Hribi.net
Hribi.net
Prijava
Prijava
Uporabniško ime:
Geslo:
Prijava
Še niste registrirani? Registracija.
Ste pozabili geslo?
  
Anketa
Ali ste že bili na Boču (978 m)?
Glasuj
Horjanc / Zadnja sporočila

Horjanc - Zadnja sporočila

Začete teme:
Komentarji:
Horjanc15. 06. 2009 14:49:57
Se strinjam, da ne bomo ugotovili, kje natančno sva bila. V prvem strmem žlebu, kmalu za škafom je dejansko bil izpuljen klin, a to mesto nama ni predstavljalo težav.
Pravzaprav bi vrh bil itak samo dodatek, ker prvotni cilj je bil samo škaf. Ker pa se nama je ravno zljubilo pogledat malo naprej, sva se pa še pokukala malo navzgor, in naju to, da sva se morala obrnit sploh ni motilo, ker sva že pred leti šla enkrat na Mrzlo goro s Matkovga kota.
Horjanc15. 06. 2009 12:20:21
Midva sva že prečkala po snegu z leve strani na desno. In tam vstopila na steno. Potem je bila žica speta proti levi in naenkrat je zginila pod snegom. Tam pa nama ni bilo več razvidno, kako bi se naj pot nadaljevala, oz. nisva našla sledi, da bi že pred nama nekdo po snegu nadaljeval pot navzgor. Po mojem sva bila že morala bit pod Latvico, ker mi je ura kazala, da sva na 1950m višine (+- 100m).
Horjanc15. 06. 2009 08:24:15
Mogoče je res, da sva bila še dosti pod Latvico, vendar po tej sliki to ne morem ugotoviti.
lp
Horjanc14. 06. 2009 16:09:20
A je že kdo bil na vrhu Mrzle gore z Matkovga kota??
Danes sva z bratom namreč skusila priti na vrh. Do škafa je šlo brez težav. Pot je bila prijetna - do snežišča pod Latvico. Tam sva s snežnega polja prijetno prišla dol k steni in tudi našla jeklenico in nekaj markacij, vendar so se ta kmalu zgubila pod snegom. Na tem mestu sva se tudi obrnila, ker nisva poznala poti in je sneg bil neprijetno mehak za dereze. Zato bi me zanimalo, ali je kdo prehodil že to pasažo v snegu oz. kako daleč bi bilo še do grebena.
lp Horjanc
     
Copyright © 2006-2024 Hribi.net, Pogoji uporabe, Zasebnost in piškotki