Hribi.net
Hribi.net
Prijava
Prijava
Uporabniško ime:
Geslo:
Prijava
Še niste registrirani? Registracija.
Ste pozabili geslo?
  
Anketa
Ali ste že bili na Plačkem vrhu (510 m)?
Glasuj
odri / Zadnja sporočila

odri - Zadnja sporočila

Začete teme:
Komentarji:
odri27. 08. 2011 15:04:18
Tudi krave iz Lepenatke znajo biti malce nadležne. To sem doživela že drugič. Sem bila v sredo na poti proti Lepenatki iz Kala in ko sopiham proti vrhu, začne proti meni iti cela čreda krav, pa tudi kakšen bik je bil vmes. O, groza. In jaz ne bodi lena, jo ucvrem po hribu navzdol proti Kalu kakor hitro so me nesle noge. Še dobro, da ni bilo kje skrite kamere.Par let nazaj, ko sem tudi šla na Lepenatko, sem tudi obstala na sredi poti, ker so zopet krave šle proti meni. Pa pokličem v pastirsko koč, ki je malo pod vrhom, kjer me je zvesto čakal moj mož in tam so mu rekli, da med kravami ni bika, ampak samo vol, ki pa ni nevaren. Ma, nevaren gor ali dol, večji je od mene in jaz se takih stvari bojim. In sem si potem našla eno daljšo pot na vrh, da sem se krav in volov v velikem krogu izognila.
Sem pa imela lansko leto na vrhu Vršiča izkušnjo, da mi je ovca zlezla v avtomobil. Na parkirišču so se gnetle ovce in jaz jim veselo ponudim svojo malico in potem sem šla do avta, da bi iz njega vzela fotoaparat in jih poslikala, ovce pa za mano in jaz odprem zadja vrata, ena ovca mi pa zleze v avto in začne grizti mojo malico, ki sem jo imela na zadnjem sledežu. Jo je bilo kar problem to ovco zbezati ven, sem si morla pomagati kar s pohodnimi palicami.
odri20. 11. 2010 14:56:10
Vama zelo zavidam. Ni ravno lepa lastnost, samo tako pač je, če si tukaj spodaj, drugi pa zgoraj. Jaz ne bi ravno smučala, bi si pa krplje nadela in bi šla. Zelo me vleče v Skandinavijo, kjer nisem še bila, samo je malce oz. zelo draga. Bo morala še počakati.Uživajta še naprej, Odri
     
Copyright © 2006-2024 Hribi.net, Pogoji uporabe, Zasebnost in piškotki