Hribi.net
Hribi.net
Prijava
Prijava
Uporabniško ime:
Geslo:
Prijava
Še niste registrirani? Registracija.
Ste pozabili geslo?
  
Anketa
Ali ste že šli po Kremžarjevi poti na Grintovec?
Glasuj
TanjaM / Zadnja sporočila

TanjaM - Zadnja sporočila

Začete teme:
TanjaM29. 01. 2020 09:19:22
Živijo, odpiram novo temo, ker preko iskalnika ne najdem, tako da če že obstaja, me prosim premaknite nasmeh.

Zanima me, katera telefonska omrežja uporabljate in kako ste z njimi zadovoljni v hribih? A je sploh kaka razlika? Ker gledam da bi se mi bolj splačalo iti s Simobila na t2, vendar glede na, to da se potikam bolj po stenah...no sej 112 itak lovi, ampak včasih pa tudi proper signal pride prav nasmeh.
Komentarji:
TanjaM8. 03. 2021 08:10:26
Lani smo šli s kolesom Čez Utro in dol v Čezsočo. Srečali smo neke domačine, ki imajo tam "hiško" in so rekli, da se ne hodi, ker naj bi bilo neprehodno zaradi podorov. No že za čez Utro je bilo na določenih delih kar "zabavno", ker je bil na splošno teren precej namočen od vsega deževja in je dele poti gladko odneslo. Verjetno je res turbo-tov predlog še najboljši.
TanjaM17. 01. 2013 12:52:16
Vanjap, hvala za nasvet. So zašili. LP
TanjaM14. 01. 2013 08:18:11
Na soft shell hlačah se mi je naredila mini luknjica. Morda kdo ve, kam se lahko nese soft shell popraviti?
TanjaM16. 10. 2012 22:22:36
Zanimivo. Jaz sem kontaktirala vse lj sole in so mi vsi odgovorili. Sem pa to naredila pred zacetkom predavanj. vecina je bila zelo prijaznih. Mogoce si pozen , ker sole ze laufajo? Odgovorili bi pa vseeno lahko.
TanjaM28. 09. 2012 22:44:57
Ma dobro, oddaljenost posameznika ni glih problem alpinisticnega odseka. Pac eni imajo smolo in se morajo vozit dlje, kot povsod. Cas imas ce si ga vzames. 250 se mi zdi normalna cena glede na znanje k ga dobis in vse moznosti zraven. Oprema je pa itak draga. Sej je vse na prostovolnjni bazi. LG, verjemi da imamo drugi pa druge "probleme", jih bomo pac sproti resevali. Stvar odlicitve mežikanje
TanjaM28. 09. 2012 20:09:17
Cene se ful razlikujejo, ponekod cena za študente in zaposlene ni bistveno drugačna. 500 je pa res ekstremno. Sicer pa, če ne moreš dat 300 evrov za šolo, kako si lahko pol sploh nabaviš opremo...razen če jo že imaš, v tem primeru pa 300 spet ni tolko.
Se mi pa ne zdi pošteno mišljenje, kao da starejši hočemo samo znanje in pol gremo. Pomoje je dosti tudi mladih takih, k pridejo pa ne vejo točno kaj hočejo, starejši pa pomoje kar vemo kaj hočemo...
Mislim pa, da ne dobiš samo znanja, dobiš lahko dosti več. Če to seveda hočeš.
TanjaM25. 09. 2012 07:16:12
Mi od Ljubljane do parkirišča rabimo med uro in uro deset minut. Od parkirišča do žičnice je pa še 10 minut peške.
TanjaM10. 09. 2012 09:52:27
Če se prav spomnim je več ali manj stalno zajla (ampak se ne spomnim 100%), se je pa ponekod treba malo pretegnit, da se prepneš. Je pa pot zelo dobro zavarovana.
Evo, še en odgovor tik pred mano.
TanjaM10. 09. 2012 08:06:40
V soboto je bil plan priti najprej do Kranjske koče po slovenski poti in se nato odločiti ali iti na Babo ali pa na Rinke. Pa sva šla na Babo. Del poti od koče do glavne stene je kr fajn krušljiva. Celo pot sva šla po principu čimmanj dotikanja zajl in klinov, sem pa še posebej ponosna, da je obema v prvem delu tiste strme stene tudi uspelo. SV sva imela, samo ga nisva rabila, ker bi prepenjanje samo oviralo. Vrh je bil poln planincev, smo se kr fajn gužvali gor. Razgledi super in brez oblačka nasmeh. Nazaj sva šla pa čez Jenkovo planino, tisti greben je pa res carski, mi je bil všeč velik nasmeh. Res luštna tura, razgledi po celi poti so božanski, bi človek kr tam ostal cool.
