Hribi.net
Hribi.netSlovenski splet
Registracija Navodila
uporabnik: geslo:  avtoprijava 
English Hrvatski Forum Nova tema iskanje
 Covid-19
dprapr     
1.12.2020
Polona, nisi odgovorila na svojo zgornjo trditev, kako bi lahko starejše zaščitili na druge načine. Sama ugotavljaš, da kljub ostrim ukrepom prihaja do možnosti, da se starejši od nas okužijo. (Sebe prištevam med mlajše, predvsem po duši.nasmeh)
Če bi bili ukrepi sproščeni, bi bilo okužb starejših zagotovo več, posledično pa natrpane bolnišnice. Si tega želiš?

"Kako pa to rešujejo druge države?" Zakaj vprašaj, saj vemo, da podobno, kot mi. Ali so pred nami ali za nami z ukrepi.
Morda bodo pa le sprostili gibanje med občinami, da boste lahko šli na svoje priljubljene vrhove in zopet "zadihali". Jaz diham tudi pri tlačenju listja in trave.mežikanje
martin4     
1.12.2020
Administrator ukrepaj!mrk pogled
ppegan     
1.12.2020
@zokipoki diham, brez skrbi, bolje kot večina tu, očitno. Obenem pa vseeno razmišljam s svojo glavo. Delam v šolstvu in verjemi, da vem, o čem govorim.

@Drago, že 2x sem napisala, da nisem strokovnjak. Če pa bi bila, bi se v zadevo poglobila in zagotovo kaj bolj pametnega naštudirala. Predvsem v domovih za ostarele bi se dalo marsikaj narediti. Niti ne želim tega preveč poudarjat, saj je bil namen prvega posta drug, kot ga želiš ti sedaj prikazat. Mogoče si ga še 1x preberi, saj vidim, da si ga nisi dobro mežikanje Če bodo res sprostili gibanje med občinam, potem Gorenjski dobro kaže, vsaj nekaj.

@Martin, kaj pa je narobe z našimi posti? A ni to tema o Covid-19? Ali se naše debatiranje ne navezuje na to temo. Ne razumem, zakaj bi moral admin ukrepat. A smo koga užalili?
andi2     
1.12.2020
Fantje in punce - ker se ponavadi samo hecam. Res se lepo in vljudno pogovarjate o težkih temah. Vsem nam je zelo težko. Kaj naredit, ne vem. Odprt pogovor je en lep začetek. Čeprav me včeraj policaj za vraga ni hotel razumet, da po preboleli okužbi in s kratkim sedenjem na klopci sigurno ne predstavljam ključne grožnje v boju proti virusuvelik nasmeh no, saj je bil na koncu fer in sva se poslovila z opominom (res nisem vedel, da ne smem sedet na javni klopci, toliko pravil...). Zdravo in mirno vsem!
Stran: 1 2 3 ... 33 34 35       
Za objavo komentarja se morate prijaviti:
Uporabniško ime:
Geslo:
Zapomni si geslo:
V kolikor še nimate uporabniškega imena, se morate najprej registrirati
 
Copyright © 2006-2020 Hribi.net, Pogoji uporabe, Oglaševanje, Piškotki