Hribi.net
Hribi.net
Prijava
Prijava
Uporabniško ime:
Geslo:
Prijava
Še niste registrirani? Registracija.
Ste pozabili geslo?
  
Anketa
Kje se nahaja Končnikov vrh (2109 m)?
Glasuj
MonikaG / Zadnja sporočila

MonikaG - Zadnja sporočila

Začete teme:
Komentarji:
MonikaG2.1.2022 15:31:27
Iz Okroga pri Motniku do Menine Planine mimo Biba planine. Do Bibe je pot po večini brez snega, dobrih 100 m do zavetišča pa je sneg shojen in lepo prehoden. Od Bibe do Menine je kar nekaj snega, dokaj shojen, na določenih mestih (senčnih) malo poledenel. Hoja je malenkost naporna sploh zaradi mehkega snega (toplo vreme) ampak brez problema prehodna. Dereze zaželjene vendar ne-nujne. Odličen izlet za novo leto!
MonikaG13.6.2021 19:39:24
Danes start ob 9:00 na parkirišču V Koncu (je bil zgornji parking že zaseden ampak parkirali na spodnjem brez problema). Pot skozi gozd lepo prehodna, označena, strma. Potem smo prišli na kamnito pobočje, kjer bi mogli glede na markacije pot prečkati čez plaz snega, ampak je bilo malenkost nevarno, zato smo se držali bolj desne strani, ki pa ni bila tako zelo prehodna zaradi grušča. Je bilo še toliko težje pri sestopu. Drugače pa super pohod.
MonikaG24.5.2021 13:38:47
Bila dva dni nazaj. Štart iz Podljubelja (Lajb) Večino poti je po urejeni kolesarski makedamski cesti (sem pričakovala sicer več po gozdu). Dvakrat se zavije zelo strmo v gozd, sicer je označeno ampak precej slabo prehodno. Prijetna lastnica koče in seveda odlični štruklji! Pridem še, naslednjič po drugi poti.velik nasmeh
MonikaG5.5.2021 10:39:50
Se pridružujem vprašanju Petre. Kakršnokoli informacijo bi bila hvaležna. nasmeh
MonikaG31.3.2021 8:13:34
Iz Gozda po strmi poti. Prvič drugače na Kriški gori. Iskreno - nisem pričakovala take strmine - že od štarta pa vse do vrha. Morš kr zagrizt, nobenega položnega dela - ampak super pot za prešvicat in ekstra trening. velik nasmeh

Vreme idealno, fenomenalna izkušnja, šajba celi čas. Sneg je bil res malenkost le v zadnjem delu v gozdu v določenih sencah ostalo vse kopno. Na vrhu skoraj brez vetra in noro toplo.
     
Copyright © 2006-2022 Hribi.net, Pogoji uporabe, Piškotki