Hribi.net
Hribi.net
Prijava
Prijava
Uporabniško ime:
Geslo:
Prijava
Še niste registrirani? Registracija.
Ste pozabili geslo?
Anketa
Ali ste že bili na Boču (978 m)?
Glasuj

Covid-19, Ukrajina

Natisni
naiven27. 03. 2023 05:40:29
... Janez pokljukar je še celo obljubljal tudi odškodnine za cepljenje z experimentalnim cepivom, ampak te odškodnine nihče ne bo dobil ker cepljenje ni bilo obvezno .

V primeru krvnih strdkov , zastoj srca , možganska kap se pa po njihovem mnenju verjetno ne šteje kot posledica cepljenja ! jezen

https://www.gov.si/teme/koronavirus-sars-cov-2/odskodnine/
(+2)všeč
naiven27. 03. 2023 06:43:20
Sedaj je več kot 50 % svetovne populacije telepatsko povezanih z fajzer jem zaradi graffen oxid a v kombinaciji z 5g frekvencami!!! jezen

https://www.slovenskenovice.si/stil/zdravje/stirje-jasni-znaki-da-ste-z-nekom-telepatsko-povezani-ne-ignorirajte-jih/
všeč
pantani128. 03. 2023 06:21:29
Naiven,ne biti tako naiven. velik nasmeh
(+5)všeč
VanSims28. 03. 2023 11:30:54
"denar iz ˝mirovnega sklada˝ ne bo dovolj za Ukrajino, ampak bomo v Sloveniji MORALI proizvajati in tja pošiljati tudi strelivo."

Evo ti @Becar tipičen Golobov blef! Dobro ve, da ne samo, da nas bi to stalo, ampak enostavno nimamo proizvodnih zmožnosti in zmogljivost pa kar nekaj blebeta. Samo, da je všečen, ja delno res tudi EU, tako kot praviš, ampak tudi domačim volivcem, ki so, naprotno kot trdiš ti, bolj na strani Ukrajine. Kajti v obratnem primeru, se ne bi bilo treba delati proevropskega in bi pač pokazal prave karte levice.
všeč
Becar28. 03. 2023 16:51:09
Van, vojna ni otroška igra med dvema ognjema, kdo je na kateri strani. Slovenci smo v veliki večini PROTI vojni. Kdo je na kateri strani je drugotnega pomena. To ti garantiram iz izkušenj z ljudmi, ki jih vsakodnevno srečujem v domačem okolju in na poslovnih poteh.
(+3)všeč
naiven28. 03. 2023 18:03:41
...
Ne samo da so rakotvorne, so tudi genotoksične, kar pomeni, da lahko poškodujejo DNK.
... najbolj problematično je meso ?????????????
A ni že Golob takoj ko je bil izvoljen začel govoriti o zmanjševanju porabe mesnih izdelkov ?
.... ter kdo od agendarjev mu je naročil naj tako nagovori slovenski narod !
Avstrijski mediji naj bi pa ljudem prikazovali kako se lahko prehranjujejo z raznimi črvi in licinkami ker so vir beljakovin in vir hrane ?
A CEPIVO ModeRNA in PFIZER NAM PA NI SPREMENIL IN UNIČIL DNK/DNA ???? jezen
RNA->DNA COPY+OVERWRITE !
kopiraj , prepiši , spremeni





https://www.slovenskenovice.si/stil/zdravje/raziskava-rakotvorne-spojine-prisotne-v-stevilnih-vsakdanjih-zivilih-poglejte-katerih/
(+2)všeč
VanSims30. 03. 2023 12:16:48
@Becar:

Ravno zato, ker vojna ni otroška igra, je še kako pomembno, kdo je na kateri strani.

Proti vojni je seveda vsak pameten človek, a če se že začne in potencialno (glede na to, da vemo kakšni so ruski apetiti) ogroža tudi nas, je treba pač ukrepati.

Jaz še zdaleč ne rečem, da ima vse EU prav, a jaz tukaj v Sloveniji ne bi rad imel Rusov, še manj Putina pa amen. Zdaj se pa oboji (tako tisti, ki ste strani Rusije kot tisti na strani EU) zmenite, kaj je strategija. Ali, da se zoperstavimo, ali da se pokorimo. Ni črno-belo, vem.