TanjaM25. 08. 2012 10:55:16
Vceraj sva sla na Prisojnik po Hanzovi poti, planirala sva se Jubilejno, ampak je bil moj utrujenvelik nasmeh in ful je pihalo, pa sva se odlocila za sestop (nd bi se smela ustavit, ker naju je prevec shladilo). Kao tezka pot-meni ni bla tko tezka, kot sem pricakovala, v bistvu mi je bla vsec, se posebej zadnji plezalni delnasmeh. Sla sva pa 'pocasi' in sva rabla 4 ure 15minut. Snezisca skoraj ni vec, sva pa precila spodaj desno. Tudi neka skalota je priletela med naju po poti, jaz sem samo slisala zvok kot od metkaeek... Le pot do koce na gozdu...khm, za pozabit. Cene pa lepa tura, raznolika, zracna, v glavnem super cool.
TanjaM21. 08. 2012 20:57:22
IgorZlodej, hvala za to info, sej to me je zanimalo, ker je bila to zelo razgledna pot, nad zadnjico pamora bit bomba. Sicer na leva skoraj nikoli nisem rabila sv kompleta(na uni lojtri srm se spela), so pa bili eni odseki, kjer mi je pasalo, da sem kdaj primla zajle, ceprav brez posebne funkcije nasmeh
TanjaM21. 08. 2012 16:16:47
Danes sva bla na montazu, in sicer cez pipanovo lestev, nazaj pa po ferrata leva. Gor sva rabla po opisu tri ure in pol, sva sla res u izi, slikala kozoroge, snemala bojnasmeh. Gor sva bla prva, razgledi so pa res super! Ferrata leva je pa tudi kul, res lepa pot, ampak je bilo ze kar vroce. All in all lep dan, samo kolena me bolijo mrk pogled.
A je leva primerljiva s kanjevcevimi policami v smislu izpostavljenosti?(sirina polic, jeklenice)
TanjaM18. 08. 2012 18:51:33
Danes sva tudi midva sla prvic na jalovec, in sicer z vrsica cez jalovsko skrbino, sestopila pa sva mimo zavetisca pod spicko. Ljudi je bilo kr veliko, vreme je bilo na vrhu fajn toplo (skorajda vroce), za sestop je pa ze konkretno kuhalo, kar je predvsem menr totalno zdelalo. Ampak je bil pa fajn vzpo, vsaj plezalni del do ozebnika, ker ni bilo zive duse pa lepo za plezat nasmeh. Na vrsicu pa so s e ovce hladilevelik nasmeh
TanjaM17. 08. 2012 18:51:15
V sredo sva s fantom sla na Mangart po via italiana, nato slovenski, sestop po italijanski. Na M. sedlo sva prisla okoli 6h, se spustil do bivaka (obstaja tudi ena krajsanca, da ni treba do bivaka, samo midva nisva vedela, ker sva sla prvic). Malo sem bila nervozna pred to ferato, ker sem brala bav-bav, na koncu pa je bilo ful fajn, je hitro minilo, ker si pac stalno fokusiran na plezarijo, pa uzivancija nasmeh. Kar se pa izpostavljenosti tice - sem namenoma pogledovala dol, kao test-lepi razgledi so mežikanje. Ni bilo tko dramaticno, kot sem pricakovala. Sva bla pa kar ponosna nase. Pa se lep dan je bilcool
TanjaM13. 08. 2012 20:07:55
S fantom sva vceraj preko Kanje stopila na vrh te gore...s strahospostovanjem, saj sva veliko brala o krusljivosti. Ze adrenalinski vstop v steno napove, da tu ni sale. Stosno je, da najprej sploh ne vidis prve zajle in si mislis 'kam pa zdej'. Gor sva prsla spocita, za dol pa je blo utrujajoce, po 'lazji' poti. Ful nevaren sestop. Ampak sva zelo ponosna nase, da sva ga osvojilavelik nasmeh. Razgled je pa super.
     
Copyright © 2006-2024 Hribi.net, Pogoji uporabe, Zasebnost in piškotki