Hribi.net
Hribi.netSlovenski splet
Registracija Navodila
uporabnik: geslo:  avtoprijava 
English Hrvatski Forum Nova tema iskanje
 graška gora
19.10.2009 - pohodnica53
Razmeroma mrzel sobotni dan (17.10.) sem raje namenila za raziskovanje bližnjih, še nepoznanih planinskih poti - Graško goro. Žal nisem nikjer našla opisane (čeprav mora biti po mojem zelo lepa, še posebej sedaj, v jeseni), zato sem jo raje mahnila kar po cesti – mimo Velenja in starega jezera, Škal, do vasi Plešivec; tudi tu nisem našla nobenih markacij ali usmernih tabel in zato na prigovarjanje domačinov, da se lahko izgubim v gozdu, raje nadaljevala po asfaltirani cesti. Res škoda! Morda ne bi bilo odveč, če kdo pozna ta lepi del naše dežele, da bi opisal pot, saj bomo ob bližajoči se zimi (vsaj nekateri) vse bolj iskali nižje ležeče, a vseeno zanimive pohodniške točke; gre sicer za poljubno kratek, sproščujoč popoldanski izlet.
graška gora1
graška gora2
graška gora3
graška gora4
graška gora5
graška gora6
grinhorn     
23.10.2009
Lep sončni zahod ob Škalskem jezeru nasmeh
TejaB     
19.11.2009
Zadnji vikend sem se povzpela na Graško goro iz doline Velunje in na grebenu pri Arnežniku naletela na markacije Šaleške pešpoti (tudi poti XIV. divizije), po katerih sem nadaljevala proti Razborju in nazaj. Pot zelo lepa, dobro označena in uhojena, drugič nadaljujem do Slemena - priporočam.
V teh koncih so zanimive tudi nekatere druge obhodnice: Trška pot, Ravenska pot: http://www.pd-sostanj.si/splosno.php?pid=6, Martinova pot: http://www.gea-on.net/clanek.asp?ID=816 in še in še. Skratka, ne zmanjka jih velik nasmeh
Za objavo komentarja se morate prijaviti:
Uporabniško ime:
Geslo:
Zapomni si geslo:
V kolikor še nimate uporabniškega imena, se morate najprej registrirati
 
Copyright © 2006-2020 Hribi.net, Pogoji uporabe, Oglaševanje, Piškotki