Hribi.net
Hribi.net
Prijava
Prijava
Uporabniško ime:
Geslo:
Prijava
Še niste registrirani? Registracija.
Ste pozabili geslo?
Anketa
Ali je Košutica višja od 2000 m?
Glasuj

Covid-19, Ukrajina

Natisni
Becar5. 10. 2021 19:21:35
Polovico Ljubljane s solzivcem nafilat. Za zdravje gre. Podobno kot v Avstraliji, kjer brcajo v glavo pešce brez mask in streljajo na ljudi z gumi naboji. Vse za zdravje. zavijanje z očmi
(+7)všeč
MitjaBelak5. 10. 2021 20:56:51
Biče rata, ampak njim gre predvsem za zdravje ljudi. Pa nisem glih prepričan, da so vsi prisotni roboti na strani represije. Vsaj tako je bilo danes v ospredju, in na ograjah. Tudi malo strahu, vemo kje. Množica, ko se dvigne, tudi oni pokleknejo. Ja, dimijo pa kar radi ko pade mrak, sploh sedaj ko je nov šef akcije. Tepejo zaenkrat še ne, pa počasi tudi to bodo, tako, da, tisto kar se dogaja drugje, počasi prihaja sem.
Van, tvoja predhodna objava pa je samo za vernike, ki mislijo podobno, v resnici ni bilo niti približno tako, kot je bilo včeraj povedano.
(+6)všeč
pantani15. 10. 2021 21:02:16
Spoštovani policisti in policistke, ne pozabite da so isti ljudje, ki jih danes zalivate z vodo in dušite z solzivcem, še prejšnji teden vam in vašemu sindikatu izrazili podporo, ko ste se borili proti obveznemu cepljenju! In če slučajno kdo izmed vas, zaposlenih v policiji bere te komentarje, se spomnite na čigavo stran ste se postavili, ko boste naslednjič protestirali za višje plače, in se vprašajte kaj bi se zgodilo, če bi se ljudje katerim danes omejujete svobodo na željo kriminalne vlade, odločili da vas začnejo zalivati z vodo in med vas metati solzivec? Veliko ljudi, ki so vas podpirali pri vseh vaših stavkovnih pogojih, ste danes pripeljali do točke, na kateri vam podpore ne bodo dajali podpore nikoli več! In še v razmislek vsem policistom in policistkam, ki danes izvajate represijo nad ljudmi, kasneje pa boste svoja dejanja opravičevali z besedami, da ste samo izvrševali ukaze; leta 1991 je Zvezna uprava izdala ukaz policistom v sLOVEniji, da naj še vedno spoštujejo in izpolnjujejo ukaze Zvezne vlade, pa tega niso storili, zavrnili so ukaze, in s svojim dejanjem odločilno pripomogli k osamosvojitvi sLOVEnije! Tudi te policisti in policistke se danes zgražajo nad ravnanjem vas, za katere so položili svoja življenja, in s tem postavili temelje svobodne demokratične in samostojne države! To kar počnete danes, so policisti počeli na Kosovu! To kar so policisti počeli leta 1991 v sLOVEniji, pa vi očitno niste sposobni storit! Za izpolnjevanje ukazov ni potreben pogum, je pa pogum potreben za to, da se zoperstaviš ukazom nekoga, ki mu je dobrobit lastnega naroda sila nepomembna! jezenjezenjezen
(+7)všeč
VanSims6. 10. 2021 06:36:13
OK, vdam se. Naj pridejo nazaj na oblast vaši z nesposobnim Šarcem pa titoistko Fajonko pa Mesecčnikom pa boste zadovoljni, da boste nehali razgrajati, razbijati, uničevati, groziti ljudem, jih napadati sredi ulice, da si boste nehali izmišljati napihnjene afere, da boste spoštovali ukrepe in se dali cepiti.

Vse samo da bo mir in da pridemo skozi pandemijo kot normalna evropska država. Junija so pa potem volitve - za teh nekaj mesecev velike škode ne bo.
všeč
julius6. 10. 2021 09:48:57
Von...
Ne sprenevedaj se, tako kot se vedno. JJ je uspešno nategnil proticepilce z kukavičjim jajcem.
Svečkarji ste res ovce.

