Hribi.net
Hribi.netSlovenski splet
Registracija Navodila
uporabnik: geslo:  avtoprijava 
English Hrvatski Forum Nova tema iskanje
 Boč
krempač     
29.3.2010
dober dan,

hvala RS56 za opisane razmere, v soboto je bilo tudi vsega po malem, pot smo pa dobro zatacati (cca 400 udeležencev pohoda). Nad velikonočnicami v vseh stopnjah rasti navdušeni.

lep pozdrav
bruny     
4.4.2010
nasmehPozno popoldan pohodniško iz Studenic po studeniškem delu Boča. Tudi med plezališčem in Formilo je bila danes pot suha in le tu in tam še kakšen ostanek snega.

GPS Boč nad Studenicami,04.04.2010

Lpozdrav
sonia     
4.4.2010
Danes sem bila na Boču in si ogledala še rastišče VELIKONOČNICE. Lp Sonja
Boč1
Boč2
Boč3
Boč4
bruny     
5.4.2010
nasmehPopoldan iz Studenic pohodniško na vrh Boča do RTV stolpa in razglednega stolpa. Po prvotnem planu sem nameraval spust opraviti po liniji vzpona. Na vrhu sem se odločil za spust po strmi učni pot v Zgornje Poljčane in tako sem opravil varianto krožne poti - preko Podboča in vinogradov Pritensko nazaj v Studenice. Zaradi deževja pot ob spustu dokaj blatna in spolzka po skalovju in koreninah.

GPS Studenice-Boč vrh-Zgornje Poljčane-Podboč-Studenice
lajcicar     
5.4.2010
Danes so prišli prijatelji planinci iz PD TRŽIČ.Skupaj smo prehodili pot iz Zg.Poljčan po gozdni učni poti,mimo jame Balunjače na vrh Boča,spust do doma in ogled kosmatinčic.Vrnili smo se preko Babe nazaj v Zg.Poljčane.Pot je bila deloma blatna in spolzka zaradi rahlega dežja,ki pa je sčasoma ponehal.Samo vzdušje na pohodu kljub dežju odlično.Pa lepo pozdravljeni dragi planinci iz Tržiča!Lajči
Boč prihod v krajinski park1
Boč po gozdni učni poti proti vrhu2
Boč rahli postanek pri krmišču3
Boč pri poslušanju zanimive legende o Špelci v jami Balunjači4
Boč v dolini so že odcveteli5
Boč mokro in spolzko6
Boč stolp v megli7
Boč ena gasilska pred domom8
Boč kosmatinčice v polnem razcvetu9
Boč čuvajte to redko rastlino10
Boč spust prek Babe v dolino11
Boč še ena gasilska z vodniki,pol pa proti domu12
milepetro     
12.4.2010
v kradkem nameravam iz Poljčan na Boč in nato na Donačko goro. Iz Donačke gore se vračam ponovno nazaj na Boč, kjer se spustim do Poljčan, kjer bom imel parkiran avto. Ali mi lahko kdo pove koliko časa bom potrebnoval iz Poljčan, preko Boča na Donačko goro. Pot nazaj je potem tako ali tako enaka. Hvala za odgovor.
stankoju     
12.4.2010
Mogoče ti v pomoč "bruny" z objavo na forumu Donačka gora in gps objavo.poglej forum Donačka gora.
bruny     
12.4.2010
Pozno popoldan na Boč do rastišča velikonočnic v megli in rahlem rosenju. Počasi se poslavljajo ampak danes so se še upirale rahli sneženi odeji.

Fotke Pulsatilla Grandis 12.04.2010bruny     
18.4.2010
nasmehV soboto do rastišča velikonočnic pod planinskim domom na Boču. Tokrat sem za izhodišče izbral Pritensko nad Podbočem, kjer se nahajao vinogradi in skladišče LD Poljčane. Nekaj velikonočnic še vztaja ampak večina je že odcvetela in zmeren severovzhodnik jih je majal sem...in tja....Razmere za hojo idealne - ravno toliko vetra, da me je prijetno mežikanje hladil.

