Hribi.net
Hribi.net
Prijava
Prijava
Uporabniško ime:
Geslo:
Prijava
Še niste registrirani? Registracija.
Ste pozabili geslo?
  
Anketa
Ali ste že bili na Plačkem vrhu (510 m)?
Glasuj
najanaja / Zadnja sporočila

najanaja - Zadnja sporočila

Začete teme:
najanaja29. 06. 2009 23:02:14
Z družino gremo do Benetk, Gardskega jezera, Gardalanda, potem pa proti Švici in Nemčiji... Ali so tu kakšni lepi planinski izleti (otroci so 5 do 11 let stari) Ali so poti varovane, dobro označene? Ali se da dobro (čistoča, cena, hrana...) spati v kakšnih planinskih kočah, kampih ali bungalovih?

Hvala!
LP Najanaja
najanaja10. 08. 2008 14:55:27
Zanima me, kakšne imate izkušnje z oskrbnikom (osebjem) na Koči na Smrekovcu.
Pred kakšne pol ure sem poklicala tja, da bi se dogovorila za prenočitev za v ponedeljek, a me je v prvem stavku odslovil z besedami: "To je koča odprtega tipa! Na svidenje! Adijo!" in odložil slušalko.
Ne vem, če bi šla zdaj tja spat z družino. Najbrž se je bolje odločiti za Mozirsko kočo, kjer je bila gospa zelo prijazna in mi je razložila ,kar me je zanimalo...
Komentarji:
najanaja14. 08. 2008 00:48:33
Hvala za odgovore!
Odločili smo se prenočiti na Mozirski koči in je bilo tako tudi prav. Z gondolo smo šli na Golte, tam pustili prtljago za spanje in jo mahnili na Smrekovec, nazaj grede pa še na Boskovec. Če bi se gospodu oskrbniku Koče na Smrekovcu ljubilo, bi nam bil lahko povedal, da je ob ponedeljkih do 18h koča zaprta... Še dobro, da nismo kaj dosti računali nanj! So pa naše otroke tam zelo razveselile koze, ki so se lenobno pustile božati. Vsekakor je celoten izlet (pohod) bil zelo lep. Počasen sprehod po lepi naravi. LP še kdaj drugič!
     
Copyright © 2006-2024 Hribi.net, Pogoji uporabe, Piškotki