Hribi.net
Hribi.net
Prijava
Prijava
Uporabniško ime:
Geslo:
Prijava
Še niste registrirani? Registracija.
Ste pozabili geslo?
Anketa
Ali je Košutica višja od 2000 m?
Glasuj

Covid-19, Ukrajina

Natisni
zavest8. 09. 2021 12:37:42
Hehe, Bećar pri objavi starih projekcij bodočih smrtnosti ne loči med tem, kaj pomeni:
- © Statista 2021
- Vir podatkov (pod gumbom Show source) in posledično starost podatkov oz. projekcij

Nazaj v šolo, mulc, spotoma pa še zahtevaj refund za kupljeno naravoslovno diplomo velik nasmeh
(+4)všeč
Becar8. 09. 2021 13:38:43
Zopet sem bil opozorjen, da se me žali in oporeka objavljene podatke. Sem si ogledal.

PONOVNO, vsi podatki, ki so objavljeni, so PREVERJENI! Datum objave oziroma posodobitve imate navedene spodaj. To ni letnica, kakor navaja Zavest, ampak imate za vsak graf točen datum posodobitve.

Glede na izjave tega modela Zavest, sem se odločil, da vašo skupinico provokatorjev odblokiram. Nova zakonodaja o žaljenju bo zdaj zelo zanimiva in ja nič... bo potrebno začet dajat prijave za žalitve na policijo, ni druge. Tako kot sem začel prijavljat vse fašiste, ki mi kratijo ustavne pravice, bom pa še vas. Mogoče bo pa kakšna denarna klofuta ali dve koga streznila nasmeh

Takole, ste vsi odblokirani, zdaj pa si kar dajte žalitvenega duška! Se bomo pa na ta način mogoče le spoznali v živo, kdo je kdo, pa bomo videli, če boste tudi v živo žaljivi.
(+2)všeč
Becar8. 09. 2021 17:04:48
A me slučajno česa obtožuješ? Kar povej, kaj ti leži na duši, nekje je treba začet z jesenskim čiščenjem žaljivih članov.

Moderatorja bosta takšnih kot si ti zelo vesela, ko bosta redno dobivala obisk policije za razkritje osebnih podatkov. No saj po eni strani si bosta tudi sama kriva, ker že v osnovi te teme nista poskrbela za izbris žaljivih komentarjev.
(+1)všeč
Trobec8. 09. 2021 17:14:49
Sprašujem, če si šel končno v akcijo? Ne pa da samo pišeš cool
(+5)všeč
Becar8. 09. 2021 17:23:50
Ne, napisal si, če sem šel od besed k dejanjem. Shranjeno. Zdaj pa mi prosim pojasni, kje si našel besede, ki bi nakazovale to dejanje. Oziroma ne piši neumnosti, to je pa druga možnost.
(+2)všeč
zavest8. 09. 2021 19:13:06
Šment, pa je razpadla eminentna skupina Odrezanih Osem mrk pogled

A pa fotelj kvazi pravniki veste, da zakonodaja ne more veljati za nazaj? Tako da do sprejetja se lahko obkladamo po mili volji, potem pa bo itak to padlo, če ne prej, na ustavnem sodišču. Zakaj? Ker je to še bolj FAŠISTIČNO kot zloglasni 133. člen v Jugi mežikanje

Skratka, to so ti pritiski anti-vaxx mafije, da UTIŠAJO vse drugače misleče, češ, NA SODIŠČE BOSTE ŠLI, ker ste nam govorili grde besede velik nasmeh Takole!

Za nameček: datum posodobitve niti približno ni enako datumu in podatkih o dejanskih virih. Prilepi, od kdaj je vir podatkov in dokaži, da ni UN Population Prospects 2019 mežikanje
(+5)všeč
Becar8. 09. 2021 20:00:26
Zato pa si do tedaj še daj malo duška, ker potem te pa prvo minuto prijavim. Glej da ne boš spregledal časovne meje! Seveda, če boš pri tem pretiraval, te lahko za žaljenje tožim že zdaj. Ker mi je vse bolj v interesu tebe spoznati v živo.

