Hribi.net
Hribi.net
Prijava
Prijava
Uporabniško ime:
Geslo:
Prijava
Še niste registrirani? Registracija.
Ste pozabili geslo?
Anketa
Ali ste že bili na Čistem vrhu (1875 m)?
Glasuj

Covid-19, Ukrajina

Natisni
SamoK13. 07. 2021 20:13:27
Nürnberški procesi v Italiji?
Kaj si boš še izmislil.
Necepljeni cepec.
(+3)všeč
Becar13. 07. 2021 20:16:04
SamoK cepec na kvadrat si ti, če si zamudil je pred časom Van javno razpredal, da ni nujno, da se je holokavst sploh zgodil. Se pravi butec & butec.
(+4)všeč
SamoK13. 07. 2021 20:17:50
Ok, butec VanSims, če naseda tem lažem, da hlokavsta ni bilo, in butec ti, ki misliš, da je holokavst primerljiv s tem, da tebi kdo reče, da bi bilo koristno, če se cepiš!
(+2)všeč
VanSims13. 07. 2021 20:22:24
Mislim, da so domala vsi bralci foruma razumeli, kaj sem mislil povedati v prvem odstavku, razen Becarja. Res, sedaj tudi jaz že mislim, da si kupil ne le univerzitetno diplomo temveč tudi srednješolsko spričevalo.

Da, tako se začenja tudi v Sloveniji: blatenje, ma kaj strank, cele države v tujini, v ta namen ustvarjanje umetnih problemov, napadanje drugače mislečih, pljuvanje, čečkanje po fasadah domov, grožnje, grozeči obiski na domovih ... Ma kaj fašistična Italija, v nasistični nemčiji je tako bilo.

To so metode, ki jih dobro razume naša leva klika in jih tudi ponavlja, verjetno z istim namenom.
(+1)všeč
VanSims13. 07. 2021 20:25:38
Becar, prosim, navedek, kdaj sem jaz trdil, da holokavsta ni bilo: forum, stran, št. posta na strani plus točne besede.

Ali pa opravičilo.
všeč
Becar13. 07. 2021 20:30:30
Na dolgo in široko si razpredal, da ni nujno, da je pri holokavstu šlo za to, o čemer se piše v zgodovinskih knjigah in si bil takrat kar krepko popljuvan. Ne da se mi iskati za nazaj, če bo treba, pa bom! Bom pa počakal, mogoče se še kdo s foruma tega spomni.

Opraviči se ti za kupljeno diplomo.
(+1)všeč
Becar13. 07. 2021 20:32:56
Evo, imam že takoj ZS, pričo, ki potrjuje, da si o tem pisal. Kaj zdaj že ne veš več, kaj si pisal?
(+2)všeč
VanSims13. 07. 2021 20:38:59
Nekdo z univerzitetno diplomo VII stopnje ne more imeti tako pomanjkljivih veščin logičnega sklepanja.

Opravičil se bom pa takrat, ko se boš ti opravičil za vse napisane laži na tem forumu, ne le uporabnikom foruma ampak tudi vsem, ki so brali in nasedali tvojim nebulozam in člankom. Oz, ko se boš opravičil vsem, ki so tudi zaradi teh tvojih nebuloz zboleli, ker se niso cepili, upoštevali ukrepov, ... svojcem posledično umrlih kot tudi Sloveniji za vso gospodarsko škodo, ki si ji jo tudi ti s tem pomagal povzročati in, ki bo zaradi tega še nastala.
(+1)všeč
VanSims13. 07. 2021 20:40:57
Forum, stran, št. posta na strani plus točne besede.

Ta z ZS naj se pa javi tu na forum.
(+1)všeč
Becar13. 07. 2021 20:44:12
Vidim, da imaš ˝Primoza˝ sev. Vidva se bosta morala še zelo opravičevati, samo še malo potrpi.