Tudi EU dela napake. Najnovejša je bila recimo grožnja VB z osiromašenim uranom. Kaj je bilo tega treba? Nasploh ne vem, zakaj tako razglašajo, kako pošiljamo in bomo še pošiljali orožje v Ukrajino. Pošiljajte in bodite tiho!
všeč
naiven31. 03. 2023 02:10:00
Donacija od EU za UKRAJINO
Donacija,ua11
Donacija,ua22
všeč
pantani131. 03. 2023 06:24:52
Van,več kot očitno ste prestrašeni oz. so vas prestrašili tako kot pri kovidu!!! Ne vem od kje ti,da bodo Rusi šli čez celo Evropo,verjemI, če bi hoteli, bi to že v štartu naredili!!!
(+5)všeč
Becar31. 03. 2023 07:40:09
Van, kje si ti pridobil podatke, da ima Rusija apetite napast države EU? Slovenijo? Kar tako brez razloga? Napast Nato članice in s tem ZDA? Me res zanima.

Menda ja ne verjameš tej zahodni propagandi? To bi bilo res naivno.

A ne vidiš, kaj sta Bruselj & Washington z vmešavanjem v to vojno dosegla? Jedrsko orožje se pomika bliže nam, Rusije pa v Ukrajini ne bodo nikoli porazili. Z Ukrajino v pretekli obliki je konec, treba se bo sprijaznit. Celotna zahodna strategija je bila popolnoma zgrešena in je EU hudo škodovala. Ljudi pa je in bo umrlo precej več kot če bi se bil Zelenski že v začetku primoran pogajat.
(+4)všeč
VanSims31. 03. 2023 12:17:28
Becar, menda veš kaj je ruska interesna cona v Evropi. Zakaj vi proruski pravite, da se NATO ne bi smel širiti na vzhod? Ja, ker je zavzel del ruskega interesnega območja, zato se kao ne bi smel širiti.

Ruse nočem imeti niti za sosede, ne glede na to, da je rdeča armada ob koncu WW2 zasedla Beograd in je tudi območje bivše juge nekje rusko interesno območje, ki ga Rusi, zaradi Titovega upora proti Stalinu, smatrajo le za začasno izgubljenega.

@pantani: Rudsija dobro ve, da čez celo Evropo ne more iti. Preizkuša pa koliko je pripravljen popustiti zahod. Ukrajinska vojna je test. Zato je odziv nanjo zelo pomemben.
(+1)všeč
VanSims31. 03. 2023 12:30:33
Drugače pa danes Golobček vedri v Ukrajini. Ve Zelenski točno, kje je naša levica, ima svoje obveščevalce, brez skrbi Golobček. Vljudnost seveda narekuje gostoljubje, diplomatsko smehljanje, stiske rok in diplomatski bla bla, drugače pa točno vedo!

Ha, naj bi pa baje Putin ponujal Kimu hrano v zameno za orožje.

https://n1info.si/novice/svet/rusija-naj-bi-severni-koreji-v-zameno-za-orozje-ponujala-hrano/


No, vsi tisti, ki ga hvalite, tu je še en dokaz, da počasi izgublja kompas. Pa kaki hrana zanima Kima in vrhuško v Pjongjangu. Oni imajo vsega dovolj, ljudje pa itak niso nič vredni. Denar ali pa nič, da bodo imeli še več.
(+1)všeč
pantani131. 03. 2023 13:06:36
Naj bi.....pa spet naj bi,ma res ste smešni,da nasedate isto kot pri kovidu!!!
(+5)všeč
gely1. 04. 2023 11:14:13
Uradniki WHO zdaj trdijo, da ni potrebe po cepljenju zdravih otrok in mladostnikov, potem ko so agresivno promovirali njihovo vbrizgavanje. Pediatri pravijo, da je cepljenje otrok zločin, ki je privedlo do velikega porasta umrljivosti otrok in eksplozije primerov terminalnih bolezni.

Pediatri poudarjajo, da je bilo cepljenje otrok proti covidu pravi zločin. "WHO ni več verodostojna. Cepljenje otrok proti covidu je povzročilo 17-kratno povečanje umrljivosti otrok v Evropi in to so uradni podatki. Prav tako je povzročilo eksplozijo sistemskega multivnetnega sindroma v primerjavi z letom 2020, ko je 80 bolnišnic komaj našlo nekaj otrok s tem sindromom. Poleg tega tudi povečanje miokarditis in perikarditis pri otrocih

povečanje umrljivosti dojenčkov

Število smrti novorojenčkov mater, cepljenih proti covidu, narašča, poroča dr. Damian Baciu. "Ob normalnem razvoju med nosečnostjo so ti dojenčki umrli v prvih dveh dneh po rojstvu.

