Hribi.net
Hribi.netSlovenski splet
Registracija Navodila
uporabnik: geslo:  avtoprijava 
English Hrvatski Forum Nova tema iskanje
 Ermanovec (1026m)
jbs     
29.3.2020
Torej, ena pravila, ki jih postavi država, se morajo upoštevati, za druga pa ni nujno, zanimivo.
primoza     
29.3.2020
Ljudje dajmo malo manj smetiti temo. Se strinjam z Zebdijem, da je potrebno minimalno obremenjevati zdravstveni sistem, apeliram pa na to, da bo zdravstveni sistem še bolj obremenjen, če ne bomo pazili na imunski sistem, vključno s telesno pripravljenostjo. Omejitev gibanja na občine je morda dobra ideja, čeprav bodo gosto naseljene občine tu zelo na slabšem. Objavljam pa fotografijo posneto danes. Edini sem prišel na bencinski servis z rokavicami in masko. Upam, da bodo tudi ostali začeli hoditi v trgovine na tak način.
Ermanovec (1026m)1
SamoK     
29.3.2020
Ampak brez fotke pa ni šlo, a ne? Če bi samo napisal, bi se ti ego uprl.
SamoK     
29.3.2020
>Ljudje dajmo malo manj smetiti temo.

A tale tvoja zadnja objava je tudi smet? Kako nenavadno samokritično ...
Zebdi     
29.3.2020
jbs, če bi ljudje malo bolj spoštovali tudi pravice ostalih, do teh dilem ne bi prihajalo. Se strinjava? Dokler pa nekateri vidijo samo sebe in se jim gladko j*** za ostale, pa lahko pričakujejo, da bodo kdaj tudi javno izpostavljeni. Name & shame je včasih kar učinkovit velik nasmeh

primoza, omejitev gibanja na občine je že sprejeta, velja od polnoči. Kar se mene tiče, pričakovan ukrep, ker se drugače ljudem pač ne da dopovedati, da so priporočila postavljena z nekim namenom. Res je treba narediti vse, da se zmanjša naval na zdravstvo - tako z vidika obremenjenosti osebja kot tudi porabe zaščitne opreme. Zdaj ni čas za športe, pri katerih obstaja možnost poškodb - za ohranjanje imunskega sistema bo pa dovolj tudi en sprehod na dan. Pa da se razumemo - to ne leti na nikogar specifično, temveč govorim na splošno. Mene je danes tudi precej mikalo, da bi se zapeljal en krog z gorskim kolesom - pa sem rajši šel na daljši sprehod čez travnike. Iz solidarnosti do prijateljev in znancev (ter vseh ostalih), ki delajo v zdravstvu.
gorolazka     
29.3.2020
Zdej k boš samo še v svoji občini, ne boš rabu tankat. V trgovine pa itk ne hodš.
redbull     
29.3.2020
velik nasmeh ta pa je dobra. Fotka na črpalki, omrlllvelik nasmeh
SamoK     
29.3.2020
Razmere, Dejan! velik nasmeh
djimuzl     
29.3.2020
Dovoljene so tudi rute ali šali namesto mask - v notranjih prostorih Ermanovca (da bo šlo pod razmere nasmeh )
lino     
29.3.2020
Na forumu se je že na polno razvil resničnosti šov z naslovno temo: Kdo bo bolj konkretno, ponižujoče, sovražno in učinkovito popljuval in skritiziral našega priljubljenega medijskega zvezdnika Primoža? Zmagovalca trenutno še ni! nasmeh
Navali narode! velik nasmeh
djimuzl     
29.3.2020
Upam, da si kot njegov ljubiteljski menedžer poskrbel za ustrezno dezinfekcijo prostorov, v katerem se ta šov izvaja velik nasmeh
SamoK     
29.3.2020
Kot rečeno, lino, čakamo, da nas bo vse skenslal in si bosta potem le še vidva dopisovala. On ti bo objavljal svoje spačene frise in zadnjice hčere, ko hodi v hrib, ti mu boš vse lajkal.
Še na mnoga leta vama želim.
VanSims     
29.3.2020
Ma ja, saj ima prav. Medijski zvezdnik, vi ga pa s svojim pljuvanjem in draženjem samo še podžigate in mu dvigate popularnost.

S takimi nizkimi, kot je objava tiste slike eno stran nazaj in pa odprtje tiste rubrike' Primož potuje', niste prav nič prispevali k osveščanju glede virusa in #ostanidoma. Ste samo padli na nižji nivo od njegovega. Ne čudite se potem.

Zakon akcije in reakcije ali po domače: 'jaz ne daj se, ti ne boj se!' Zdaj ga boste imeli pa še naslednjih nekaj tem. In prav vam je!
primoza     
29.3.2020
Sam nisem napisal ničesar spornega. Dodam lahko le to, da bo tistim v velikih, manj poseljenih občinah lažje. In pa to, da sem takoj naročil 300 kosov nitrilnih rokavic. Čeprav jih nekaj imam, bo očitno to postala strateška zaloga. V vecstanovanjskih objektih so uvedli razkuževanje dvakrat dnevno. Razkužila naj rodi vsak sam. CZ nima pojma kdo bi jih dostavil. Se pravi po principu znajdi se. Polovico debate pa sploh ne spremljam, ker sem ugotovil, da jo lahko odfiltriram v nastavitvah. Upajmo, da bo v prihodnje pri opisih sprehodov manj nebuloznih komentarjev.
primoza     
29.3.2020
Zebdi. Trenutno je navala na zdravstvo iz poškodb zaradi hribov izredno malo. Zanemarljivo z rolerji ipd. Sem pa napisal, da je logično, da se človek izogiba tveganim dejavnostim. Ampak glede na njegov nivo ne pa kar vse povprek uravnilovka.
ljubitelj gora     
29.3.2020
Včeraj in danes torej 28 in 29.3 niso nikjer posredovali gorski reševalci. Vir: spin
primoza     
29.3.2020
Vključno niso posredovali na Hleviški planini. Razen, če ni prišlo do kake zastrupitve z jesenskim podleskom, kar pa bo šlo v statistiko 30.3.velik nasmeh
Stran: 1 2 3       
Za objavo komentarja se morate prijaviti:
Uporabniško ime:
Geslo:
Zapomni si geslo:
V kolikor še nimate uporabniškega imena, se morate najprej registrirati
 
Copyright © 2006-2020 Hribi.net, Pogoji uporabe, Oglaševanje, Piškotki