https://necenzurirano.si/clanek/aktualno/kdo-je-zoran-stevanovic-trojanski-konj-desnice-910040
(+4)všeč
pantani16. 10. 2021 10:05:16
"za teh nekaj mesecev velike škode ne bo." Ogromno škodo je naredila trenutna vlada, ki se je enormno spet zadolžila!!! Namesto da bi se zgradila nova bolnica za kovid, so 700 milijonov zmetali samo za dodatke, da so si lahko nekateri zgradili hiše,vikende...!!! Ne hvala tudi za KUL opcijo. Potrebno je popolnoma resetirati parlament in ustavo!!!
(+4)všeč
Aljoman6. 10. 2021 10:11:36
@VanSims, v normalnih evropskih državah se je isto dogajalo in se še vedno dogaja, kar se pri nas zdaj.
Treba je brat še kak drug medij kot desničarsko novo24, siol, demokracijo... Ni edina resnica ta, ki ti jo servira eden in edini vsemogočni firer na oblasti. Me je pa groza, da ste sprejeli tako stanje za normalno. Oh, ta nova demokracija.
(+6)všeč
Becar6. 10. 2021 10:26:00
Otroke v šolah psihirajo s temi maskami, da ne morejo normalno dihat, reveži mask še po šoli ne upajo dat dol. ˝Vidiš, ker ne nosiš maske, moraš zdaj sedet tam v kotu˝ ˝Kdor ne nosi maske bo vprašan itd...˝ Takšne so zgodbe iz šol. Študentje ne smejo brez PCT na fakultete, kdo nima PCT v Mariboru, so jim razdelili barvne zapestnice, da se na daleč vidi. Delavci pri težkih fizičnih delih remontih v vročih prostorih morajo nosit maske, medtem pa ˝evropska smetana˝ na Brdu vsi brez mask, brez preverjanja PCT, vsa srečanja politikov in drugih funkcionarjev brez mask, politiki in novinarji v TV studijih brez mask itd... To je zatiranje in represija nad narodom. Zločin.

Na eni strani elite za katere ne velja nič, na drugi strani pa živina - zatiran sprt narod in razdeljen na cepljene - necepljene, levičarje - desničarje. Razdeljen iz lastne naivnosti.

Jap, po včerajšnjem nastopu Ihana na odmevih je razbrati, da se obvezen 3. odmerek za pogoj C kar hitro bliža.
1
(+6)všeč
VanSims6. 10. 2021 14:16:33
A jo je popihal ta vaš Stevanović, čim je zagustilo. velik nasmeh Najprej šunta po FB, ko postane vroče pa tisti, ki bi se moral boriti v prvih vrstah, stisne rep med noge. eek Pa tak 'ljubljeni vodja'.

Mao, Hitler pa tudi vaš ljubljeni heroj Tito (ki je bil celo ranjen) so se vsi borili v prvih vrstah. Vsaj do prihoda na oblast. mežikanje Tudi zaprti so bili. Takrat so še koga, ki je bil nevaren za družbo zaprli.

Ne pa danšnje reve od 'herojev' in še večje reve od organov, ki ne znajo narediti red in razgrajače pozapret.

No, včeraj se je policija izkazala, žal mnogo prepozno.
všeč
pantani16. 10. 2021 15:13:45
Van, v vednost,stevanović je pridržan na policiji!!!
(+4)všeč
Becar6. 10. 2021 20:02:07
SPOMNIMO

Začetek leta, naša stroka, ki ji moramo vdano zaupati in mi FB doktorji nič razmišljat hvali Astra Zeneco, Jansen, kako je to dobro učinkovito in varno cepivo, da razloga za skrbi ni. Zdaj jih taista stroka odsvetuje in priporoča Pfizer ter Moderno.

Včeraj v živo na TV naša stroka hvali Pfizer in Moderno, kako je to dobro cepivo, da je bil gospod doktor zelo skeptičen na začetku do teh novih cepiv (seveda jih je kljub tej skepsi takrat priporočal, to je pozabil povedat). Ljudje cepite se s tema dvema cepivoma itd... Danes pa zasledim tole:
https://www.24ur.com/novice/korona/na-svedskem-zacasno-ustavili-cepljenje-s-cepivom-moderne.html

Se pravi zdaj komaj čakam, kaj bo čez nekaj mesecev taisti model izjavil za Pfizer.

Da ne omenjam že znanih (z dokumenti dokazanih) laži, da ne gre za cepiva v eksperimentalni fazi, da so varna in učinkovita.

Nauk te zgodbe:

NE ZAUPAJTE PRODANI/NESPOSOBNI STROKI, razmišljajte s svojo glavo. Kdor zdaj tega ne vidi, mu ni pomoči.
(+6)všeč
MitjaBelak6. 10. 2021 20:49:32
Van;6.10.2021 14:16:33

1 - Ne pa današnje reve od 'herojev' .......

2 - No, včeraj se je policija izkazala, žal mnogo prepozno.

