Hribi.net
Hribi.net
Prijava
Prijava
Uporabniško ime:
Geslo:
Prijava
Še niste registrirani? Registracija.
Ste pozabili geslo?
Anketa
Ali se s Krima (1107 m), vidi morje?
Glasuj

Covid-19, Ukrajina

Natisni
VanSims30. 07. 2021 21:03:22
Samo, hvala za link (tretji). Tam to res piše, je pa še unpublished in opremljeno z glagolom 'may'! Bomo torej videli.

Priznam pa, da očitno nisem tako na ažurnem z informacijami kot ti.

Evo, @Becar, saj se lahko normalno pogovarjamo. Lahko bi enostavno rekel, da linka nimaš in prihranil brezvezno šveflanje.
(+3)všeč
SamoK30. 07. 2021 21:51:59
>Bomo torej videli.

Ja.
In bo skoraj gotovo slabše in dolgotrajnejše, kot si večina misli. In bo imelo verjetno trajne posledice za človeštvo. V vseh pogledih.
Kaj si predstavlja Becar, je pa težko reči, ker mu preveč šprica na možgane in v resnici kar nekaj piše, ne da bi kaj dosti mislil. Je pa to precej splošen pojav.
Moja teza je, da je covid dokončno skisal že tako šibke človeške možgane.
(+3)všeč
SamoK30. 07. 2021 21:53:25
Bi bilo pa dejansko najbolje, da se ne bi pustili motiti. Ampak tega človeštvo ni več sposobno, ker je prepričano, da je vrhunec stvarstva in se že ne bo pustilo je..t enemu neznatnemu virusu iz kitajske džungle.
(+3)všeč
Becar30. 07. 2021 23:00:21
Samo, meni covid ni mogel skisat možgane, ker ga nisem imel, tebi pa jih je cepivo lahko, to je ta velika razlika.

Še vedno ne poznam nikogar, ki bi umrl zaradi covida, prav tako v naši družini ali našem sorodstvu nobeden ne pozna koga, ki bi umrl zaradi covida. Ta teden sem vprašal znanko upokojenko, ki vem da hodi na vsa mogoča penzionistična srečanja že od nekdaj, ona pozna vse tu okrog, vse kar se dogaja, cele dneve klepetajo tam po klopeh, na pokopališčih itd....ona se je sicer že 2x cepila s Pfizerjem in se boji covida, vendar ni slišala za nikogar, ki bi umrl zaradi covida, niti med upokojenci.
(+9)všeč
SamoK30. 07. 2021 23:21:11
Spet, kot vedno, pišeš, ne da bi pomislil. Kot rečeno, pri tem imaš kar številčno družbo.
Govoril sem o posledicah (kisanje možganov itd.) covida kot pojava, ne konkretnega obolenja. Vsakomur, ki zna malo opazovati in razmišljati (ti boš težko), je očitno, da ta razmeroma blaga virusna bolezen povzroča razpadanje človeške družbe, psihoze in po eni strani apatičnost, po drugi pa histerijo.
Si pa ti izvrsten primerek histerije. Včasih je ta veljala za žensko lastnost (ime izhaja iz grške besede za maternico), ampak tako histeričnega človeka razen primoza že dolgo nisem srečal.
(+2)všeč
VanSims31. 07. 2021 08:53:39
https://www.domovina.je/aplikacija-pct-zdaj-taksna-kot-jo-zeli-informacijska-pooblascenka-virus-si-lahko-oddahne-kot-tudi-nasprotniki-cepljenja-in-testiranja/

Torej IP, ne vlada, je kriva, da se ne da preverjeati identitete pri čekiranju QR kod. Še več, odprla je pot do vpogleda v osebne podatke drugih. Medtem ko v drugih državah EU s tem nimajo problema.

Psihopati so pač povsod. Npr. en psihopatski šef na sicer tudi manj pomembnem položaju (ker se še bolj lahko skrije v hierarhiji), lahko dolga leta dela podjetju škodo pa to še opazilo ne bo. To je znano, tudi (oz. še bolj) na zahodu.

Samo v Sloveniji pa lahko očitno nekaznovano, na javnih pozicijah, povzročajo smrt, bolezni in gospodarsko škodo. In so pri tem še lepo zadovoljni. nasmeh
(+1)všeč
Becar31. 07. 2021 09:52:24
A tole je tisto cepljenje ˝mimo˝ o katerem se ne sme govorit velik nasmeh Ampak Samo se je regularno cepil, se vidi po napisanih bedarijah. Prej je bil čisto vredu fant s soncem obsijan. Saj se že dolgo govori, da cepljenje povzroča agresijo do necepljenih (skrivne učinkovine).