Če ti je interes članstva na tem forumu žaljenje (in iz tvojih postov je razvidno ravno to), potem si pomilovanja vreden oziroma resno bolan.
(+7)všeč
Becar8. 09. 2021 20:11:49
Zdaj vidim, DOKAZI najbolj bolijo, žalitve se najbolj stopnjujejo. To mi daje posebno energijo za naprej. Pa dajmo danes Norveško, če je že Van hodil tam po severu. Norveška je tudi ena izmed držav, kjer covid ni bil nevtralen, temveč ZDRAVILEN. Kdor želi, ima pod grafom tudi datum objave podatkov.
1
(+2)všeč
pantani18. 09. 2021 20:17:28
Osebno me omejitve za nas,ki se nismo odločili za vax,niti malo ne motijo,čeprav se mi same po sebi zdijo skrajno neumne...Prav tako mi prepoved vstopa v javne prostore ni ravno nek motiv za cepljenje...Vedno se da improvizirati...Kar te ne ubije,te krepi...Kot edini motiv za cepljenje vidim osebno ogroženost,medtem ko mi fenomen kolektivne precepljenosti pri takšne vrste virusu deluje nekako naduto,predvsem pa zelo naivno...Virus bo ostal,ter se prenašal pa če se 100% vsi cepimo...Čas bo pokazal,da je popolnoma dovolj cepiti ogrožene...In zmanjšati nepotrebno paniko v družbi...
(+6)všeč
Becar8. 09. 2021 20:43:24
Glede na to, kaj daje NIJZ zdaj ob cepljenju podpisovat, je povsem jasno, da jih je zgrabila panika. Ampak po toči zvoniti je prepozno, to bi morali dat v podpis že pri prvem cepljenju. Hkrati pa kar NIJZ na laž postavi ZZS, ki je javno objavila, da gre za cepiva s polnim dovoljenjem, kar seveda ni bilo res že od samega začetka. No saj to se vse zbira kot dokazni material. Jaz bi na njihovem mestu počasi začel iskat kakšno rezidenco v Argentini. Sicer pa mislim, da moraš bit res malo vsekan, da pri cepljenju to podpišeš, kar dajejo zdaj.
(+2)všeč
lino8. 09. 2021 20:43:48

Becar, hvala ti, da si nas odblokiral, nas drugorazredne. Dober si kot kruh! nasmeh
(+3)všeč
Becar8. 09. 2021 20:49:48
Pa še to da ne pozabim, statistični portal kateremu sem pisal, kako da septembra še vedno nimajo podatkov o smrtnosti 2020 ni dal odgovora.

Še več, opažam, da so podatke ravnokar 4. prestavili, zdaj iz 12.9.2021 na 5.10.2021. Vsako leto prej so bili podatki objavljeni v juniju. Pomenljivo? Verjetno kakor za koga nasmeh

Če mene vprašate so pod pritiskom covid mafije, ki seveda ponuja obilo $$$$$, seveda pa je zadeva pripeljala zdaj toliko daleč, da tudi če se ta portal zlaže, bo težko uskladiti z ostalimi, ki so že objavili podatke za kar precej držav. Tako da bo tole zanimivo, ker zanka okrog vratu se za te zločince zateguje. Resnica bo prišla na plan ne glede na njihovo vplivnost in denar.
(+1)všeč
Trobec8. 09. 2021 21:16:04
Nehaj z neumnostmi je napisal...velik nasmehvelik nasmeh

To je še boljši humor kot je bil Primožev cool
(+6)všeč
zavest8. 09. 2021 21:55:11
Bećar, še enkrat: klikni na "Show source" in objavi posnetek zaslona oz. povezavo do vira podatkov. Daj dokaz, da je vir podatkov SVEŽ, ne ponovno 2019 projekcije (napovedi) populacije. Potem se lahko pogovarjamo dalje. Do takrat velja, da so čisto vse tvoje objave glede smrtnosti ZASTARELE mežikanje

Najbrž še nisi slišal, da lahko tudi stare podatke in projekcije objaviš večkrat ter bo tako datum objave današnji, pravzaprav točno tako, kot počneš sam. Na dnevni bazi.