Pa da še analiziramo tvoj sporni stavek:

˝S temi 'nürnberškimi procesi' si pa že grotesken, da ne rečem žaljiv do vseh žrtev za katere so bili uvedeni.˝

Se pravi žaljiv do koga ali česa. Do žrtev, za katere so bili uvedeni. Za koga ali kaj so bili uvedeni? ZA ZLOČINCE je pravi odgovor, žrtev žal niso mogli več oživeti. Saj ti razumeš, kaj ti jaz pravim in že dolgo vem s kakšnimi zadevami ti simpatiziraš, si bil prebran že dolgo nazaj, tako da se ne delaj zdaj bebca.
(+1)všeč
jax13. 07. 2021 20:47:08
@vansims
Kot prvo, ne me mešat med antivaxerje. Jaz sem se cepil že januarja. Samo toliko.
Kot drugo pa - nisno dovolj prekuženi ali precepljeni? Bodimo resni. Precepljenost je nekje okrog 40 procentov, prekuženost vsaj 30. Preko palca imamo tam okrog tri četrtine prebivalstva z neko obliko imunosti. Če to ni dovolj, potem nikoli ne bo dovolj. Konec koncev lahko vidimo, kaj se te dni dogaja. Imamo neko kvazi širjenje okužb, ki se ne odraža na ničemer. Ni pritiska na zdravstveni sistem, ni rasti smrtnosti. Statistična epidemija. Ampak tudi to pride prav Janezu, Janezu, Alešu in damam za njihove apokaliptične fantazije. Ki so namenjene ravno temu - perpetuiranju stanja, ki ga imamo. Zato - gotovo to ne bo trajalo večno. In gotovo bo cepljenje pomagalo pri upočasnjevanju epidemije. Ampak naša trenutna klika odločevalcev se je postavila na tako absolutistično in apokaliptično pozicijo, da normalnosti bržkone ne bo moglo bit, preden jih ne spravimo z oblasti.
(+4)všeč
VanSims13. 07. 2021 21:02:45
Becar: Samo ti je že pojasnil zgoraj, jaz sem ti pojasnil in po vsem tem še ne razmeš. Res ti ni pomoči.

Sicer pa uspešno uporabljaš recept svojih političnih botrov: diskvalifikacija, likvidacija,

Kje sem bil prebran? Forum, stran, št. posta na strani plus točne besede. In kje je tisti z ZS? Verjetno samo v tvoji glavi tako kot vse tvoje obtožbe o mojem stališču do holokavsta, ki sijih kar tako potegnil iz nič. Po receptu svojih političnih botrov.

@jax; "Konec koncev lahko vidimo, kaj se te dni dogaja. Imamo neko kvazi širjenje okužb, ki se ne odraža na ničemer. Ni pritiska na zdravstveni sistem, ni rasti smrtnosti. Statistična epidemija."

Potrč lani septembra: "glejte, trenutno vsega 10 hodpitaliziranih, en sam mrtev v avgustu."
(+1)všeč
Becar13. 07. 2021 21:06:27
Van, tudi tvoj Kurz ko imaš tako rad Avstrijo bo pustil nas necepljene pri miru, če si kaj bral. Se boš zgledoval, ko imaš tako rad Avstrijo?

Živi in pusti živeti. Tega tebi manjka, to se boš moral naučiti. Še enkrat. Cepi se z eksperimentalnimi cepivi kolikor te je volja, imaš pravico, jaz ti ne branim, si svoboden človek. Nas preostale pa ne prepričuj in spoštuj našo odločitev, v nasprotnem primeru gre za nadlegovanje. Če pa boš dodajal še v slogu največjega fašista tega foruma, da smo mi krivi za bodoče smrti vas, ki ste se cepili, potem je pa to še žaljenje. Pa dodajmo k temu še žaljenje na politično pripadnost, čeprav nisem pripaden nobeni stranki in dobimo že kar lep pušeljc ali bolje rečeno ikebano.
(+2)všeč
jax13. 07. 2021 21:15:07
@jax; "Konec koncev lahko vidimo, kaj se te dni dogaja. Imamo neko kvazi širjenje okužb, ki se ne odraža na ničemer. Ni pritiska na zdravstveni sistem, ni rasti smrtnosti. Statistična epidemija."

Potrč lani septembra: "glejte, trenutno vsega 10 hodpitaliziranih, en sam mrtev v avgustu."

