Hribi.net
Hribi.net
Prijava
Prijava
Uporabniško ime:
Geslo:
Prijava
Še niste registrirani? Registracija.
Ste pozabili geslo?
  
Anketa
Ali ste že bili na Sotinskem bregu, najvišjemu vrhu Prekmurja?
Glasuj
adry / Zadnja sporočila

adry - Zadnja sporočila

Začete teme:
Komentarji:
adry29. 08. 2016 13:57:41
V četrtek v prelepem vremenu me je šofer avtobusa čez Vršič pustil na 29.ovinku. Steza je lepo sledljiva do korita na Kranjski planini. Pri koritu je potrebno se držat takoj levo navkreber, malo naprej je še vidna slaba markacija na kamnu. Tudi rdeče pike na drevesu nisem zgrešila. Naprej je steza slabo sledljiva zaradi trav, a pomagata pri orientaciji dva belordeča traka obešena na veje in par možicev na skrotju in že sem bla na stezi Vršič-Razor. Na celi poti našla le 5 slabo vidnih markacij. Splašila sem le enega gamsa na Kranjski planini, planince pa sem srečala šele na križpotju za Prisojnik. Turo sem nadaljevala na Vršič in do odcepa za Izvir Soče. Po senčni deloma tudi zelo široki gozdni stezi, polni vodnih pritokov sem se v eni uri spustila do makadamske ceste pred kočo pri Izviru Soče. Turo sem zaključila po soški poti do kampa Triglav v Trenti, kjer sem počakala na avtobus.
adry29. 06. 2016 08:24:08
Si pravi umetnik v fotografiranju in dokumentiranju, prelepo, čestitam.
adry22. 06. 2016 12:35:08
Bravo Dejan, zvečer smo vas vsi navzoči v ciljni areni v Podbrdu nestrpno pričakovali in pozdravljali, zelo ganljivo je bilo. Neverjetni ste, čestitke vsem ultrašem.
adry23. 09. 2015 07:52:55
Prelepo, sva pred par leti za prvomajske se potepala po teh opisanih poteh okrog Baške,prava pomladna idila prav tako začinjena z namakanjem v morju. Hvala za spomine.
adry27. 07. 2015 07:35:09
Bila včeraj na Črnem vrhu nad Vrsnikom. Steza do Črč, zapuščenega zaselka je kar poraščena, a slednjiva, tudi naprej se je treba držati bolj desno, ob kamnitem zidu (miru), (blizu je lovska preža), naprej po gozdu pa precej podrtega drevja, a stezica lepo sledljiva do prelaza Predel. Od tu dalje pa steze ni več in po gozdu je treba lomastiti po svoje, grebenu slediti, vrh pa je neizrazit, poraščen s smrekami in nič kaj prijeten. Tura se mi je zdela bolj temačna,
nič razgledna, verjetno ima vrh zato tako ime.
adry10. 06. 2015 07:52:49
Enkraten potopis, kratko in jedrnato povzeto z lepimi fotografijami.
     
Copyright © 2006-2023 Hribi.net, Pogoji uporabe, Piškotki, Doniraj