Hribi.net
Hribi.net
Prijava
Prijava
Uporabniško ime:
Geslo:
Prijava
Še niste registrirani? Registracija.
Ste pozabili geslo?
  
Anketa
Kje se nahaja Nagnoj (1193 m)?
Glasuj
jaksetici / Zadnja sporočila

jaksetici - Zadnja sporočila

Začete teme:
Komentarji:
jaksetici15. 12. 2021 14:37:42
Na kratko imam nekaj vprašanj:

Vprašanje za zdravnike:
1.)Katero diagnozo bi v letu 2019 postavili pacientu, ki bi prišel v ambulanto z enakimi simptomi, katerih vzrok zadnjih 2 let je "OKUŽBA S COVID-19"??? Pa ve se: postavil bi diagnozo GRIPA (influenca)- akutna nalezljiva bolezen, ki jo povzročajo virusi influence tipa A in B in ki nbastopa v EPIDEMIJAH !!!
2.) Koliko je bilo zabeleženih okužb z diagnozo gripe do konca leta 2019 in koliko v letu 2020 in 2021?
Kot lahko preberem, v sezoni 2020/2021 primerov gripe praktično nismo zaznali. En primer smo imeli na začetku pomladi in enega konec avgusta - pa še ta je bil verjetno vnešen iz Hrvaške.
Aja, pa še to: če še ne veste, COVID-19 v Sloveniji ni bilo v obdobju jun20-sep20 in v obdobju jun21-sep21, po tem "dopustniškem" času se pa vrne... Ma kako je prebrisan tale COVID-19!!! velik nasmeh

VSA TALE COVIDJADA NIMA PRAV POPOLNOMA NOBENE ZVEZE Z ZNANOSTJO IN PIKA!!!

Vprašanje za znanstvenike, zdravnike, specialiste, ki so končali medicinske fakultete, specializacije, magisterije, doktorate in ostala znanja iz medicine:
3.) Kako je možno, da en navaden "kekec" Bill Gates, ki po dostopnih podatkih ni dokončal niti srednje šole, ve več o virusih, imunologiji in ostalih znanjih, ki so potrebna za razumevanje virusov???
4.) Kaj pravijo ti znanstveniki na dejstvo, da ta dotični kekec Bill Gates v isti sapi priznava, da so cepiva najboljši način za DEPOPULACIJO???

Povejte, koliko so vam plačali, da molčite in se strinjate z dejanji navadnih šalabajzerjev, ki lahko VAM-ZNANSTVENIKOM solijo pamet o epidemijah, pandemijah...!!!

Pa še to: Kekec Bill Gates je izjavil (in mu sam še prekleto verjamem), da "vsak 1$, vložen v cepiva, prinese nazaj 16$".
     
Copyright © 2006-2024 Hribi.net, Pogoji uporabe, Piškotki