Hribi.net
Hribi.netSlovenski splet
Registracija Navodila
uporabnik: geslo:  avtoprijava 
English Hrvatski Forum Nova tema iskanje
 Kamniški vrh
capraibex     
27.3.2020
Nihče se noče ukvarjati z njim.Njegovo posiljevanje z neprimernimi prispevki,ki jim ni konca in kraja so problem.
primoza     
27.3.2020
Ravno si negiral samega sebe. A se ti ne zdi tvoja objava malce čudaška za temo Kamniški vrh?
funnyboy     
27.3.2020
Ponavadi se izogibam takim debatam, ker se mi zdijo (najmanj) otročje in mislim, da ne pašejo na forum trenutne razmere, ampak tokrat bom pa naredil izjemo, ker se mi zdi, da včasih stvari res povsem zaidejo.

Na tem forumu konstantno opažam nekatere posameznike, za katere se mi zdi, da prav čakajo, da bo kdo, ki jim ni všeč in jim ne paše kaj objavil, da se bodo lahko spodtaknili pod objavo in napisali kak "lep" komentar. Ob tem me zanimna sledeče:

1. ali take stvari res pašejo pod trenutne razmere? Zakaj se je potrebno tu pred vsemi obmetavati z različnimi besedami? Zakaj se take stvari ne razčistijo na zasebnih sporočilih ali kar v živo, da si ljudje v obraz povedo, kaj si mislijo o nečem?

2. ali je res potrebno, da uporabljamo take besede in smo nestrpni do sočloveka?

Verjetno ima vsak izmed nas koga na tem forumu, ki mu je antipatičen zaradi takih ali drugačnih stvari. Mar to pomeni, da bomo zdaj vsi pisali o tem eden čez drugega? Upam, da ne. Zaradi takih stvari ljudje zapuščajo ta forum, kar se mi zdi škoda.

Trenutno se toliko govori o Primožu, ki ga osebno ne poznam. In nisem glede tega besedičenja ne na eni in ne na drugi strani ampak vseeno. Človek ima svoj način objavljanja kot vsak izmed nas. Enim paše, drugim pač ne. Če vam torej gredo na živce ulomki, selfiji itd... se pač izogibajte njegovih objav. Meni tudi ni tak način objavljanja najljubši, pač gledam na te stvari drugače kot on, ampak kaj, se bom zdaj zaradi tega kregal in pisal take besede, kot jih berem tu? Mar je res potrebno, da je pod vsako njegovo objavo en kup "smeti"? Komur se zdijo njegove objave neprimerne itd.., naj jih pač ne gleda. Konec koncev pa se kdaj tudi od njega dobi kako informacijo glede razmer. Ne vem, kaj naj drugega rečem?

Mislim, da nam ne bi škodilo malce kulture na sicer uporabnem in prijetnem forumu. Skupaj nam lahko uspe, če se bomo potrudili velik nasmeh nasmeh
redbull     
27.3.2020
Podpis pod tvojo izjavo Primož G.

Srečno
primoza     
27.3.2020
Gornje ugotovitve so delo pravega intelektualca. Sicer se mi zdi, da ljudje foruma ne zapuščajo v preveliki meri. Res pa je, da se lahko kar bojijo objaviti turo. Morda bo previsoka za ta čas, pa spet manjkale bodo vejice ipd. Običajno odgovorim zadnje čase v takih primerih le, če ima zadevna oseba kak zanimiv slikovni repertoar, ki kaže na to, da ne gre za kakega drona. Srečno še naprej.
djimuzl     
27.3.2020
Ulomki in selfiji marsikomu niso všeč, ampak niso problem, temveč kvečjemu podlaga za kakšno šalo ali dve...
Obiskovanje kmečkih turizmov in visokogorja v teh časih - še posebej, če se "mora" zato na drugi konec države - pa je problematično.
Odobravanje in čestitanje drugim ob početju, ki ga PZS in GRS odsvetujeta v teh časih, pa se pojavlja tudi pri drugih forumaših - tudi tistih, ki so nevarno in odgovorno delo GRS spoznali zelo od blizu...
bogorski     
27.3.2020
Če ste zdravi in brez dela, se pridružite prostovoljcem. Čakanje v zasedi na “hribi”, ne koristi nikomur.
primoza     
2.4.2020
Danes s sinom na Kamniški vrh. Sprehajalcev ni bilo veliko, vsi so bili disciplinirani. Pot suha. Temperature odlične. Gor levo od Rože, dol pa po sosednji poti desno od Rože. Odličen dan.
Kamniški vrh Vzpon1
Kamniški vrh Suha pot2
Kamniški vrh Na vrhu3
Kamniški vrh Spust4
Kamniški vrh Odličen sprehod5
turbo     
3.4.2020
primoza,
ne bi si mislil, da si nepismen zavijanje z očmi

