Hribi.net
Hribi.net
Prijava
Prijava
Uporabniško ime:
Geslo:
Prijava
Še niste registrirani? Registracija.
Ste pozabili geslo?
  
Anketa
Ali je Košutica višja od 2000 m?
Glasuj
JanB / Zadnja sporočila

JanB - Zadnja sporočila

Začete teme:
Komentarji:
JanB24. 10. 2015 11:33:45
Sicer se običajno ne oglašam po forumih, ko pa sem slučajno naletel na tole debato pa bi vas rad pokaral, da PREmalo predlagate/kupujete slovenske proizvajalce. jezen Kar srce se mi para ob misli, da plačujete tone denarja za 'znamke', ki to niso...arcterix, patagonia, mammut, milo, nortface ipd. interšport sranje pa sploh nebi omenjal....itd... itd.- navadni kitajci/bangladeš, boge delovce plačujejo po 1 dolar/dan, gor pa ubrišejo 5000% maržo!
Najlažje je samo preprodajat, delat pa ni nihče več pripravljen, pa mogoče kakšnemu Slovencu oz slovenski šiviliji ponudit še kakšno delovno mesto.

Nekaj slovenskega sem sicer zasledil in vse pohvale za tiste, ki to spoštujete in cenite!

slovesnki proizvajaci oblačil: On-line, Kuka extrme, Gornik, Leny,...
slovenski proizvajalci obutve: Proalp, Planika, (Alpina žal ni več)..
nogavice: jakopina,...

..in ostali...

Sam sem se kar nekako usidral pri Kuka oblačilih (lansko leto sem kupil pohodne hlače, dve trenirki, letos pa še softshel jakno - šivajo jih v Železnikih) ter čevljih Proalp (uporabljam nizke in pol visoke gorniške čevlje, poleti natikače, izdelujejo jih v Lomu - Tržič)- top! Hud design in kvaliteta pri obema omenjenima znamkama (mogoče prav dizajn in žive barve ter moderne kroje pogrešam pri ostalih Slovencih). Res vrhunske zadeve, pa še potrudijo se, prisluhnejo željam in ti kroj prilagodijo, meni recimo so dodali stranske zračnike, spodaj so mi dodali zadrge in ježka. pri čevljih pa sem si izbral svoje barve, izdelali pa so mi jih v parih dneh. pa po novem so sedaj oboji na lokaciji v Domači vasi v Kranju - eden zraven drugega. Toplo priporočam!
     
Copyright © 2006-2024 Hribi.net, Pogoji uporabe, Zasebnost in piškotki