Lani septembra nismo imeli nobene precepljenosti in zelo majhno prekuženost. Zakaj tako selektiven pristop do dejstev?
(+3)všeč
MitjaBelak13. 07. 2021 21:15:59
Ampak naša trenutna klika odločevalcev se je postavila na tako absolutistično in apokaliptično pozicijo, da normalnosti bržkone ne bo moglo bit, preden jih ne spravimo z oblasti. - jax, podpis, najbrž smo celo v večini poenoteni okoli tega izzigravanja vlade oboji, pa naj si bomo cepljeni ali pa ne. Samo z skupnimi močmi smo močni, če bo pa kaj drugače potem, pa celo že počasi dvomim. Po 16 mesecih je že skrajni čas, da se počasi kot narod, poenotimo, ne da se drekamo in žalimo med sabo. V večini oboji vemo kje je problem, ki zelo smrdi, in vse bolj globalno smrdi. Problem pa dela zelo malo oblastnikov, ki jim je potrebno ta zalet njihove ošabnosti vzeti, ne pa dajati veter v jadra s tem da se delimo. Pa srečno obojim.
(+3)všeč
SamoK13. 07. 2021 21:21:56
>V večini oboji vemo kje je problem

No, pa se je oglasil še en modrec, ki misli, da vse ve.
Prosim, še meni povej, jaz očitno ne sodim k "obojim", ki vedo, v čem je problem.
Slutim, da je problem v tem, da je človeštvo butasto. Sem prav zadel?
(+2)všeč
Becar13. 07. 2021 21:29:12
Van, še eno vprašanje. A boš zdaj upal k Avstrijcem na ferate? Namreč tam bo zdaj vse sproščeno. Kaj če kdo ogrozi tvoje zdravje? Resno te sprašujem!
(+2)všeč
VanSims13. 07. 2021 21:47:15
Becar: Pusti živeti, ja to manjka vam antivakserjem. In noben ni rekel, da ste necepljeni krivi smrti cepljenih, Kako že morda, ker tudi cepiva niso 100%, sicer pa ste krivi za smrti npr, tisih ki se iz zdravstvenih razlogov niso cepili, Pa tudi za smrti tistih ki se niso cepili zaradi antivakserske propagande in strahovi, ki jih sejete o cepljenjih.

Tisti pa, ki pa se niso odločili za cepljenje zgolj po lastni volji, so si pa krivi sami.

Kar se tiče žaljenja pa mislim, da boš najprej moral počistiti pred svojim pragom, Iščeš iver v očesu drugega, bruna v lastnem pa ne vidiš.

jax: tudi sev je sedaj mnogo bolj nalezljiv, če že o selektivnih dejstvih. Se pa strinjam, da se lanska jesen in zima verjetno ne bosta ponovila, Zato tudi ne bodo potrebni taki ostri ukrepi. Kot rečeno, stvar bo počasi čez kake dve tri sezone šla v normalo.

Mislim, da je Samo prav dobro zdel bistvo problema mežikanje
(+1)všeč
Becar13. 07. 2021 21:56:04
Van, opraviči se, jaz nisem noben antivakser. Sem le proti eksperimentalnim cepivom, prvič v življenju zdaj.

A zdaj si zavzel pozicijo, ko na neprijetna vprašanja ne odgovarjaš? Še enkrat. A boš upal v Avstrijo? Pejta gor s primoza kot posebna odposlanca pa jim dopovejta, kakšno polomijo so zdaj naredili in koliko smrti so s tem povzročili! Za Kurza pa najbolje da predlagata lobotomijo, tako kot je za vse nas somišljenike predlagal prvi fašist.
(+1)všeč
VanSims13. 07. 2021 22:09:35
Očitno ti tudi branje dela probleme : na tvoje vprašanje sem posredno odgovoril z drugim stavkom prejšnjega posta. Pa spomin imaš tudi očitno kratek, saj sem se oglasil iz (še) necepljene Avstrije pred kaim tednom, dvemi.

Aja, sicer smo že ugotovili, da je pri tebi problem logično sklepanje.

Se pa opravičujem, si samo covid antivakser.
(+1)všeč
Stran:123...180181182183184...372373374
Za objavo komentarja se morate prijaviti:
Uporabniško ime:
Geslo:
Prijava
V kolikor še nimate uporabniškega imena se morate najprej registrirati.
     
Copyright © 2006-2024 Hribi.net, Pogoji uporabe, Zasebnost in piškotki