest2. 11. 2021 16:11:21
Zlagano je vse, razen Bećaretardovih "neodvisnih" in "preverjenih" virov, ki so čisto slučajno vsi nabrani iz fejstbukovih krogov, anti-vaxxerjev in ostalih mazačev. velik nasmeh Sem seveda spada tudi zgoraj linkana Rižnerjeva.

Virusu pač dol visi, če nekdo verjame vanj ali ne. Zato pa je trenutno dve tretjini bolnikov na intenzivni negi necepljenih.
všeč
Stran:123...254255256257258...371372373
Za objavo komentarja se morate prijaviti:
Uporabniško ime:
Geslo:
Prijava
V kolikor še nimate uporabniškega imena se morate najprej registrirati.
     
Copyright © 2006-2024 Hribi.net, Pogoji uporabe, Zasebnost in piškotki