Hribi.net
Hribi.net
Prijava
Prijava
Uporabniško ime:
Geslo:
Prijava
Še niste registrirani? Registracija.
Ste pozabili geslo?
Anketa
Kje se nahaja Nagnoj (1193 m)?
Glasuj

Covid-19, Ukrajina

Natisni
zavest19. 07. 2021 00:24:22
Lažeš, ali pa si nesposoben najti preverjen vir. Novica je bila na prvi strani RTV Slo že v soboto: klik zavijanje z očmi

Zanimivo za Zagreb, torej bodo tudi Hrvati solidarnostno protestirali proti francoskim ukrepom? mežikanje

Aja seveda, mainstream medijev tako kot JJ tudi ti ne priznavaš velik nasmeh Zate so fejstbukovi viri bolj sveti kot vijolična barva v MB.

A danes nisi nič dežural na južni meji, te je pregnalo deževno vreme?
(+2)všeč
Becar19. 07. 2021 07:55:21
Jurček, spet malo šolanja mladih, naivnih, neizkušenih. RTVSLO je nacionalni medij, tako kot STA. Čeprav ima sponzorje, je načeloma neodvisen od njih. Spada med janšizmu uporne medije, v nasprotju s teboj, ki si spustil hlače. Največji in daleč najbolj obiskan medij v SLO je izrazito covid fanatično usmerjen, tako da naredi tam svojo raziskavo. Se pravi pri komercialnem privat mediju.

Hrvati bodo protestirali zase, saj je Plenko poleg JJ eden najbolj covid fanatičnih voditeljev v Evropi (regija sovpada z regijo o podkupovanju zdravnikov opisano v predhodnih objavah) in uvaja že naslednjo stopnjo prisiljevanja v eksperimentalno cepljenje. Tisto, ki se pripravlja zdaj pri nas.

Odkar vidim, da mainstream komercialni mediji delujejo polarizirano, jim ne zaupam več tako močno kot ti zaupaš župniku, ko ti naloži nenavadno pokoro po spovedi.
(+1)všeč
zavest19. 07. 2021 08:32:11
Čestitke, torej si ponovno kontriral samemu sebi: omenjaš, da je RTV Slo nacionalni medij, en post višje pa se dereš, da mediji ne poročajo o tem. Logika Bećar 101 velik nasmeh

Šolanje mladih, naivnih, neizkušenih si sodeč po zapisanem zares imel pri verouku in to zelo poglobljeno, dobesedno, pa se še danes pozna. A prečko še nosiš? mežikanje
(+1)všeč
Becar19. 07. 2021 09:16:08
Se mi je zdelo da ne bos razumel
všeč
VanSims19. 07. 2021 10:16:09
Laž, ki jo ponavljaš, sčasoma postane resnica. Becarju sem že nekaj časa nazaj podal povezavo, do članka o protestih na rtvslo, ko je rekel, da tega ne objavljajo mediji pa še kar goni svoje.

Poleg tega, rtvslo je levo usmerjen, čeprav ne tako ekstremno kot 24ur, Necenzurirano, Mladina in ostali levi pofl. In če še oni o tem poročajo potem res Becarjeva trditev, da tega mediji ne objavljajo, pade kot ženska po treh pirih! nasmeh

Mimogrede, kdo so tisti trije covid fanatiki. Sam gotovo ne morem biti, nikogar ne silim. To je svobodna odločitev. Če ste opazili, sem tudi sam omahoval, seveda ne zaradi navedb nekih covid zarotnikov in antivakserjev ampak čisto strokovnih.

In seveda zopet žaljenje nasprotnikov: tisti, ki pove drugo mnenje, je avtomatsko Janšist oz. je 'spustil' hlače.

