Hribi.net
Hribi.net
Prijava
Prijava
Uporabniško ime:
Geslo:
Prijava
Še niste registrirani? Registracija.
Ste pozabili geslo?
  
Anketa
Nad katero reko se dviga Krokar (1122 m)?
Glasuj
ElBombinho / Zadnja sporočila

ElBombinho - Zadnja sporočila

Začete teme:
Komentarji:
ElBombinho12. 10. 2022 14:26:58
Gozdna prijatelja
ElBombinho26. 12. 2016 18:12:37
Nerad se javljam na forumih, ampak izjema.
"Na Triglav je lepa shojena potka, štapne, itd. Na nekaj mestih malo popraskaš po skalah zaradi premalo snega. Zajle po grebenu zunaj. Prav tako zunaj nekaj zajl na pot na Mali Triglav."
Lepo prosim, naj si tega kak nedeljski pohodnik ne interpretira kot novico, da je to sprehod. Poleg ostalega pot zahteva izkušnje, pa tudi pogum. Varovanje ni sramota.
Pa lepe praznike vsem ob tej priliki!
ElBombinho12. 08. 2016 10:39:04
Sicer nisem nikakršen poznavalec Montaža, a čudovit je vzpon čez Findenegggov ozebnik, sestop čez Pipanovo lestev, potem pa zavoj v levo na prečno ferrato Leva in opcijsko sestop iz škrbine pod Cjajnerico direkt na Pecol ali še prej na Špik Hude police in dol po mulatjeri. Lp!
ElBombinho19. 07. 2016 10:49:07
Lani sem na Lisec šel kar prek grebena, izhodišče Črna Prst. Večinoma sem hodil po vejah in koreninah ruševja, ki so predstavljali najzaneslivejše stope. Sicer na sedlu glavnega grebena še kaže, da se na stranski greben odcepi pot, vendar se zelo hitro izgubi. Do vrha Lisca je prebijanje še znosno, povsem drugačna izkušnja je z neposrednim sestopom proti Orožnovi koči. Poti nisem našel, saj je vse popolnoma zaraščeno. K sreči sem imel pohodne palice, s katerimi sem temeljito pretipal teren pred sabo. Vsekakor ne zaman, videl sem vsaj enega gada, ki se mi je dobesedno odplazil izpod nog. Razgled iz Lisca je pa res čudovit.
     
Copyright © 2006-2023 Hribi.net, Pogoji uporabe, Piškotki