Hribi.net
Hribi.net
Prijava
Prijava
Uporabniško ime:
Geslo:
Prijava
Še niste registrirani? Registracija.
Ste pozabili geslo?
Anketa
Ali ste že šli po Kremžarjevi poti na Grintovec?
Glasuj
Seznam forumov / Slovenija / Splošni pogovori / Izbira teme - forum razmere

Izbira teme - forum razmere

Natisni
felix5. 08. 2011 11:25:12
Vprašanje, oziroma predlog moderatorju: če iščemo neko temo, moramo npr. za Julijske Alpe prelistati 28 strani. Ali je možno dodati neki iskalnik npr. tema: "Batognica", ki je sedaj na 27. strani, da se z vpisom imena gore ta tema najde. Upam, da razumete, kaj želim povedati, v kolikor pa že kak sistem obstaja pa bi prosil za pojasnila, kako to izvesti.
Lep pozdrav!
všeč
Tadej5. 08. 2011 11:29:22
Iskalnik že obstaja (nahaja je v stranskem zgornjem meniju). http://www.hribi.net/trenutnerazmere.asp?slo=1&iskanje=1

http://www.hribi.net/navodila.asp
2. Želite objaviti vaše sporočilo o trenutnih razmerah na poti na določen vrh? – To storite na podstrani »Trenutne razmere«. Vljudno vas prosimo, da se potrudite poiskati, ali je tema z razmerami glede določenega vrha že odprta in objavite svoj prispevek in fotografije na strani oz. v temi, ki že obstaja. Novo temo odprite samo v primeru, da pred vami še nihče ni objavil poročila z vzpona na ta isti vrh. Včasih je za to potrebno žrtvovati nekoliko več časa zaradi iskanja teme, vendar bomo s takim načinom skupaj skrbeli za preglednost foruma in posledično za njegovo lažjo in uporabnikom prijaznejšo uporabo. Za iskanje primerne teme lahko uporabite tudi iskalnik, ki se nahaja v rubriki "trenutne razmere" pod povezavo "Iskanje".
všeč
felix5. 08. 2011 12:10:04
Hvala, sedaj mi je jasno, če bi vse bolj deteljneje pregledal bi lahko sam ugotovil.
Lep pozdrav!
všeč
pikica118. 08. 2011 13:06:16
Tole temo si je dobro včasih malo prebrat, da se nebi odpirale stalno nove teme. Saj ni važno s katerega konca in po kateri poti pridemo na neko goro ali planino, če je tema že odprta se tja pripiše svoje potepanje doda slike in zadeva rešena. In tudi, če vmes skočiš na kakšen dodaten vrh ni važno saj v opisu to dopišeš. Zelo rada si pogledam kakšen opis in marsikatero idejo sem že dobila na tem forumu škoda je, da se bomo začeli izgubljati med naslovi težko bomo sledili opisom, če je odprtih toliko tem. Upam, da ne bo kakšne zamere ampak tako je moje mišlenje. Lp
(+1)všeč
Za objavo komentarja se morate prijaviti:
Uporabniško ime:
Geslo:
Prijava
V kolikor še nimate uporabniškega imena se morate najprej registrirati.
     
Copyright © 2006-2024 Hribi.net, Pogoji uporabe, Zasebnost in piškotki