CEPLJENJE MIMO
(+9)všeč
pantani131. 07. 2021 12:21:09
Najmanj maloumno je, da se nekateri posmehujete, ko se mora resnica iskati po vseh drugih virih in kanalih, kot po Msm, kjer obstaja samo ena plat zgodbe. Ena resnica. Njihova resnica. Vse ostalo so teorije zarot. Covid že nekaj časa ni več zdravstveni problem, marveč politični. Fb, jutube in precej ostalih z algoritmi preprečujejo, cenzurirajo in brišejo vsakršno objavo, ki ni v sklopu agende. Do včeraj priznani zdravniki, znanstveniki, infektologi, epidemiologi in biologi, ki si upajo s kritičnim razmišljanjem podvomit v resničnost uradne verzije, so deležni groženj, degradirani, zasmehovani, deprivirani znanja in izrinjeni iz javnega življenja, za namenček pa je večina ostala še brez službe. In ja, resnico je potrebno iskati vse prej drugje kot pri glavnih medijih, kajti resnica je "prva žrtev" vsake vojne. Vzporednic z nacistično Nemčijo pa tudi ni težko poiskati..
(+10)všeč
Becar31. 07. 2021 12:51:38
Dejansko vse drži, kar je pantani1 povedal. Treba se je zavedat, da je cel svet pod korona diktaturo. Tisti, ki blazno služijo na račun te krize, se ne bodo zlahka odrekli tej enkratni priložnosti za nepredstavljivo bogatenje. Zavedajo se tudi, da nove priložnosti kmalu ne bo več, ker večina ljudi je poštudirala, kam pes taco moli. Nekaj časa še lahko računajo na delež najbolj naivnih in boječih, vendar ima vse svoj rok trajanja. Tako lahko beremo Poklukarja, ki že napoveduje zaprtje države novembra. Ni kaj, ali so zelo pogumni, da se tako igrajo z živci ljudstva, ali pa jih je denar tako močno zmešal, da se sploh ne zavedajo, kaj v narodu vre.
(+5)všeč
gely31. 07. 2021 13:37:30
vse drži, kar je pantani1 napisal

in tudi becar
(+6)všeč
Becar31. 07. 2021 14:26:16
Največji štos te korona svinjarije je ta, da če bi bila covid mafija pametna, bi zdaj rekli OK, narod nas je poštudiral, spizdimo nekam s tem, kar smo nakradli.

Ampak ne. Požrešnost ne pozna meja, vedno je premalo, tukaj ni nobenih zavor več. In to je tisto, kar jih bo pokopalo - POHLEP. Sami si bodo krivi, zato mojega sočutja ob sojenjih ne bo.
(+6)všeč
SamoK31. 07. 2021 14:30:14
>>Do včeraj priznani zdravniki, znanstveniki, infektologi, epidemiologi in biologi, ki si upajo s kritičnim razmišljanjem podvomit v resničnost uradne verzije, so deležni groženj, degradirani, zasmehovani, deprivirani znanja in izrinjeni iz javnega življenja, za namenček pa je večina ostala še brez službe.

Prosim ime in priimek zdravnika, znanstvenika ..., ki se mu je zgodilo zgoraj napisano, ter kraj in čas tega dogajanja.
Naj pove kdorkoli, ki trdi, da "vse drži".
Tisti, ki bo prvi, dobi čebelico.
(+2)všeč
VanSims31. 07. 2021 15:12:23
v narodu vre! velik nasmehvelik nasmehvelik nasmeh

Izjava, ma ne leta, celotne rubrike tukaj. velik nasmeh

Kje kaj vre? Aja, kam so izginili protestniki? Ne glede na to, da je tudi to bilo daaaleč od pravega vrenja. Aja, gospodje so (ste) na dopustu, ki si ga niti približno ne bi mogli privoščiti, če bi res bila taka situacija.

velik nasmehvelik nasmehvelik nasmehvelik nasmeh

Polno rit imamo vsega, daleč od tiste kritične mase ko res vre.

V Evropi že dolgo ni res zavrelo. Bolje, da si tega ne želimo, ker takrat bo hudo, hudo. Pa še rodi se ponavadi iz tega še slabša oblast.