Skratka, če parafraziram tvoj stavek:
Če ti je interes članstva na tem forumu objavljanje fake news (in iz tvojih postov je razvidno ravno to), potem si pomilovanja vreden oziroma resno ... mežikanje
(+4)všeč
zavest8. 09. 2021 22:16:27
Sicer pa je ponovno neskončno ironično, da se nekdo histerično dere FAŠISTI in CENZURA, obenem pa se neznansko veseli napovedane še hujše uvedbe zloglasnega 133. člena z globami za žaljenje zavijanje z očmi
(+2)všeč
Becar8. 09. 2021 22:42:31
Če se jaz derem fašizem (ne fašisti kot ti praviš), se derem zato, ker imamo stanje, ko recimo inšpektorji še vedno pišejo kazni zaradi mask, ki so neustavne in nezakonite, kar je ŽE odločilo sodišče. To pomeni, da izvajajo državni organi kaznivo dejanje in to zavestno. Meni je to enako kot recimo črnosrajčniki. Pač nekje se je začelo, zdaj pa se stopnjuje. Cela Evropa se čudi, kakšna avtokracija se dogaja v SLO, pa da omenim STA, nadzor medijev, privatne propagandne televizije, žaljenje na najvišjem državnem nivoju, novi in novi neustavni odloki, konstantno strašenje ljudstva, laganje o statusu cepiv s strani najvišjih zdravstvenih institucij, podpiranje neonacizma po javnih zavodih, mobing zdravnikov z drugačnim mnenjem, grožnje z odpovedmi, nameščanje strankarskih kolegov po vseh najvišjih državnih položajih, popolna cenzura drugače kot covid mislečih zdravnikov in pravnikov...pač to je fašizem, pa če se na glavo postaviš. Naj ti povem, da sem danes že videl slike novih, že pripravljenih taborišč za necepljene v Avstraliji. Točno tako se je tudi v predvojni Italiji začel fašizem.
všeč
zavest8. 09. 2021 23:03:20
A je uvedba glob za žaljenje po tvoje FAŠIZEM ali ne?

Se zavedaš, da je tudi to eden izmed vzvodov utišanja naroda in zajezitve protestov proti marsičem, kar si ravnokar opisal? In ti se tega VESELIŠ? zavijanje z očmi
(+3)všeč
Janez528. 09. 2021 23:07:31
Več ljudi več ve. Pa me zanima odgovor na tole vprašanje. Jaz moji osebni zdravnici zaupam in sem se tudi na njen nasvet cepil. Ne bi pa ji zaupal, če bi mi pričela, z veliko gotovostjo, dajati nasvete s področja prava ali strojništva. Pravzaprav bi takšno njeno dejanje po moje vrglo senco dvoma tudi na njene zdravniške nasvete. Zdaj me pa zanima kako naj verjamem raznim strojnikom ali pravnikom na tem forumu, da sem naredil napako ker sem se cepil.
(+7)všeč
grega_z_brega8. 09. 2021 23:53:58
Pač počakaš kaj čas pokaže....
(+4)všeč
Stran:123...235236237238239...372373374
Za objavo komentarja se morate prijaviti:
Uporabniško ime:
Geslo:
Prijava
V kolikor še nimate uporabniškega imena se morate najprej registrirati.
     
Copyright © 2006-2024 Hribi.net, Pogoji uporabe, Zasebnost in piškotki