In ja, odgovarjamo ti samo še nasprotniki, zavezniki so te zaradi tvojega načina komunikacije, ekstremizma, ponavljanja laži in pristranskosti, že zdavnaj zapustili.
(+4)všeč
Becar19. 07. 2021 14:08:16
˝Laž, ki jo ponavljaš, sčasoma postane resnica.˝

Res je. Naslednjih 14 dni bo ključnih (za polnjenje žepov).
1
(+2)všeč
Becar19. 07. 2021 14:10:34
Odloki o omejevanju shodov so bili neustavni. Kdo bo za to odgovarjal? Van, Jurček, Primoza? Vsak malo (kolektivna odgovornost)? In tako še naprej teorije zarote postajajo ZAROTE, naš hišni trio adio pa se iz dneva v dan bolj smeši.

povezava
(+1)všeč
VanSims19. 07. 2021 15:25:33
Sploh ni važno. Samo, da ne bodo šli še tako daleč, da bodo prepovedali cepljenje, kar se ne bi sicer nič čudil.

Če se zadosti precepimo, potem kakih blaznih ukrepov niti ne bo več potrebnih.

Bi bilo pa fino, če bi kdo te ustavne sodnike lahko tožil na kakem sodišču EU, zaradi tega ker se je okužil in resno zbolel (ali pa se je to zgodilo kakemu družinskemu članu, ki je celo umrl), ravno zaradi ukinitve kakega ukrepa po nalogu US.

Taka stvar pa je zrela za drugi Nürnberg, ne pa neko natolcevanje antivakserjev o tem, kako bodo tja šli tisti, ki se trudijo zaustaviti pandemijo.
(+3)všeč
Becar19. 07. 2021 16:29:51
No vidite, to je ta način covid fanatikov. Oni bi kar tožili zdaj ustavno sodišče, tožili bi napačno sodbo, da farma podkupuje zdravnike itd... To je to. Zanka se zateguje, zdaj pa kvasijo čedalje večje neumnosti. JJ&Hojs sta nezmotljiva, od boga poslana, največja epidemiologa, največja ustavna pravnika. Van, malo še počakaj, bosta spet kmalu kazala kakšne slike komunajzerjev, da se jima bo cel svet smejal in posredno tudi tebi. velik nasmeh
(+5)všeč
zavest19. 07. 2021 19:58:17
Ja, le kateri nesposobnež iz parlamenta bo prevzel odgovornost za neustavne covid odloke? Le kdo ob očitni in večkratno dokazani nesposobnosti vlade takoj vidi neko zaroto: Bećar, stari znanec odvetnikov, daj jih pojdi malo pošolati, kako se stvari naredijo po črki zakona mežikanje

Močno upam, da bo, če ne prej, najkasneje na naslednjih volitvah izstavljen račun za neustavno zapiranje in prepoved obratovanja npr. smučišč (oz. pogoj negativen test), medtem ko so se lahko starejši-bolj ogroženi brez težav zbirali v zaprtih prostorih-cerkvah.

Predlagam, da se tako kot verska svoboda v ustavo vpiše tudi pravica do rekreacije nasmeh
(+5)všeč
djimuzl19. 07. 2021 20:03:14
Pa pravica do urejene pričeske tudi nasmeh
(+4)všeč
Becar19. 07. 2021 21:29:06
Ma kakšna smučišča, pa cerkve...to so malenkosti. V demokratični državi so omenjene zadeve delovanje proti demokraciji, proti državi in proti državljanom, se pravi zločin proti državljanom. Tukaj ne gre le za finančne posledice. Tukaj gre za SVOBODO! Kam pa pridemo, če nas bo vsak butelj, ki bo dobil svojih 5 minut slave, kar zapiral. To je fašizem in za to obstaja mednarodno sodišče v Haagu. Kazni bi morale biti takšne, da nikoli več kakšnemu kretenu ne bi prišlo kaj takega na misel.
(+5)všeč
zavest20. 07. 2021 00:11:06
Avtopralnice si pozabil velik nasmeh
(+2)všeč
VanSims20. 07. 2021 07:38:44
Način 'covid fanatikov' je vsaj legalen in tudi realen za razliko od anti-covid fanatikov. Tožba na sodišče EU je zakonita stvar, ki se je je že marsikdo poslužil.

Medtem ko so neprijavljeni shodi (tudi sicer če ni korona ukrepov), napadi na poslance, šikaniranje po družbenih omrežjih, grožnje zdravstvenim delavcem. lepljenje plakatov z grožnjami, ... ne samo nezakonita, ampak tudi zavržna dejanja.

