Hribi.net
Hribi.net
Prijava
Prijava
Uporabniško ime:
Geslo:
Prijava
Še niste registrirani? Registracija.
Ste pozabili geslo?
  
Anketa
Ali ste že šli po Kremžarjevi poti na Grintovec?
Glasuj
qvist / Zadnja sporočila

qvist - Zadnja sporočila

Začete teme:
Komentarji:
qvist11. 05. 2014 20:50:33
Končno na Severnem Velebitu. Iz Zavižana krenemo po Premužičevi do Gromovače ter se po isti poti vrnemo nazaj do botaničnega vrta. Tu zavijemo proti Velikemu Zavižanu,nato smo se spustili v botanični vrt do odcepa za Balinovac, se povzpeli nanj ter po poti preko Velike Kose do planinskega doma na Zavižanu. Kot je že VladoF napisal je Premužičeva mojstrsko speljana in vredna obiska. Drugače je celotna pot lahka, le na samem zaključku vzpona na Gromovačo si je potrebno malo pomagati z rokami, ter spust z Balinovca v smeri Velike Kose preko skalnatega sveta, kjer si je na dveh mestih tudi malo potrebno pomagati z rokami. V celoti je pot trajala približno 6 ur hoje plus postanki na vrhovih.
qvist20. 04. 2014 21:57:09
Na samem področju Snježnika ni bilo videti posledic, medtem ko ob cesti iz Delnic proti Gornjemu Jelenju so bila področja kjer praktično ni bilo drevesa brez odlomljenega vrha.
qvist20. 04. 2014 20:52:33
V petek tura Platak-Snježnik-Guslica-Platak. Nekaj malega snega se najde le v senčnih legah in dolinah po gozdu vendar je pot popolnoma suha. Vse skupaj malo več kot 3h hoje.
qvist3. 04. 2012 11:19:19
Ali mogoče kdo ima informacijo, kje v Sloveniji se dobi karto Gorskega Kotarja (Risnjak, Snježnik)? Obiskal sem že kar nekaj trgovin v LJ, prebrskal 'cel' internet, pa nič.
     
Copyright © 2006-2024 Hribi.net, Pogoji uporabe, Zasebnost in piškotki