Hribi.net
Hribi.net
Prijava
Prijava
Uporabniško ime:
Geslo:
Prijava
Še niste registrirani? Registracija.
Ste pozabili geslo?
  
Anketa
Ali ste že šli po Kremžarjevi poti na Grintovec?
Glasuj
DarkoLR / Zadnja sporočila

DarkoLR - Zadnja sporočila

Začete teme:
Komentarji:
DarkoLR10. 10. 2021 20:08:00
2emeREI: Najlepša hvala za info.
DarkoLR3. 10. 2021 20:44:24
starakapa: ČESTITKE! A bi lahko prosim, objavil še eno fotko in ozačil/narisal po kateri polici točneje gre?
DarkoLR3. 10. 2021 20:37:10
Pred kratkim splezali to čudovito ferato. Vse je v redu.Stanje žice tudi. Nič bat. A naporno! In pozabi, kar si izkusil v ostalih slovenskih feratah. Ta je res nekaj posebnega, tako kot ozarjeni kamen, ki pa je lažji, a lepši, Te ferata nudi izkušenemu feratarju možnost da res lahko čimveč plezaš, ne pa da se obešamo na zajlo kot, recimo na Spodnjem Plotu. Poklon postavljalcu.
DarkoLR3. 10. 2021 20:23:13
Mene pa zelo zanima če je kdo zlezel ferato do konca I. dela po nesreči. Sem jo včasih večkrat zlezel. Danes sem bil tam, zato ker je tam tako lepo. A vzdušje je "tezko" sploh ker v zadnih časih vidimo prevečkrat tisti trak "policija- prepovedano". Sem se povzpel kakšnih 50m in je vse tak kot je bilo, nato pa se vrnil, iz spoštovanja do preminule plezalke, (upam da je našla svoj mir) predvsem pa je tu nesigurnost, kaj čaka gori višje. Kakšen info o stanju? itak je ni tudi prej nobeden vzdrževal.
DarkoLR8. 09. 2021 16:14:20
exwannabe: Eh, no! "da lahko sedaj praktično vsak naredi "ferato" kjerkoli se mu zahoče, tudi če je to sredi TNP-ja" TO SPLOH NE DRŽI.Sekajo in rijejo pa lahko koliko se jim vzljubi? Nujno pa bi moral biti znan vzdrževalec.in uporaba na lastno odgovornost, jasno! Ta krasna "ferata" je neprostovoljno postala problem ravno zato ker občine ne pristopijo k tovrstnim projektom in podprejo izdelavo ferat, kjer je to možno, z kakšnimi natečaji oz. razpisi. Sem prepričan da bi se našlo interesentov. Podobno kot pri sosedih.Saj je to del turistične ponudbe. Marsikatere gorenjske občine ignorirajo ferate, kot del "zelenega turizma". Kranjska Gora je izjema a Bohinj in Bovec sta veliki temni lisi feratarskih zemljevidov. Tako da NE govori neresnic!
DarkoLR8. 09. 2021 16:13:13
TechnoX Čestitam! Evo! Pogumen ali neodgovoren primer med smrtno nevarnostjo in realnega stanja. Pleza pa itak vsak na SVOJO LASTNO ODGOVORNOST:
     
Copyright © 2006-2024 Hribi.net, Pogoji uporabe, Zasebnost in piškotki