GPS Boč pohodniško via Pritensko 17.04.2010

LpohodniškiP bruny

lajcicar     
18.4.2010
Danes sem šel po gozdni učni poti mimo Balunjače na vrh in potem do doma na peer.Pogledal sem še kosmatinčice,ki jemljejo slovo za letos.V dolino sem se spustil prek Babe.Vreme je zdržalo,pot pa brez blata.Družbo mi je delal prijatelj Mare-rokovnjač iz Domžal.Pa lepo pozdravljeni! Lajči
Boč Balunjača1
Boč nedolgo tega........2
Boč oh,te bljižnice3
Boč dom odprtih vrat4
Boč kosmatinčice se poslavljajo5
jprim     
19.4.2010
Pa kako to, tudi sama sem imela namen na Boč, mislila sem, da bo dež in blato, oj, oj, obžalujem, morda bi se srečala.
LP!
ghorka     
19.4.2010
Drugič pa več poguma pri odločitvah, na Štajerskem se pa ja zmenimo, da vreme mora bit!Tudi jaz sem šla včeraj gor po isti poti in skozi oblake je žarela zlata kroglanasmeh. Pri stolpu pa je bilo še polno zvončkov,sem mislila, da sem jih za letos že zamudila.
lajcicar     
19.4.2010
Ja,spoštovana profesorica študentje smo pač mal nabriti,ha,havelik nasmehvelik nasmeh.Tudi ušpičene prekle nas ne ustavijo.Škoda,da vas ni bilo gor,bi en malček pokramljala in kaka kava bi padla na račun kosmatinčic.
Kot pravi spoštovana ghorka,vreme smo naročili.Se vidi,da gre po naših stopinjah in to je tisto,kar nas vleče tja gor.Pa lepo pozdravljeni!Lajči
Boč le kam je Špelca skrila zaklad?1
jprim     
19.4.2010
Kakšen zaklad pa se tam išče.zmeden
lajcicar     
20.4.2010
Legenda pravi,da naj bi v tej votlini prebivali razbojniki z Špelco na čelu.Kjer so bili razbojniki je ponavadi tudi skriti zaklad.Nekoč so grofu ugrabili sina in zato jih je doletela huda kazen.Razbojnike so pobesili,Špelco pa obglavili.Za njimi naj bi ostal skriti zaklad v votlini!!!!Pa lepo pozdravljeni!Lajčivelik nasmehvelik nasmehvelik nasmehvelik nasmehvelik nasmehvelik nasmehvelik nasmehvelik nasmehvelik nasmehvelik nasmehvelik nasmehvelik nasmehvelik nasmehvelik nasmeh
milepetro     
21.4.2010
Danes sem se zgodaj zjutraj, ob 06.30 ure odpravil iz Poljčan na Boč, kamor sem prispel v lepo jutro ob 07.20 uri. Po krajšem postanku in ogledu iz stolpa sem pot nadaljeval do Donačke Gore, kamor sem prispel ob 10.30 uri. Na Donački gori sem srečal skupino planincev iz Trćiča, res prijetna skupina, s katero smo se nato srečali tudi na Rudijevem domu, kjer sem malical. Pot sem nato ob 11.50 uri nadaljeval nazaj proti Boču in mimo razglednega stolpa do Poljčan, kjr sem imel parkiran avto. Do avta sem prispel ob 16.00 uri. Pot na Donačko goro preko Boča je zares lepa vendar zelo, zelo naporna. Zato priporočam tistim, ki se odločijo za takšno pot, da gredo le v eno smer, kajti v obe smeri je 9 do 10 ur hitre hoje in je samo za zelo dobro pripravljene gornike.
Boč1
jprim     
21.4.2010
Trćiča?????
Wau, pa kaj ne poveš, pa to ni od muh.
jjasmin     
21.4.2010
"JPRIM" mislim da po takšni turi kot jo je opravil "Terminator" je opravičljivo da pride do tiskarske napake, mislim da je mislil TRŽIČA,tako da ni potrebno vse povprek kritizirat in se posmehovat.
bongo     
21.4.2010
mogoč pa so bli iz srbskega trčića nasmeh
bruny     
21.4.2010
velik nasmeh Polnega spoštovanja velik nasmeh vreden dosežek in kam bomo prišli, če bomo gledali vsako vejico,strešico, piko.... Po devetih - desetih urah hoje bi marsikdo bil popolnoma ,,fuč,, ampak ,,terminator,, se je potrudil in izkazal in nam svoje vtise takoj prenesel v konkretno branje.
Stran: 1 2 3 4 5 ... 27 28 29      
Za objavo komentarja se morate prijaviti:
Uporabniško ime:
Geslo:
Zapomni si geslo:
V kolikor še nimate uporabniškega imena, se morate najprej registrirati
 
Copyright © 2006-2020 Hribi.net, Pogoji uporabe, Oglaševanje, Piškotki