Vsekakor ta vic gre naprej! V narodu vre! velik nasmehvelik nasmehvelik nasmehvelik nasmehvelik nasmeh
(+3)všeč
Becar31. 07. 2021 15:24:33
Nič temu zblojenemu provokatorju navajat imen, se ne splača, povem iz lastnih izkušenj. Omenjenih je koker hočeš, on pa ne bo z nobenim odgovorom zadovoljen nasmeh

Tako kot je Van namerno preslišal kako masovni protesti so po Evropi, ker smo jih komunajzerji umetno ustvarili. V skladu z madžarsko tv je trdil tudi to, da je bilo na zadnjem protestu 2.000 ljudi, čeprav so vsi drugi mediji poročali o 20.000 zavijanje z očmi

Kaj je Van, a me boš blokiral, če ne bom jaz tebe kot prvega?
(+5)všeč
SamoK31. 07. 2021 15:28:50
Ne skrbi, bo Becar prijel za zastavo (takoj ko se bo naplaval), pantani in gely pa mu bosta sledila v boj. Ljudska vstaja! S senika pa se jim bo pridružila dementna medicinska sestra.
Da počiš!
Meni so hribi.net dosti bolj všeč zdaj, odkar imamo to komično rubriko. Tako da - prosim, ne je ukinjati. Kam pa pridemo, da bi bilo vse resno.
(+3)všeč
SamoK31. 07. 2021 15:43:32
O, to je pa neverjetno presenečenje. Becar noče povedati za nobenega iz te množice "do včeraj priznanih zdravnikov, znanstvenikov, infektologov, epidemiologov in biologov, ki si upajo s kritičnim razmišljanjem podvomit v resničnost uradne verzije, so deležni groženj, degradirani, zasmehovani, deprivirani znanja in izrinjeni iz javnega življenja, za namenček pa je večina ostala še brez službe."
Res nepričakovano!
(+3)všeč
VanSims31. 07. 2021 16:00:17
>Tisti, ki bo prvi, dobi čebelico.

Samo, jaz bi pa raje leteči krožnik.

Se spomnim v prvem razredu smo dobivali čebelice in leteče krožnike. Punčke so raje čebelice, fantje pa leteče krožnike.

Pol smo pa kradl prfoksi štampiljko pa si štemplal po zvezku! velik nasmeh
(+2)všeč
VanSims31. 07. 2021 17:08:21
Kateri protest ali upor je bil v Evropi, po WW2, res sad splošnega, spontanega ljudskega revolta in besa? Prosim kak znan, ali pa vsaj nam Slovencem znan. Jaz ga ne poznam. Vedno je bila tako ali drugače, odkrito ali iz ozadja, vmešana politika.

Časi, ko so se ljudje upirali spontano in s samoorganizacijo, so minili. Na srečo in žal.

Na srečo, ker nam, hvala bogu, ne gre več tako slabo, kot včasih, da bi bila presežena kritčna masa nezadovoljstva.

Žal, pa iz poobnega razloga, kot nam gre slabo pri cepljenju. Smo razvajena, egoistična in vase zagledana družba, kjer že za drugega kdo kaj težko naredi, za družbeno korist pa le še posamezni entuziasti.

Povedano preprosto, ljudje so preveč egoitični in komot, da bi za boljše stanje šli na barikade. Kaj šele za neke v zraku viseče ideale. Pozabte!
(+3)všeč
Becar31. 07. 2021 20:09:15
OD PETIH, KI SO MORALI V BOLNIŠNICO, SO BILI ŠTIRJE CEPLJENI

Ampak to je samo naključje beeeeeeeeeeeeeeeee
(+7)všeč
Becar31. 07. 2021 20:14:30
S cepivom povezano pospeševanje bolezni (VAED) – tveganje, o katerem se ne govori in ne poroča

Zaradi tega fenomena so v preteklosti obolevale in poginjale laboratorijske živali. Cepivo proti RSV je konec sedemdesetih let povzročilo hudo zbolevanje in tudi smrt cepljenih otrok.
(+7)všeč
Stran:123...200201202203204...371372373
Za objavo komentarja se morate prijaviti:
Uporabniško ime:
Geslo:
Prijava
V kolikor še nimate uporabniškega imena se morate najprej registrirati.
     
Copyright © 2006-2024 Hribi.net, Pogoji uporabe, Zasebnost in piškotki