Hribi.net
Hribi.net
Prijava
Prijava
Uporabniško ime:
Geslo:
Prijava
Še niste registrirani? Registracija.
Ste pozabili geslo?
  
Anketa
Ali ste že šli po Kremžarjevi poti na Grintovec?
Glasuj
Krrokarr / Zadnja sporočila

Krrokarr - Zadnja sporočila

Začete teme:
Komentarji:
Krrokarr2. 12. 2020 11:23:01
Jaz sem pa nad Planiko razočaran.

Kupil njihov najdražji model, pa se je po par turah razparal šiv pri gležnju.

Ni problema, si rečem; se zgodi ... Najbrž slučajno slab šiv/material.

Dam na reklamacijo (v trgovini so brez težav vzeli, se strinjali, da to ni normalno, in poslali naprej), potem pa po dolgem čakanju dobim čevlje enake nazaj in zraven zapis nekega "kopitarskega cenilca", da se reklamacija zavrne, ker, ..... če povzamem - "NEPRAVILNO HODIM" ...!!? zmeden

Pa samo zato sem šel na Planiko, da bi podprl slovensko podjetje (če je sploh še?) ... Večni altruist pač.

Kakorkoli .... Prej sem z enimi poceni Garmonti enako "nepravilno" hodil 14 let (pa še zdaj jih imam za travo kositmežikanje. Pa tudi sicer v življenju še nisem imel gojzarjev, ki bi tako razpadli po par mesecih. Večinoma so vsi zdržali vsaj 5 let.

Skratka .... Mene Planika ne vidi več.
Pa to predvsem zaradi odnosa.
Epilog je bil namreč tak, da sem dal potem omenjene razparane gojzarje za slabe 3 evre pošiti k čevljarju, in jih zdaj že kaki dve leti čisto lepo uporabljam za lažje ture, ali pa za tam, za kamor mi je škoda novih LaSportiv.

Če bi njihovi "strokovnjaki" sami naredili vsaj to (manj kot 3-evrsko!!) popravilo šiva (... pa četudi se preluknja membrana; navsezadnje so prebodi tako visoko, da, če ravno ne brodiš po globoki vodi, sploh ni problematično), ali pa uporabili kakšn drug izgovor, se mi najbrž ne bi tako zelo zamerili ...
Krrokarr25. 06. 2019 05:04:42
Glede na to, da ga včeraj na Visoki, razen tik pred vstopom v ferato (kjer je še neko manjše snežišče), ni bilo, sem skoraj prepričan, da te na poti na Malo ne bi smel več nikjer motiti.
     
Copyright © 2006-2024 Hribi.net, Pogoji uporabe, Zasebnost in piškotki