Hribi.net
Hribi.net
Prijava
Prijava
Uporabniško ime:
Geslo:
Prijava
Še niste registrirani? Registracija.
Ste pozabili geslo?
Anketa
Ali je Košutica višja od 2000 m?
Glasuj
Seznam forumov / Slovenija / Splošni pogovori / Odprava v Nebeško gorovje v Kirgizistanu

Odprava v Nebeško gorovje v Kirgizistanu

Natisni
anzecokl11. 09. 2015 09:22:30
Povezana z vrvjo kot alpinista in nevidno kot prijatelja, tiho vsak s svojimi mislimi sestopava po od zahajajočega sonca rdeče ožarjenem ledeniku. Sestopava in bližava se višinskemu taboru. Z vsakim naslednjim korakom sva bliže prijateljem, bliže civilizaciji in domačim. Vračava se...

Vmes smo plezali na neosvojene vrhove, z nekaterih smučali, doživeli padec v ledeniško razpoko in preživeli marsikaj - predvsem pa se čudovito imeli.

Kooončno sem na enem mestu vse spravil skupaj in uredil...

FOTO- in VIDEO-reportaža je tukaj

velik nasmehjezik

Odprava v Nebeško gorovje v Kirgizistanu 1
(+4)všeč
Trobec11. 09. 2015 10:18:22
Pomoje ta tema spada bolj pod razmere/ostale države, ko pa med splošne pogovore.

Sicer pa čudovite slike.
všeč
anzecokl11. 09. 2015 11:26:42
A obstajajo kje na forumu napisana oziroma razdelana navodila kam se kaj "popredalčka", ali je to stvar interpretacije nas uporabnikov? Meni se namreč zdi, da v razmere sodi nekaj, kar odraža bolj ali manj trenutno stanje/razmere o neki poti, pobočju, gorah; arhivske reportaže, debate in ostali pa v "splošne pogovore", kjer pridevnik splošne nakazuje, da tja spada na splošno vse nasmeh Lahko pa seveda, da se motim in bom vesel, če me kdo "poduči". velik nasmeh
všeč
Trobec11. 09. 2015 12:32:00
Hja, ne vem če je kje izrecno napisano, kaj naj bi pasalo v katero temo, da bi jaz vedel ne. So pa pod razmerami (verjetno je bilo na začetku res bolj mišljeno izključno kot razmere) bolj ko ne fotoreportaže. No, saj tudi fotoreportaže odražajo trenutne rezmere.

Po drugi strani imaš pa prav, arhivske reportaže morda le ne pašejo najbolj pod razmere, saj ne gre ravno za aktualno stvar. Je pa spet ta "aktualnost" relativna stvar. Ko govorimo o naših hribih so seveda pomembni podatki, kašne so bile razmere včeraj (sneg, potrgane zajle,...) ker se danes nekam odpravljam. Ko govorimo o bolj oddaljenih krajih, kot v tem primeru Kirgizistan, pa so tudi malo starejše reči še vedno aktualne, ker tja pač ne zahajo nekdo, ki piše po forumu, ravno vsak dan.

No pač, moje mnenje. Tako ali tako na koncu administrator odloči, če je tema na ustreznem mestu nasmeh

(+3)všeč
anzecokl11. 09. 2015 14:28:05
Saj točno tako razmišljam tudi sam - da so pač moderatorji na koncu tisti, ki najbolje vedo in presodijo pa zadeve pravilno popspravijo na svoje mesto. Hecno je samo, ker se res takorekoč ob vskai objavi nekdo oglasi, da bi morali biti drugje, moderatorji pa nikoli ne prestavijo - potemtakem je lokacija OK predpostavljam :=)
(+1)všeč
velkavrh11. 09. 2015 20:44:56
Ogledal sem si vse -prelepo, vrhunsko posneto!
(+1)všeč
Za objavo komentarja se morate prijaviti:
Uporabniško ime:
Geslo:
Prijava
V kolikor še nimate uporabniškega imena se morate najprej registrirati.
     
Copyright © 2006-2024 Hribi.net, Pogoji uporabe, Zasebnost in piškotki