Hribi.net
Hribi.net
Prijava
Prijava
Uporabniško ime:
Geslo:
Prijava
Še niste registrirani? Registracija.
Ste pozabili geslo?
  
Anketa
Ali se s Krima (1107 m), vidi morje?
Glasuj
poloneza1 / Zadnja sporočila

poloneza1 - Zadnja sporočila

Začete teme:
Komentarji:
poloneza13. 09. 2012 11:14:03
Uf, imamo tule enih par izjemno brihtnih. Nehajte s svojimi vzgojnimi izjavami ter vzemte raje kako knjigo v roke- za izogib demence ter za umiritev samega sebe- tako v besedah, kot v dejanjih. Ni mesta tu za take ljudi. Tu ljudje sprašujejo za kako izkušnjo in za kak nasvet in nič drugega.
poloneza129. 08. 2012 10:00:59
Sem kar malo presenečen nad izredno nizko kulturo in nesposobnostjo brzdanja lastnih misli, še bolj pa besed, posameznih planincev (če jim lahko tako sploh rečemo). Take izjave so za doma (za WC), pa tudi taki osebki so edino za tam primerni!
Če pes leze tam, kjer še kak tak kvazi planinec ne more,verjetno ni lastnik kriv. Če ima pes sposobnost biti lavinski pes(kar tudi je), verjetno tudi ni lastnik kriv. Verjetno bi ga bil pa takrat preklemano vesel, a???
Le čevlje sodi naj kopitar....
LP
poloneza128. 08. 2012 14:02:00
Bil pred 2 letoma z zlatim prinašalcem na vrhu. Vzpon ter sestop sva opravila v enem dnevu. Pristop je bil preko Planike ter na greben. Je pa res, da mora biti pes navajen hoje po skalah ( moj je, saj je bil že na precej vzponih) in sam lastnik mora biti vešč hitre hoje oz. plezarije, ker ima pes hitrejši tempo vzpenjanja, kot bi bilo morda nam to ljubše. Popaziti je treba tudi na kamenje, ki ga kaj hitro pri takem vzpenjanju sprožita. In še en nasvet: ne hodit za vikend oz julija in avgusta ( je preveč boječih se ljudi na teh potkah!!)
     
Copyright © 2006-2024 Hribi.net, Pogoji uporabe, Zasebnost in piškotki