http://www.hribi.net/novica/zaprtje_vseh_planinskih_poti_v_oskrbi_pd_kamnik/3031

https://www.hribi.net/slika.asp?pot=68291
ejti     
3.4.2020
Omg, turbo, ne bodi bolj papeški od papeža. Se mi zdi, da vas nekaj čaka v nizkem štartu, kdaj bo Primož spet kaj objavil, da boste lahko skočili nanj.
Zgleda, da eni brez drugega ne (z)morete. Je pa kar zabavno. velik nasmeh
rokav     
3.4.2020
No zdej je pa čas, da se vsi pametnjakoviči malo umirite. Opažam, da tole stanje vleče najslabše iz ljudi, ki tudi sami najbolje ne razumete situacije, kar se odraža forumu, kjer smetite z nepotrebnimi informacijami in prilivate bencin na ogenj pod vsako objavo. Seveda normalen človek nebi objavljal v danih razmerah, pa vendarle, kaj mislite, da zato ker posmetite šest strani teme, da bo nekdo zaradi vas nehal? Če do zdaj ni, tudi nebo. Norčki pa ste sami.
To ste vsi tisti ljudje, ki v danih razmerah špecate, prijavljate in priželite slabu sočloveku. Od gorniškega foruma, kjer naj bi se zbirali gorniki bi človek pričakoval vse kaj drugega..
turbo     
3.4.2020
ejti,
kot kaže, ne razumeš, da je situacija sila resna. In da zaradi takih idiotov ukrepe še zaostrujejo. Naj gredo, kamor hočejo, če so tako pametni. Ampak naj se s tem ne hvalijo na spletu. Če si ti srečna, da si omejena na svojo občino, ti od srca privoščim, če si želiš, da te zapro med štiri stene, samo izvoli. Meni ni do tega! mežikanje
jax     
3.4.2020
@rokav,
Podpis. Sicer pa mislim, da je Mazzini v svoji kolumni zadel žebljico na glavico. Tam ni kaj dodat.
primoza     
3.4.2020
Jaz brez Turba zmorem, ker je na seznamu tapametnih in pravzaprav sploh ne vem kaj napiše.nasmeh. Smetenje pa je posledica viška časa. Sam pri sebi sem se odločil, da bom v prvem protikriznem paketu namenil 10 ur prostovoljnega dela. Za zdaj sem uresničil 1 uro.
flapho     
3.4.2020
Največ boš naredil za družbo, ko se boš speljal s tega foruma!!!!!
V teh časih, ko velja omejitev gibanja bi moral forum trenutne razmere brez objav a vedno se najde bedak, ki je umsko omejen in ne more brez svojih hvalisavih objav, da je nekje bil, nekaj kupil, v nekem času bul gor.
Nekako razumno bi bilo, da je do samopromocije nekemu nedozorelemu najstniku, ne pa odraslemu osebku in, da v to vklopi še vso svojo familijo.
Da bi to delal moj oče z mano bi ga po hitrem postopku deložiral!!!!
Očitno nihče noče bit v tvoji družbi zato imaš pomanjkanje samopodobe za take težave nudijo pomoč na Begunjah oddelek za paciente in svojce.
Raje pojdi v Ljubljano na tromostovje in tam mimoidočim vpij o svojih podvigih!!
VSEM OSTALIM NA FORUMU PA PREDLAGAM, DA IGNORIRATE NJEGOVE OBJAVE, MOGOČE MU BO PA KAPNILO, DA GA NIKO NE ŠLJIVI!!!
djimuzl     
3.4.2020
Res, s svojimi objavami se "špeca" sam.
Janša in Hojs pa zaostrita gibanje tudi nam, ostalim.
SamoK     
3.4.2020
Ničesar ne razumete, tisti, ki težite primozaju, naj neha fotkati svoj spačen obraz na hribih.
Ne razumete, da MORA bivši pokazati, kakšen frajer je in kako mu je krasno brez nje!
To je čisto vsa poanta teh njegovih egomanij.
lencka     
3.4.2020
Ni problem v tem, če spokaš ruzak in greš...sam ali pa s članom svoje familije, ki živi pod isto streho. Širjenje virusa je in bo, ko nekdo ne zdrži brez sodelavcev, žlahte, t.i. prijateljev, pa se zberejo pa grejo z 1 avtom naprej, na pohod ali nevemkam...Po možnosti se še "razkužujejo" iz iste flaške na vrhu.
Mogoče bodo vseeno lažje zdržali brez starih staršev, ko jim bodo domov navlekli virus. Ali pač njim na čelu piše, da ne prenašajo virusa eek
Za take, ki dokazujejo svojo pomembnost nekomu na tak način, bi mogli uvest 24 urni nadzor. Dokazovanje na forumih je še najmanjši problem
Kamniški vrh1
parenzo     
3.4.2020
Na hribi.net so najbolj zanimive fotke s tur. Vedno se najde kakšen zanimiv umetniški detalj.
Kamniški vrh ???1
dprapr     
3.4.2020
flapho, sedaj ko so nas on in njemu podobni prikovali v svojo občino, pa naj bomo tiho?
On se bo še naprej sprehajal po KSA, eni pa še do Pohorja več nimamo dostopa, čeprav je na dosegu roke.
Ampak bomo kljub temu preživeli, vsaj upam. Bolj se mi smilijo tisti, ki niso na podeželju ampak v mestih in nimajo v svoji občini nobenega hribčka.
Ampak, če je samo to ovira v našem življenju, je še najmanj, kar nas je zadelo.
Ne vem pa, o kakšnem špecanju govori oni zgoraj!?
Če nekdo nekaj sam objavi, kje je tu špecanje. A morda kdo drug hodi za njim in objavlja njegove ture? Nekaterim že res malo škoduje karantena.
Stran: 1 2 3 ... 9 10 11 12 13 14 15       
Za objavo komentarja se morate prijaviti:
Uporabniško ime:
Geslo:
Zapomni si geslo:
V kolikor še nimate uporabniškega imena, se morate najprej registrirati
 
Copyright © 2006-2020 Hribi.net, Pogoji uporabe, Oglaševanje, Piškotki