Hribi.net
Hribi.net
Prijava
Prijava
Uporabniško ime:
Geslo:
Prijava
Še niste registrirani? Registracija.
Ste pozabili geslo?
  
Anketa
Ali ste že bili na Plačkem vrhu (510 m)?
Glasuj
Paintball / Zadnja sporočila

Paintball - Zadnja sporočila

Začete teme:
Komentarji:
Paintball25. 09. 2012 16:24:25
Becar, moram pokomentirat tvoj izpad glede pomanjkanja tušev na kočah. Mislim, da nihče ne govori o tem, da so ljudje, ki bi se želeli stuširati na koči čudni, govora je predvsem o tem, da ljudje razumejo, da na koči tega "luksuza" ni in to sprejmejo. V razmislek bi samo poudaril, da vsi govorimo, kako bi radi ohranili naše gore čiste in neokrneje, po drugi strani pa bi si želeli na kočah imeti vse razvade iz doline (TV, tuše, koše za smeti, pitno vodo, svežo posteljnino...). Pri tem pa se pozablja negativni vpliv na okolje - in ja, odpadne vode so VELIK problem. Da ne bom dolgovezil, priporočam branje spodnjega in podobnih člankov.

http://www.delo.si/novice/slovenija/malo-planinskih-koc-ima-cistilno-napravo.html
Paintball24. 01. 2012 13:21:23
Razgledna točka nad Mozirsko kočo? Pred razgledno točko na levo je vzletišče za jadralna padala.
Paintball28. 06. 2011 14:51:17
Sam sicer med vikendom nisem šel na Ojstrico po Kopinškovi ampak iz Robanovega kota, sem bil pa v nedeljo na Krofički, iz katere je vidno, da je snežišče pod vrhom Ojstrice še precej veliko. Pogovajal sem se tudi z dvema, ki sta šla ravno v nedeljo po Kopinškovi in sta potrdila, da je priporočljivo imeti s sabo cepin ali pa vsaj palice.
Paintball27. 06. 2011 09:33:50
V soboto smo prenočili na Klemenči Jami pod Ojstrico. Koča je SUPER - sobe čiste in v domačem duhu, ležišča udobna in široka, hrana okusna, oskrbnika pa zabavna in zelo prijazna. Z moje strani jima gredo vse pohvale in le tako naprej. Zares priporočam!
Paintball27. 06. 2011 08:52:06
Lep pozdrav vsem še z moje strani. Tudi mi smo se v soboto odravili na Ojstrico iz Robanovega kota preko Moličke in Male Ojsrice. Pot je razmeroma dolga ampak razgledi so pa čudoviti. Sicer smo se od doma odpravili pozno (zaradi jutranjih opravkov) in je bilo kar nekaj megle ampak vam povem da se splača. Še posebej pot priporočam vsem tistim, ki jih motijo pretirano obljudene poti, saj mi, do Moličke peči nismo srečali niti enega planinca (turisti do zadnje Robanove planšarije so seveda izvzeti).
Paintball15. 06. 2011 12:40:53
No ja no, tudi sam se strinjam, da bi ponekod kvaliteta hrane lahko bila boljša, enako tudi cene bolj ugodne. Nikakor pa mi ne gre v račun, da eni pričakujejo v gorah hotele (sobarice, vroče tuše, WC-je z urejeno kanalizacijo, kante za smeti...). Moramo se zavedati, da je potrebno vse odpadne vode v gorah izliti v okolje, s tem pa posledično onesnažujemo naravo. Če se človek malo znajde hitro najde rešitev za takšne nepomembne probleme, ki so resnici na ljubo to nastali šele z našo razvajenostjo. Jaz npr. v primeru prenočive s sabo vzamem nekaj vlažilnih robčkov, ki dodaj dobro nadomestijo tuš, pitno vodo imam zmeraj v rezervi, smeti je pa itak potrebno vedno s sabo odnesti v dolino, kjer jih lahko po mili volji sortirašnasmeh
     
Copyright © 2006-2024 Hribi.net, Pogoji uporabe, Zasebnost in piškotki