Van, zgoraj pod 1 čisto tebi identično glede na vse do sedaj povedano. Je pa to samo moje osebno mnenje.
Pod 2, pa samo to. Še na daleč si nekateri ne upate preverit včerajšnjega stanja v LJ. Verjemi, da strah peče bolj in dalj časa kot včerajšnji solzilec.
(+6)všeč
pantani17. 10. 2021 11:08:40
V Sloveniji je danes 2.058.114 neokuženih. V letu in pol, med 2. svetovno vojno, v največjem pomanjkanju, v največji tajnosti in v največjih grapah idrijskega pogorja, so marljivi zdravniki, medicinske sestre in prostovoljci ter seveda partizani oskrbeli 900 težkih ranjencev. Brez dodatkov. Brez časa za čik in FB pavzo. Brez dovolj analgetikov in anestetikov. ˝Univerzitetni klinični center Ljubljana je največja zdravstvena ustanova v Sloveniji. 31. decembra 2019 je bilo v UKCL 8.359 zaposlenih in 2.138 bolniških postelj. Te številke Univerzitetni klinični center uvrščajo med največje bolnišnice v Srednji Evropi.˝ Vir:kclj.si Še vedno mislite da se gre za zdravje ljudi?!!!
(+2)všeč
VanSims7. 10. 2021 13:30:03
E Stevanoviću moj, od junaka do najbolj osovražene osebe v državi je le korak. Pazi, če prideš v politiko. Se zameriš garnituri, ki je več ali manj od osamosvojitve na oblasti in ki ima po pomembnih institucijah nastavljene svoje ljudi, pol je pa konec. Podtaknjene umetne afere, blatenje po medijih, vlačenje po sodiščih (celo zapor ti morda ne gine) onemogočanje dela, če si na pomembni funkciji, ... Ko tej vrhuški ne ustrezaš več, je samo še: diskreditacija in likvidacija

Boš imel ti protestnike čez 10, 20 let. Potem boš ti kruti tiran ker boš hotel vzdrževati red in mir.
všeč
pantani17. 10. 2021 19:01:24

Nisem organizator, nikoli bil, kljub temu, da sem večkrat dobil to oznako. Bil sem na večini protestov v zadnjem desetletju, od prvih v Mariboru, ki so odnesli Kanglerja in njegove radarje, pa na protestih v parku Zvezda pred leti, ko je policija prvič uporabila top, takrat še starega, tudi na shodu desnice sem bil, kar nekajkrat na Prešercu ob petkih, pa na Trgu Republike. Kot opazovalec, fotograf, video snemalec, poročevalec sva s solzilcem že kar na ti.
Običajno nekje ob robu spremljam dogajanje. Se ne vmešavam, ne provociram, nisem pred megafoni, mikrofoni, ne nosim transparentov, ne vzklikam gesel.
Da ne bom narobe razumljen. Seveda imam svoje mnenje. Tudi pokomentiram situacijo, bodisi online, bodisi s sogovornikom na trgu, ulici, cesti. Hodim naokoli z odprtimi očmi, včasih solznimi zaradi solzilca, našpičenimi ušesi, ki jih večkrat nafilajo sirene, oglušujoč zvok helikopterja, eksplozije, troblje.
Protesti so osnova. Bistvo demokracije. Podpiram vsakega človeka, ki gre na ulico. Tudi, če se z njim ne strinjam. Ker je zapustil varno zavetje kavča in zaslonov. Vstal je in šel. Se javno izpostavil. Na glas povedal svoje mnenje. Za razliko od mnogih, ki so glasni samo za tipkovnico.
Ker hoče, da se nekaj spremeni. Ker ni zadovoljen. Ker ima dovolj.
Konec disclaimerja.
Danes sem se s kolesom vračal iz centra. Vsak dan se peljem čez Trg republike. Tokrat razumljivo bolj počasi, cik cak mimo protestnikov. Se ustavim, prisluhnem govorcem, čez nekaj minut pritisnem pedala in se poizkušam prebiti po Slovenski proti Viču.
Ostanem zagozden med ljudmi na eni strani in oklepnimi enotami policije na drugi. Umaknem se ob rob ceste in spremljam dogajanje. Tako kot mnogi ostali, ki so šibali iz nakupov, pili kavo v bližnjih lokalih, odhajali iz služb. Pisana druščina, od starejših gospa, videl sem tudi mamico z vozičkom, pa do šolarjev, ki so zmedeno opazovali dogajanje. Običajni mestni popoldanski vrvež je dobil novo dimenzijo.
Neobičajno policijsko konjenico, renčeče policijske pse, glasen policijski helikopter nizko nad mestom, do zob zaščitene in oborožene policijske želvake. Med ograjami in policijskimi kiblami, ki nažigajo svoje sirene. V daljavi vidim, da se približuje še vodni top.
Pizda, iz mirnih protestov je v nekaj minutah nastalo fakin' vojno stanje. Metanje solzivca v hrbte, v mimoidoče, odrivanje vseh po spisku, močan curek vode usmerjen v vsakega, ki je bil tam. Vseeno, ali je protestnik, ali je ata z vrečko iz Hoferja, dijak ki čaka na bus, ki je obstal v zastoju bog ve kje. V centru mesta totalen kaos.
Povsem nepomebno v tem trenutku je kdo je za PCT in kdo ne, kdo je cepljen in kdo ne, kdo podpira katero stranko, ali protestira ali se le ni pravočasno skril.
Janez Janša in njegova klika več ne izbira sredstev. Vseeno mu je za narod. Briga njega ustava, da ima v Sloveniji oblast ljudstvo.
A kar seješ, tudi žanješ. Slovenec dolgo upogiba svoj hrbet. A tudi hrbet enkrat poči. In takrat Slovenec udari. In kogar zadane, tisti se več ne pobere.
Kot je dejal Matija Gubec, vodja kmečkih uporov v srednjem veku - gospoda izgleda velika samo dokler narod kleči.
(+6)všeč
pantani17. 10. 2021 19:32:26
Bo treba tudi 4. odmerek? Hmm, če je 3. odmerek "poživitveni", kako bomo poimenovali 4. odmerek? Mogoče "fenix" ? Počasi bomo imeli kartončke z nalepkami (kot tiste v šparu ali mercatorju). Ko zbereš 10 nalepk (10. odmerkov) si lahko brez maske. Tisti ki zbere 20 nalepk, prejme 21. odmerek super cepiva ki omogoča zaščito proti še neznanim virusom. velik nasmehvelik nasmehvelik nasmeh
(+4)všeč
zavest7. 10. 2021 20:25:26
To bo Bećar objavil z največjim veseljem in privoščljivostjo: Izrael je v nedeljo kot prva država na svetu časovno omejil potrdila o cepljenju na šest mesecev. Prebivalci morajo za polno cepljenost zdaj prejeti tri odmerke cepiva proti covidu-19. Skoraj dva milijona cepljenih Izraelcev bo ostalo brez potrdila.

