Hribi.net
Hribi.net
Prijava
Prijava
Uporabniško ime:
Geslo:
Prijava
Še niste registrirani? Registracija.
Ste pozabili geslo?
Anketa
Ali se s Turske gore, vidi Kamniška koča na Kamniškem sedlu?
Glasuj

Razor

Natisni
Matej_K.12.8.2022 16:03:08
Pot je zaprta med odcepom za Zadnje okno in sedlom Planja. Se pravi pot v trajanju cca 1 ure je zaradi dotrajanosti varoval in večinoma nevidnih markacij zaprta. Je pa pot iz Vršiča do odcepa za Zadnje okno pravkar obnovljena, posekano ruševje, dodana kakšna zajla itd. Tako da je verjetno v planu tudi obnova naprej proti Razorju, zato je bolje počakati...
(+1)všeč
dvojnit17.8.2022 19:02:21
Včeraj prehodil ta odsek. Zgleda, da ga ravno prenavljajo. Jeklenice so v glavnem že vse obnovljene, sledovi dela so praktično še vedno vidni - prah na izvrtinah, kamor so pribijali držala. Par držal in ena jeklenica še čaka na namestitev. Markacisti prenočili v Pogačnikovem domu v soboto in bojda dejali, da je to to zaenkrat. Kakor koli, opravili so že izjemno delo. Markacij še niso uspeli obnoviti in so res zelo obledele, zato je na določenih predelih treba zelo gledati okoli in iskati sledi poti. Precej pomagajo tudi postavljeni možici. V neki točki sem si moral pomagati celo z vrhunskim appom maPZS (samo prej si je treba potegnit dol pot, ker je mobilno omrežje zelo šibko). To ni nasvet, da se lahko že podate po tej poti, samo opis trenutnih razmer! Delo očitno še ni zaključeno, čeprav so vsi težji deli dejansko že zavarovani.
(+5)všeč
mikkeni12.9.2022 21:09:00
nedeljski skok na Razor ter Planjo iz Zadnjice, ker vreme ni obetalo, je bil povratek po isti poti do izhodišča. Več pa:
http://ma-uc.blogspot.com/2022/09/razor-iz-zadnjice.html
všeč
Stran:123...242526
Za objavo komentarja se morate prijaviti:
Uporabniško ime:
Geslo:
Prijava
V kolikor še nimate uporabniškega imena se morate najprej registrirati.
     
Copyright © 2006-2022 Hribi.net, Pogoji uporabe, Piškotki