Hribi.net
Hribi.net
Prijava
Prijava
Uporabniško ime:
Geslo:
Prijava
Še niste registrirani? Registracija.
Ste pozabili geslo?
  
Anketa
Kje se nahaja Nagnoj (1193 m)?
Glasuj
tanto / Zadnja sporočila

tanto - Zadnja sporočila

Začete teme:
Komentarji:
tanto24. 07. 2010 20:40:06
Kar kdo počne v gorah in da ne moti drugih (ljudi in živali) je pravzaprav njegova stvar. Je pa za marsikoga, ki je v hribih moteče, da posamezniki jemljejo več prostora zase, zanje samoumevno, predvsem "tekači". Njim ni nič sveto še, ko se jim umakneš se ne ustavijo, ne umaknejo, se zaletavajo... no psi so jim pa v napoto, zakaj le. Morda ker so istega kova egoisti... V hribe pa le s psi saj imajo več kot dovolj kondicije. Pa tudi gori na gori ne srečuješ nevzgojenih psov. Poskrbeti pa je le potrebno zanje. Zato najedanje težakov, ki imajo za svoje fijaske vedno izgovor pri drugih ni za k srcu jemati.
tanto23. 01. 2009 09:15:20
kolesarska trgovina Maxisport Čerin

BTC - Diamant
tanto27. 08. 2007 21:05:55
Kje je tu kakšna provokacija?!? Kar se pa vrhov okoli Triglava tiče sem bil že na kar nekaj le teh. Jih tudi poznam. Kolikor sem včeraj na Vrhu opazil, tudi drugi pohodniki so se o ostalih vrhovih pogovarjali. Je pa res vsaj zame, meni je Triglav neverjeten. In ga ni, da mi karkoli in kdorkoli uniči pogled in vzpon nanj.
tanto27. 08. 2007 20:08:02
Vzpon od Škrbine je nevaren in še nekaj odsekov tudi. Sestop pa mislim, da še bolj. Jaz in moj sin sva se vzpela iz Doliča, v nedeljo. Začetek vzpona iz Škrbine ima dve nevarni luknji in je tudi meni naredilo cmok v grlu. Tu ga je nekoliko zaustavilo, a je zbral dovolj poguma in nadaljeval pot. V treh urah, počasi in z veliko potrpežljivostjo sva bila na Vrhu. Pogled kot v pravljici. Celo zame kljub temu, da sem nekajkrat na leto na Triglavu. Tudi morje se je videlo kot še nikoli do sedaj. Eden lepših vzponov do sedaj.
     
Copyright © 2006-2024 Hribi.net, Pogoji uporabe, Piškotki