Hribi.net
Hribi.net
Prijava
Prijava
Uporabniško ime:
Geslo:
Prijava
Še niste registrirani? Registracija.
Ste pozabili geslo?
  
Anketa
Ali ste že bili na Plačkem vrhu (510 m)?
Glasuj
saso.alpinist / Zadnja sporočila

saso.alpinist - Zadnja sporočila

Začete teme:
Komentarji:
saso.alpinist16. 11. 2008 17:22:21
Hehe...prvi samostojni vzpon na dvatisočaka brez spremstva staršev sva s prijateljem pred približno štirimi ali petimi mesci opravila prav na Grintovec. In sicer od Suhadolnika proti Cojzovi koči, nato na Grintovec, spet nazaj do Cojzove koče na joto in nato dol v Kamniško Bistrico. Lepa tura, veter je ful pihal, sneg je bil seveda le v kakšnih majhnih kotanjah, le kasneje so se na vrh privlekli oblaki.

Lp

P.S.: Stara sva komaj 15 let nasmeh
saso.alpinist31. 10. 2008 22:25:54
jooooj...kere lepe fotke!!!
Pa zakaj nista šla do planine Grintojce?? Tam je tako lepo pa še prijazni ljudje imajo tam v najemu koče =D (tut jest sm med njimi hehe)

Ampak...posnetki...ojej...mi je sapo vzelo ko sem jih gledal.
saso.alpinist29. 09. 2008 19:30:38
Odgovor Kubi & katjuši2:

Parkirnina se plača le spodaj v Stari Fužini.

No ja...če greš tok zgodaj oziroma tok pozno v hribe in je redar še tam ko prideš nazaj v dolino...to je spet odvisno od pobiralca. zdej so eni mladi in ti te včasih spustijo, včasih pa pač ne...do zdaj še nisem imel teh problemov za nazaj in so me vedno spustili mimo ko smo se vračal.

Ja cesta je pa urejena...to pa nimam kej na to rečt ker je resno lepa...kamni kokr se sproti odkrušjo, lukne pa pač od nalivov.

Ampak kar se pa tiče planinskih poti od blata proti Krstenici in Grintojci (to se pravi tiste manj shojene gozdne stezice)...ojej...zdaj so nekaj podirali bukve in kakšno smreko...ampak vse je podrto čez pot in težje prehodno. Če bojo bohinjci to pospravili, potem je vse vredu in prav, ampak če bojo ta les pustili ta les ležati in gniti...potem bomo morali pa planinci malo odžagati del tistih dreves da bo vidna vsaj steza.
saso.alpinist25. 09. 2008 20:31:58
ja tut mene zlo mot tale cestnina...zelo rad zahajam v planine in višje ležeče predele julijcev. To kar so delali mislim da dve leti nazaj...da so pobirali po 20 evrov na osebo v avtu za prevoz v eno smer, dajte no bohinjci, to pa res nisi pri zdravi pameti da kaj takega dodeliš navdušenim planincem in jim zamoriš izlet še preden stopijo vn iz avta...
Drugače pa že kar nekaj časa delamo tako, da se odpravimo na pot zelo zgodaj in pridemo mimo pobiralcev cestnin še preden oni pridejo do tja ali pa takrat ko grejo...potem pa lepo prespimo na pl. Grintovici in uživamo v čistem zraku in miru.

Že res, da je treba pazit na okolje ampak pol se tut domačini ne furajte s štirikolesniki po planinah, da potem nasrka kakšen drug, ki ga TNP-jevci opazijo s štirikolesnikom v Stari Fužini.
     
Copyright © 2006-2024 Hribi.net, Pogoji uporabe, Zasebnost in piškotki