Hribi.net
Hribi.netSlovenski splet
Registracija Navodila
uporabnik: geslo:  avtoprijava 
English Hrvatski Forum Nova tema iskanje
 Stol
čebejla     
4.2.2020
g. Juš Avguštin, en velik hvala vam in vaši ekipi,vsakodnevni heroji, ampak nažalost premalokrat omenjeni.!!! Upam, da vas ne bom nikoli potreboval, me pa veseli, da obstajete ljudje, vredni besede Človek!... za razliko od večine
primoza     
5.2.2020
Samo čestital bi Žigi Maražu za fenomenalen čas od Valvazorja v zimskih razmerah. Njegov opis napredovanja po snegu je povsem uporaben za navajene gorske tekače. Seveda pa en povprečen planinec brez cepina in derez ter predhodnega tečaja zimske tehnike ne bo takole dolgo časa tekel po snegu.
skajci     
12.2.2020
Strinjam se z vsemi temi opozorili, ki jih ni nikoli dovolj in se po mojem mnenju ne bo nič spremenilo, dokler bo reševanje brezplačno.
skajci     
12.2.2020
Jaz sem bil 6.2. na Stolu in je bil krasen dan. Srečal sem sigurno 20 ljudi...nekaj tudi z derezicami...Šel se od Završnice, mimo Valvasorjevega doma in naprej po Žirovniški poti. Nad planino se je začel sneg, zjutraj še pršič...ob povratku pa že vse mokro in blatno. Od ruševja dalje pa je star, trd in na delih poti do Prešernove koče tudi poledenel sneg, ki pa se je kasneje na soncu lepo zmehčal.
skajci     
12.2.2020
Ogromno je letos pozimi ljudi v hribih in vsi objavljajo na FB, kje so bili, itd...A je tako težko tudi tukaj napisati nekaj besed o trenutnih razmerah, ki za nekoga, ki nima pogleda na hribe skozi okno, pridejo zelo prav, ko se odloča, kam bi šel...če bi jaz imel pravo informacijo, kako malo snega je na Stolu...bi veliko raje izbral nekaj v Julicih.
Stol1
Stol2
Stol3
Stol4
mirank     
13.2.2020
Tisto da vsi objavljajo na FB si misliš ti (nekateri ga niti nimamo). Če bi prebral par prispevkov nazaj, ob zavedanju da se razmere ne spreminjajo prav hitro, ker je vreme stabilno, bi ti bilo jasno kako je stanje
jprim     
13.2.2020
Pred leti mi je nekdo dejal, da če nimaš FB, ne ostajaš. Jaz še ga vedno nimam in obstajam.
Žalostno, kaj vse si današnja mlada generacija zamišlja pri vseh teh družbenih
omrežjih.zavijanje z očmieek
Lp!
mizakaši     
22.2.2020
V četrtek z mojo partnerko , po nedeljskem Storžiču , na Stolu uživala v krasnih razgledih.Do sedla je prilezlo kar nekaj planincev naprej na vrh pa samo enih par.S sedla do vrha bi bil vzpon brez uporabe velikih derez zelo neodgovorno dejanje.Mestoma na poledenelo podlago napihan novi sneg ki je zahteval dodatno previdnost.
Nazaj grede še malo treninga v zaustavljanju z cepinom.Lahko pride prav.
Vrnila sva se po Žirovski poti.Poledeneli deli na obeh poteh pod snežno mejo.Dobra ideja so male derezice.nasmeh
Stran: 1 2 3 ... 66 67 68       
Za objavo komentarja se morate prijaviti:
Uporabniško ime:
Geslo:
Zapomni si geslo:
V kolikor še nimate uporabniškega imena, se morate najprej registrirati
 
Copyright © 2006-2020 Hribi.net, Pogoji uporabe, Oglaševanje, Piškotki