Da farmacija podkupuje zdravnike, je znano dejstvo, spomnimo se samo afere z nekimi seminarji, ki so jih organizirale farmacevstke firme, ne vem kje na maldivih ali bahamih, pred kake 10- 20 let. Pa to je samo tisto kar je v javnost prišlo.

Sicer pa je to spet pripisovanje svojih nečednosti nasprotniku (orodje naše levice). Vi covid zarotniki, že ves čas trdite, da je covid samo zarota farmacevtske industrije.

Če kdo kvasi neumnosti, jih kvasite vi. Če samo tukaj pogledam kaj si ti objavil mi niti ni treba drugje iti iskat. Tudi če bi me zanimalo. Pa me ne.

In stavim,da če bi bila leva opcija na oblasti, da bi pa zagovarjal ukrepe. Glede na to, kar si napisal v prejšnjih postih si zagrizen skrajni levičar. Svojim valjda ne bi pljuval v skledo.

Tudi zato si na tem forumu ostal osamljen. Ker so te tudi covid dvomljivci pogruntali. Ker očitno delaš za nekoga ali si plačan, skrivaj pa vprašanje, če se že nisi cepil velik nasmeh

Tako, maš še kaj 'pametnega' za povedat?
(+4)všeč
korl20. 07. 2021 07:52:38
aparatčik zavijanje z očmi
(+4)všeč
jax20. 07. 2021 08:02:52
Medtem ko so neprijavljeni shodi (tudi sicer če ni korona ukrepov), napadi na poslance, šikaniranje po družbenih omrežjih, grožnje zdravstvenim delavcem. lepljenje plakatov z grožnjami, ... ne samo nezakonita, ampak tudi zavržna dejanja.

Samo tole moram pokomentirat. Neprijavljeni shodi niti slučajno niso nezakoniti. Temelj demokratične ureditve je, da imajo državljani pravico do zbiranja in združevanja tudi brez institucionalnega ozadja. V tem primeru se morajo udeleženci ravnat po navodilih policije.
Mimogrede, famozni shod v podporo Janši na Roški niti slučajno ni bil prijavljen.
(+8)všeč
Becar20. 07. 2021 08:27:36
Van, pa le nisem ostal sam nasmeh Pa tudi če bi, bi se vseeno boril proti fašizmu. Noben levičar nisem, to so tvoje fantazije, ki izvirajo iz namišljenih murgeljskih pravljičnih bitij. Cepil se nisem, pa se tudi pod nobenim pogojem ne bom, tudi če bi bilo prisilno cepljenje, naj te ne skrbi, znam dobro poskrbeti za svojo varnost tudi v skrajnih okoliščinah.

Čuj, kaj tvoj idol je že prevzel pošto komunajzerskih sodišč ali ga še kar detektivi iščejo? Vi ne da boste vložili tožbo na sodišča EU....vi boste morali tožiti kar EU! nasmeh
(+5)všeč
zavest20. 07. 2021 08:30:22
"znam dobro poskrbeti za svojo varnost tudi v skrajnih okoliščinah" zavijanje z očmi
1
(+1)všeč
jax20. 07. 2021 08:34:15
Becar, da smo si na jasnem: jaz se pod mnoge daleč pretirane trditve v tvojih postih ne podpišem. Sem pa opozoril na neresnico v postu Vansimsa.
(+2)všeč
Becar20. 07. 2021 08:39:33
Nisem mislil tebe jax, temveč v tem primeru korla. Midva se v razmišljanju zelo razlikujeva že od nekdaj. Mogoče, da celo prvič najdeva v tej temi kakšno skupno točko ali dve nasmeh

Pa tudi ne rabim nekega otročjega podpiranja v slogu kavboji in indijanci, tako kot na drugi strani... velik nasmeh

Oni nekaj jokajo, zdaj si pa ostal sam ipd. Pa boli mene, kaj ste to združenje samskih moških al kaj velik nasmeh
1
(+3)všeč
Stran:123...186187188189190...371372373
Za objavo komentarja se morate prijaviti:
Uporabniško ime:
Geslo:
Prijava
V kolikor še nimate uporabniškega imena se morate najprej registrirati.
     
Copyright © 2006-2024 Hribi.net, Pogoji uporabe, Piškotki