https://www.rtvslo.si/zdravje/novi-koronavirus/izraelci-brez-tretjega-odmerka-bodo-ostali-brez-pogoja-c/596647

Glede Stevanovića vsi simpatizerji ne pozabite dejstva, da je on kot nekdanji podpredsednik SNS s svojo protimigrantsko retoriko zakoreninjen desničar. Da ne bo potem presenečenje in jok in stok, ker taki gredo v koalicijo z JJ in SDS mežikanje
všeč
Becar7. 10. 2021 20:32:05
Jaz bom tebe Jurček vzel za desno roko, ker opravljaš delo namesto mene. Priden nasmeh

Drugače pa nobene privoščljivosti ni z moje strani. Tisti, ki ste zafrknili, ste sami sebe, mene prav nič. Verjamem pa, da bo dilema, kaj zdaj storit oziroma kdaj odnehat, težka. Ne bi bil rad v vaši koži.

Gre pa ta zadeva direktno v beležko teorij zarote, ki so se spremenile v zarote. Beležka je že kar polna mežikanje

Pa še nekaj bom povedal. Glede na vse svinjarije, ki so se v teh mesecih pokazale, sem jaz osebno izgubil splošno zaupanje v medicinsko stroko. Zato sem se odločil, da bom prekinil tudi cepljenje proti klopnemu meningitisu (zlasti ko sem videl reklamo znanega proizvajalca). Enostavno ne zaupam več v te zvarke, nihče ne garantira, da si sploh zaščiten, ne verjamem niti več, da se moraš periodično cepiti. To je vse en sam velik biznis, človeško telo pa kolateralna škoda.
(+2)všeč
julius7. 10. 2021 22:45:41
Becar.
Če te "cepi" klop, zboliš. Ko ozdraviš, si imun in ne potrebuješ nobenih odmerkov cepiva.
Če te pa cepi farmacevtski "lobi", pa plačuješ redne "poživitne" odmerke.
Preverjeno v družini!
(+3)všeč
Stran:123...247248249250251...372373374
Za objavo komentarja se morate prijaviti:
Uporabniško ime:
Geslo:
Prijava
V kolikor še nimate uporabniškega imena se morate najprej registrirati.
     
Copyright © 2006-2024 Hribi.net, Pogoji uporabe, Zasebnost in piškotki