Hribi.net
Hribi.net
Prijava
Prijava
Uporabniško ime:
Geslo:
Prijava
Še niste registrirani? Registracija.
Ste pozabili geslo?
  
Anketa
Ali ste že šli po Kremžarjevi poti na Grintovec?
Glasuj
mace21 / Zadnja sporočila

mace21 - Zadnja sporočila

Začete teme:
Komentarji:
mace2113. 08. 2012 12:48:43
V nedeljo 5.8 smo se odpravili na krožno turo od Črne Prsti do Triglava. Turo smo začeli iz Bohinjske Bistrice na Črno Prst. Nadaljevali po grebenu Spodnjih Bohinskih Gora, preko Rodice na Vogel in nato na Planino Razor, kjer smo tudi prespali. Naslednji dan smo se odpravili čez Škrbino proti Komni in nato proti Triglavskim Jezerom, kjer smo v koči prespali. Tretji dan smo prehodili Dolino Triglavskih Jezer do koče na Prehodavcih, nato čez Hribarice proti Doliču (prijatelj je šel tudi na Kanjavec). Iz Doliča pa še do Planike, kjer smo prespali. Drugo jutro še vzpon na Triglav, spet spust na Planiko, dalje do Vodnikove koče in na Planino Konjščico. Iz planine spust do Uskovnice in nato spet v Bohinj.
mace2122. 08. 2011 15:30:49
Lep pozdrav vsem. Prejsnji vikend sem bil na Kriskih podih, in sicer odpotovali smo iz Zadnjice proti Luknji in nato cez Bovski Gamsovec do Pogacnikovega doma. Tam smo prespali, drugi dan se na Kriz in Stenar pa spet v dolino Zadnjice. Zelo lepa in precej naporna tura, zaradi precejsnje visinske razlike. V Pogacnikovem domu so nas zelo lepo postregli, in cetudi je ekipa precej mlada, je ta zelo v redu.
mace2112. 08. 2011 14:34:57
Jutri nameravamo iz Zadnjice na Luknjo, nato cez Bovski Gamsovec do Pogacnikovega doma. Nato se na Razor. Prespali bomo v Pogacnikovem domu. Drugi dan se krozna tura na Kriz, Stenar, nato pa spet v Zadnjico. Upamo v dobro kondicijo in predvsem v vreme.
     
Copyright © 2006-2024 Hribi.net, Pogoji uporabe, Zasebnost in piškotki