https://uncutnews.ch/ploetzlicher-wandel-kinder-und-jugendliche-sollten-nicht-gegen-covid-geimpft-werden/?fbclid=IwAR37SjHzf3gduFbPorll3asga0wrmQGuU4btQFT5F1nhQnts1gzXlH086eM
(+6)všeč
naiven5. 04. 2023 13:21:23
"Brezplačna in zastonj" testiranja in cepljenje bodo vsekakor nekomu zaračunali!



https://www.slovenskenovice.si/novice/slovenija/pa-to-je-noro-premija-za-zdravstveno-zavarovanje-drazja-za-10-evrov/
(+3)všeč
gely12. 04. 2023 12:10:03
Strokovnjaki opozarjajo na porast raka in drugih oblik hudih bolezni pri cepljenih proti covidu-19

Vse več je zabeleženih stranskih učinkov in smrti zaradi cepiv, ki naj bi ščitila pred wuhanskim koronavirusom. Onkolog iz Združenega kraljestva je napisal odprto pismo glavnemu uredniku medicinske revije The BMJ, v katerem je opozoril na škodljive učinke cepiva proti koronavirusu, ki jih je treba "nemudoma objaviti in o njih razpravljati", še posebej, ker se rak in druge bolezni hitro širijo. med cepljenimi ljudmi.

Katero bolezen povzročajo B-celice?
V svojem pismu je Dalgleish razpravljal o boleznih in raku, ki jih povzročajo celice B. Po mnenju Britanskega združenja za imunologijo imajo B-celice ključno vlogo pri uravnavanju imunskega odziva.
Disregulacija delovanja celic B lahko povzroči neželene učinke, kot so:

Avtoimunska bolezen
Rak
Neavtoimunska vnetna bolezen
Presaditev, kronična bolezen presadka proti gostitelju
Širjenje virusa humane imunske pomanjkljivosti (HIV)

https://www.logicno.com/hrana-zdravlje/strucnjaci-upozoravaju-na-porast-oboljenja-od-raka-i-drugih-oblika-teskih-bolesti-kod-ljudi-koji-su-se-cijepili-protiv-covid-19.html
(+3)všeč
naiven13. 04. 2023 17:28:47
Ta članek na prvi pogled nima povezave z covid 19 ....... ampak me moti ena malenkost ki je v članku :

Leta 2022 je bila vzpostavljena mednarodna baza podatkov DNK-profilov sorodnikov pogrešanih oseb.

..... KAR JE ŠE EN DOKAZ VEČ DA SO NAM Z TESTIRANJEM SISTEMATIČNO ODVZEMALI VZORCE DNK ali DNA !!!!!!!!!!! jezen

https://www.slovenskenovice.si/kronika/doma/sokantno-odkritje-po-22-letih-po-umoru-partnerice-pobegnili-policistom-sele-danes-je-jasno-kaj-ga-je-doletelo/
všeč
naiven15. 04. 2023 13:34:10
Utrujeni nismo bili zaradi covida ampak zaradi kronične utrujenosti ! Zato so tudi naredili lockdown da nebi popolnoma notranje izgoreli ! zmeden

https://www.slovenskenovice.si/polet/ce-imate-obcutek-da-ste-ves-cas-utrujeni-tole-morate-prebrati/
všeč
zavest16. 04. 2023 21:30:34
Putin je lahko našim samo za zgled: v enem samem zamahu je uvedel digitalizacijo, spotoma pa bo še zmanjšal gužvo na cestah cool

Poleg klasičnih pisem bo zakon omogočil elektronsko dostavo vojaških vpoklicev, vojaškim obveznikom pa prepovedal potovanje v tujino. Vključuje tudi stroge kazni za tiste, ki se ignorirajo na poziv – prepoved pridobitve posojila, vselitve v novo stanovanje, registracije samostojnega podjetnika in vožnje vozila.

https://edition.cnn.com/2023/04/12/europe/russia-conscription-bill-ukraine-intl/index.html
všeč
Stran:123...365366367368369...372373374
Za objavo komentarja se morate prijaviti:
Uporabniško ime:
Geslo:
Prijava
V kolikor še nimate uporabniškega imena se morate najprej registrirati.
     
Copyright © 2006-2024 Hribi.net, Pogoji uporabe, Zasebnost in piškotki