Hribi.net
Hribi.net
Prijava
Prijava
Uporabniško ime:
Geslo:
Prijava
Še niste registrirani? Registracija.
Ste pozabili geslo?
  
Anketa
Ali se z Blegoša (1562 m), vidi Tičarjev dom na Vršiču?
Glasuj
Indi / Zadnja sporočila

Indi - Zadnja sporočila

Začete teme:
Komentarji:
Indi27.2.2020 15:47:00
A obstaja verjetnost, da se bo še kdaj dalo spati v sosednjem Domu Petra Skalarja?
Indi17.1.2019 13:08:50
A kdo ve, a se da s Kavčiča tudi naprej do Žbevnice ali je vmes žičnata ograja?
Indi10.8.2018 15:00:54
Žigi so na vseh teh vrhovih. Potrebujete svojo blazinico. So pa vsi že zelo zlizani in je po štempljanju težko razbrat, na katerem vrhu so bili pridobljeni.
Indi24.7.2018 15:42:57
V nedeljo naju je ena socialna črna ovca na vrhu Begunjščice zmotila, da sva se preselili od droga z žigom k rucaku s telefonom za slikanje in ob tem pozabili na knjižici SPP-ja. V ponedeljek so naju z Robleka poklicali, da sta dva planinca prinesla naši knjižici k njim. HVALA prijaznima in skrbnima najditeljema! Sta nama vrnila motivacijo za nadaljevanje zbiranja žigov SPP.nasmeh
Indi4.7.2016 21:07:24
Sredi junija sva s prijateljico prehodili SPP od Koce pri Izviru Soce do Ankarana (brez Krna) in radi bi se se tukaj javno zahvalili vsem oskrbnikom planinskih koc na tej poti, ki so vsi po vrsti imeli odlicen obcutek za zmartrani planinki, kar nama je zelo olajsalo dolg in naporen pohod. Ko sva klicali, da zamujava, so nama zagotovili, da ne bova ostali lacni, ko se je izkazalo, da na poti ne bova imeli gostiln ali trgovin, so nam pripravili XXXL sendvic, v koco so prisli zaradi naju tudi takrat, ko jim ne bi bilo treba ali nama narocili, naj si zjutraj sami skuhava kavo, ko njih ni bilo v koci. V desetih dneh sva morali le enkrat prespati v zimski sobi in se tam sva dobili natancna navodila, kje vzeti lestev in kako naj se znajdeva. Pa lacni seveda tudi nisva ostali noben vecer niti jutro. Spostovani oskrbniki res HVALA, ker se da z vami vse dogovoriti! In naj bo ta informacija v spodbudo onim, ki razmisljajo o planinarjenju po SPP in jih skrbi, kako si zorganizirati prenocevanje, kot je naju pred odhodom.
     
Copyright © 2006-2021 Hribi.net, Pogoji uporabe, Piškotki