Hribi.net
Hribi.net
Prijava
Prijava
Uporabniško ime:
Geslo:
Prijava
Še niste registrirani? Registracija.
Ste pozabili geslo?
Anketa
Ali se z Ojstre peči (516 m), vidi reka Sava?
Glasuj
Novice / Ekipa 1A - avtomobilske storitve

Ekipa 1A - avtomobilske storitve

31.05.2014
Pozdravljeni!

Cenjene planinke, planinci in ostali ljubitelji naravnih lepot, sem dolgoletni, aktivni uporabnik foruma hribi.net (CarpeDiem247) in vem, da obiskovalci tega foruma svoj dragoceni prosti čas najraje preživljate v naravi in nikakor ne ob različnih avtomobilskih opravilih.

Predstavljam vam novost na našem trgu in sicer podjetje, ki vam ponuja VSE avtomobilske storitve NA ENEM MESTU. Pri tem nastopamo v vlogi organizatorja različnih avtomobilskih storitev, kar pomeni, da se vam ni potrebno s tem ukvarjati, saj mi vaše vozilo prevzamemo, z njim opravimo dogovorjeno storitev ter vam ga kasneje vrnemo na želeno lokacijo.

Na voljo smo vam za popolnoma VSE avtomobilske zadeve, pri tem velja izpostaviti predvsem; avtomehaniko, priprave vozil na tehnične preglede, zavarovanje vozil, izvedbo zavarovalniške cenitve, polnjenje klimatskih naprav, vgradnje avtoplinskih sistemov, kleparsko-ličarske storitve, protikorozijsko zaščito, vulkanizerske zadeve, različna avtomobilska svetovanja ter še vsa preostala opravila, ki se navezujejo na avtomobilsko področje.

V nekaterih primerih so naše storitve dejansko BREZPLAČNE, pri tistih plačljivih pa smo si pri svojih poslovnih partnerjih za vas izborili precejšnje rabate, tako da ne bo neke opazne razlike ali vozilo na opravilo peljete sami, ali pa mi to postorimo namesto vas in s tem vam preostane DRAGOCEN PROSTI ČAS.

Pri tem velja poudariti, da si vi SAMI izberete izvajalca posamezne avtomobilske storitve oz. lahko vam ga na podlagi naših bogatih izkušenj tudi mi svetujemo, mi ga potem k njim odpeljemo vaše vozilo.

S tem v zvezi naj vas potolažimo, da sodelujemo zgolj in izključno s preverjenimi poslovnimi partnerji in imamo svojo dejavnost za čas vožnje s strankinim vozilom ustrezno zavarovano pri Zavarovalnici Maribor d.d. (polico lahko seveda tudi vpogledate ob izročitvi vozila).

Za čas odsotnosti vašega vozila vam bo na razpolago nadomestno vozilo, vendar morate to navesti že ob naročilu same storitve, drugače se kaj rado zgodi, da nadomestno vozilo takrat ne bo na voljo.

Območje našega delovanja je načeloma omejeno oz. razpeto med kraje; Trojane-Litija-Grosuplje-Vrhnika-Kranj-Kamnik, izven tega območja pa seveda obstaja tudi možnost dogovora s stranko, saj se trudimo biti do strank čim bolj dosegljivi, prijazni in ustrežljivi.

Cena naše storitve, znotraj navedenega območja znaša le 30,00 €, pri tem za morebitno nadomestno vozilo ne bo potrebno nič doplačati. Na osnovno ceno so sicer možni še nekateri popusti, ki pa ob akcijskih ponudbah ne bodo veljali.

Trenutno imamo v sodelovanju z Avto Pelko d.o.o. zanimivo akcijsko ponudbo cenovno ugodnega polnjenja vaše klimatske naprave, kjer vam za le 45€ vaše vozilo prevzamemo, peljemo na polnjenje (zadevo bo popolnoma napolnjena in ne tako kot v nekih akcijah posameznih ponudnikov, polnjenje pa vsebuje; čiščenje sistema, olje, plin in barvilo).

Pravočasno poskrbite, da se v vročih poletnih mesecih ne boste po nepotrebnem potili na vaših poteh.

Velja si zapomniti, da smo vam na razpolago za katero koli avtomobilsko opravilo in vam bomo Z VESELJEM priskočili na pomoč pri tem.

Delovni čas podjetja je od ponedeljka do petka: 8.00 – 16.00, pri tem pa je možen tudi drugačen dogovor s posamezno stranko.

TU SMO ZA VAS, POKLIČITE NAS, DA BO ČEZ ČAS DOBER GLAS O NAS, SEGEL V DEVETO VAS! :)


Kontaktni podatki:
Ekipa 1a – avtomobilske storitve,
Borut Ludwig Benčina s.p.
Kunaverjeva ulica 9, 1000 Ljubljana
gsm; 040 412 696
www.ekipa-1a.si
e-pošta; info@ekipa-1a.si
FB: Ekipa 1A – avtomobilske storitve
     
Copyright © 2006-2023 Hribi.net, Pogoji uporabe, Piškotki