Hribi.net
Hribi.net
Prijava
Prijava
Uporabniško ime:
Geslo:
Prijava
Še niste registrirani? Registracija.
Ste pozabili geslo?
Anketa
Ali ste že šli po Kremžarjevi poti na Grintovec?
Glasuj
Seznam forumov / Slovenija / Splošni pogovori / Mestna avantura Kamnik 14. maj

Mestna avantura Kamnik 14. maj

Natisni
lenuh.si16. 04. 2011 14:32:07
Nova pustolovska sezona se je z lepim vremenom povsem razcvetela s trekingi in adventure race dirkami, tako da smo že v popolnem zamahu pred še eno najbolj noro soboto v mesecu maju.

Mestna avantura bo udarila na novem prizorišču. KAMNIK!

Vsem pustolovkam in pustolovcem pripravljamo prav posebno in izzivov polno dirko, na kateri bo vsak našel noro in nepozabno dogodivščino.

Pripravljamo vam dve kategoriji
MAMUT: 40 km
VERONIKA: 80 km

Traso bomo premagovali na podlagi prejetega zemljevida in road booka ter s pomočjo kolesa(mtb), teka, veslanja, rolanja, spuščanja po vrvi (samo na VERONIKI) ter presenečenja....

Več o samem dogodku, trasi, informacije in prijave ter ostalo na http://www.ma.adventurerace.si ter na facebooku (išči mestna avntura Kamnik)

Seveda bomo informacije posredovali tudi na www.hribi.net
Zmoreš? Si prepričan? Pridi in poizkusi!
Mestna avantura Kamnik 14. maj 1
všeč
lenuh.si16. 04. 2011 14:37:51
Prva letošnja Mestna avantura vas bo popeljala po sledeh mamuta, najbolj vztrajni pustolovci pa bodo poskušali rešiti legendo o kamniški Veroniki, ki se skriva nekje na grajskem pobočju Malega gradu.

Kamnik kot novo in atraktivno prizorišče z razgibano okolico, bo na najbolj noro soboto v mesecu maju, gostilo najbolj noro in izivov polno avanturo, ki jo bomo premagovali peš, s kolesom, rolerji, čolni in nordijskimi rolerji, najbolj pogumni pa tudi s pomočjo vrvne tehnike ter dobro mero poguma.



Kategorija MAMUT je primerna za vse rekreativne športnike z zmerno kondicijo, ki iščejo nove izzive. 40 kilometrov bo dovolj, da spoznamo čudovito in z zgodovino prepredeno mesto Kamnik in njegovo okolico.

Kategorija Veronika pa bo pravi test za vse prave pustolovce. Veronika se že stoletja skriva in čuva svoj zaklad, zato na Mestni avanturi Kamnik odpira vrata le za najbolj pogumne pustolovce in pustolovke, ki bodo kos njenim izzivom. 80 kilometrov dolga, zanimiva in žuljev vredna pot nas bo popeljala do Veronike.

Preizkušanja samega sebe, odkrivanja narave in obilico nepozabnih zgodb ter spominov, bo dvočlanske ekipe popeljala po kamniški okolici in obljubimo vam nepozabno Mestno avanturo v organizaciji Študentskega kluba Kamnik in ADVENTURE RACE SLOVENIJA!

Vemo, da se številnim odpirajo vprašanja, predvsem novim pustolovcem, ki bi se radi Mestne avanture udeležili prvič. Zato smo vam na voljo za vsa morebitna vprašanja in nasvete na tel 041/753-572, e mailu info@skk.siTa e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Če ga želite videti, omogočite Javascript. , facebooku ŠKK pt'č.

Zmoreš? Si prepričan? Pridi in poizkusi!

všeč
lenuh.si22. 04. 2011 10:59:55
Za najmlajše spremljevalce in družine pustolovcev, pripravljamo tudi Mini avanturo po Kamniku.
Zabavno, zanimivo, športno in pustolovsko potepanje po Kamniku bo na krajši trasi z raznimi presenečenji, popeljala nadobudne pustolovce po sledeh Mamuta in Veronike.

14. maja bo Kamnik pravo mesto za celo družino in prijatelje!
Pridite, zabavno bo!

več na http://www.ma.adventurerace.si zavihek Mini!
1
všeč
pikec122. 04. 2011 11:24:12
Gre kdo z mano v dvoje?
všeč
lenuh.si22. 04. 2011 13:46:37
Lenuh lahko koordinira tudi iskanje partnerjev za Mestno avanturo.

Obrnete se lahko na Gregorja 031 215 250
všeč
lenuh.si24. 04. 2011 21:41:03
Tako, Mestna avantura Kamnik se bliža s hitrimi koraki, zato smo tudi organizatorji dokončno sklenili obe trasi. In kaj lahko rečemo v tem trenutku?

Obljubimo lahko, da bo veslanje primerno za vse in ne preveč mrzlo, ampak osvežilno. Naj vas malo spodbudimo in na tem mestu poudarimo, da za veslanje ne potrebujete nekega velikega predznanja, le malo volje in nežen dotik vode z veslom. Čolni so »sit on top« kar pomeni, da gre za zelo stabilen čoln, ki je primeren tudi za začetnike. Prav tako bo razdalja primerna letnemu času.

Vsekakor boste na Mestni avanturi Kamnik potrebovali čelno svetilko. Disciplina jamarstvo nas bo popeljala po lahko prehodnem podzemnem svetu in verjamemo, da boste navdušeni. Spuščanje po vrvi (samo kategorija Veronika) bo enkratno in nepozabljivo doživetje ne samo zaradi dolžine spusta, ampak še posebno zaradi ambienta.

Kolesarski in tekaško-pohodniški del bo zanimiv, začinjen z raznimi nalogami presenečenja.

Prav tako vas obveščamo, da je možno disciplino rolanja opraviti tudi s skirojem, a naj bo to bolj izjema kot pravilo.

Mini avantura bo male pustolovce in pustolovke popeljala po sledi kamniškega mamuta vse do Veronikinih zakladov pod pobočji Malega gradu, zabavno bo, malce strašljivo, a poučno.

Rok plačila za (cenejše) prijave smo podaljšali do 5. maja (dan ko mora biti plačana tudi štartnina), lepo vabljeni v Kamnik, kjer bo 14. maja najbolj nora sobota v mesecu, če ne kar v celem letu!
všeč
lenuh.si28. 04. 2011 11:59:24
Direktna povezava na prijave

Štartnina vključuje:
darilno vrečko, majico, topli obrok po prireditvi, tuš, najem kajakov (sit on top, vesla, rešilni jopič),topografsko karto...

Poleg tega bo 14. maja možen preizkus nordijskih rolk "skike" na cilnjem prostoru (tudi za gledalce).
všeč
lenuh.si28. 04. 2011 14:57:34
Še en simpatični video iz jesenske "generalke" za najbolj noro soboto v maju!

Zmoreš? si prepričan? Pridi in poizkusi!
všeč
Za objavo komentarja se morate prijaviti:
Uporabniško ime:
Geslo:
Prijava
V kolikor še nimate uporabniškega imena se morate najprej registrirati.
     
Copyright © 2006-2024 Hribi.net, Pogoji uporabe, Zasebnost in piškotki