Hribi.net
Hribi.net
Prijava
Prijava
Uporabniško ime:
Geslo:
Prijava
Še niste registrirani? Registracija.
Ste pozabili geslo?
  
Anketa
Ali ste že bili na Plačkem vrhu (510 m)?
Glasuj
Tomaz78 / Zadnja sporočila

Tomaz78 - Zadnja sporočila

Začete teme:
Komentarji:
Tomaz7813. 08. 2010 10:18:25
Pozdravljeni, tudi jaz sem bil na Triglavu 7.8. (v enem dnevu gor in dol) in tudi jaz sem srečal bosega gospoda, nekje med Vodnikovim domom in Konjskim prevalom ...

Najprej Triglav (Rudno polje-Vodnikov dom-Kredarica-Triglav-Planika-Vodnik-Rudno polje) -> kljub slabi napovedi je bilo lepo vreme, edina ploha naju je ujela (hvala Bogu) pri Vodnikovem domu, že na poti nazaj. Ljudi pa vseeno ni bilo malo, verjamem pa da bi jih bilo precej več, če bi bila napoved ugodnejša!

Sedaj pa še moje mnenje glede bosega gospoda: zame to ni normalno!!! Verjamem in vem, da je zdravo bos hoditi naokoli, samo ne po ostrih skalah in produ, pa po klinih ... Sploh pa ne na Triglav, naj gre tak na Veliko planino, kjer je bosa hoja po mehki traji oziroma mahu res prijetna ... Nisem imel občutka, da je ravno užival bos hoditi po ostrih kamnih, ko sem ga pa povprašal po zdravju oziroma zakaj to počne pa ni odgovoril -> ne vem, ali je bil tujec, ali pa je bil rajši tiho. Jaz osebno bi take kaznoval, ker izzivajo srečo oziroma nesrečo.
Tomaz785. 08. 2010 14:22:05
Igor, hvala za link ...

Zanima me pa tudi mnenje, ali je za iti ali ne? Res bom vesel kakršnega koli odgovora od izkušenega planinca.
Tomaz785. 08. 2010 14:01:16
Zanima me kakšno je vaše mnenje glede vzpona na Triglav v soboto, 7.8.2010. Sprašujem predvsem zaradi ne preveč ugodne vremenske napovedi. Plan je v enem dnevu iz Rudnega polja -> Kredarica, nazaj pa čez Planiko.

Hvala na odgovoru.
     
Copyright © 2006-2024 Hribi.net, Pogoji uporabe, Piškotki