Hribi.net
Hribi.net
Prijava
Prijava
Uporabniško ime:
Geslo:
Prijava
Še niste registrirani? Registracija.
Ste pozabili geslo?
Anketa
Ali se s Slavnika (1028 m), vidi mesto Idrija?
Glasuj
Gorovja / Julijske Alpe / Triglav / Dolina Krma - Triglav (čez Kredarico)

Dolina Krma - Triglav (čez Kredarico)

Natisni
Izhodišče: Dolina Krma (930 m)
Širina/Dolžina: 46,3851°N 13,9071°E
Ime poti: čez Kredarico
Čas hoje: 6 h 10 min
Zahtevnost: zelo zahtevna označena pot
Višinska razlika: 1934 m
Višinska razlika po poti: 1955 m
Zemljevid: Triglav 1:25.000
Priporočena oprema (poletje): čelada, komplet za samovarovanje
Priporočena oprema (zima): čelada, komplet za samovarovanje, cepin, dereze
Ogledov: 201.029
 6 osebam je objava všeč
Število slik: 82
Število komentarjev: 71
Dostop do izhodišča:
Gorenjsko avtocesto zapustimo na izvozu Hrušica in cesti naprej sledimo v smeri Kranjske Gore. Le malo pred vasjo Dovje pa se z glavne ceste v levo odcepi cesta, ki pelje v Mojstrano (Vrata, Kot in Krmo). Cesti naprej sledimo v smeri vasi Radovna in doline Krma in Kot. Razmeroma strma cesta nas nato pelje mimo table TNP, za katero se cesta kmalu položi in nas pripelje do križišča, kjer se desno odcepi makadamska cesta v dolino Kot. Nadaljujemo naravnost po cesti, ki se začne spuščati. Sredi spusta pa se desno odcepi cesta v dolino Krmo (naravnost Radovna). Nekoliko naprej pridemo na naslednje križišče, kjer nadaljujemo desno v smeri Krme. Makadamska cesta nas nato pripelje do Kovinarske koče, mi pa ji sledimo še naprej. Občasno nekoliko slabša cesta nas nato pripelje do parkirišča pred zapornico.
Opis poti:
S parkirišča nadaljujemo mimo rampe in pot nadaljujemo po zložni in za javni promet zaprti gozdni cesti. Slabša cesta se nekaj časa nadaljuje čez obsežna prodišča, nato pa zavije rahlo v desno, kjer preide v gozd in se spremeni v kamnit kolovoz. Naprej se nekaj časa zložno vzpenjamo skozi gozd, nato pa se, ko prekoračimo nekoliko večji hudournik, začne pot strmeje vzpenjati skozi strnjen gozd. Višje preidemo iz gozda v pas rušja, pomešanega z grmičevjem, pot pa se čez omenjeno pobočje vzpenja po grušču. Na višini približno 1400 m se pot položi in nas po nekaj 10 korakih nadaljnje hoje pripelje na lepo travnato ravnico imenovano Vrtača.
Na drugi strani ravnice, se široka pot ponovno začne vzpenjati in nas po približno 20 minutah nadaljnje hoje pripelje na Malo polje, kjer le ta zavije v desno in nas pripelje na manj opazno razpotje. Nadaljujemo po lepo sledljivi poti (levo Vodnikov dom preko Bohinjskih vratc), ki se še nekaj časa zložno vzpenja, nato pa nas pripelje do korita z vodo. Naprej se pot razcepi na dva dela, mi pa nadaljujemo naravnost po markirani poti, ki nas čez sprva travnata, nato pa rahlo poraščena pobočja pripelje do pastirske koče na planini Zgornja Krma.
Od pastirskega stanu nadaljujemo rahlo desno, po markirani planinski poti, ki nas v nekaj minutah rahlega vzpona pripelje na označeno razpotje. Nadaljujemo desno v smeri Kredarice in Staničevega doma (levo Planika in Konjsko sedlo) po zložni prečni poti, ki nas ob lepih razgledih v nekaj minutah pripelje na naslednje razpotje.
Tokrat nadaljujemo rahlo levo v smeri Triglavskega doma (naravnost Staničev dom) po poti, ki se postopoma začne vse strmeje vzpenjati. Po nekaj minutah nadaljnje hoje pot zavije v levo in se začne strmo vzpenjati čez travnato pobočje. Na vrhu omenjenega pobočja pot zavije še nekoliko proti levi in postopoma preide v manjšo, občasno precej razrito dolinico. Pot naprej se postopoma položi in nas pripelje v bolj planotast svet obdan z rušjem, kjer pridemo na manjše neoznačeno razpotje. Nadaljujemo desno (levo Konjsko sedlo po nemarkirani poti) po markirani poti, ki se še nekaj časa zložno vzpenja po vse bolj kamnitem pobočju. Nekoliko naprej pridemo do razpotja več stezic, mi pa pazljivo sledimo oznakam za Kredarico (levo Vodnikov dom, desno Staničev dom). Naprej se pot začne strmo vzpenjati pod pobočji Vrha Snežne konte (predel imenovan Kalvarija). Vse bolj gruščnata pot se počasi obrača proti levi, nato pa se na koncu vzpona čez Kalvarijo priključi poti s Konjskega sedla.
Nadaljujemo v smeri Kredarice, po zmerno strmi poti, ki nas le nekaj korakov naprej pripelje na naslednje označeno razpotje. Nadaljujemo desno (levo Planika) po zmerno strmi poti, ki nas v nekaj minutah nadaljnje hoje pripelje na neizrazit greben, ki povezuje Vrh Snežne konte s Kredarico. Tu pot zavije rahlo v levo in se začne vse strmeje vzpenjati proti Triglavskemu domu na Kredarici. Po približno 15 minutah strmega vzpona, se pot položi in pred seboj zagledamo najvišje ležečo planinsko postojanko v Sloveniji, le to pa dosežemo po nekaj 10 korakih nadaljnje hoje.
Od Triglavskega doma nadaljujemo v smeri Triglava po poti, ki se začne zmerno spuščati proti prevalu med Kredarico in Malim Triglavom. Tu se nam z desne priključi pot iz doline Vrat, mi pa nadaljujemo naravnost po vse bolj strmi poti, ki se prične vzpenjati po razčlenjenem skalovju. Po nekaj minutah strmega vzpona po poti, ki poteka ob Zelenem snegu, pa pridemo do začetka plezalnega dela. Ob, že od daleč vidni veliki markaciji, bomo opazili tablo, ki nas opozori, da bomo vzpon nadaljevali po zelo zahtevni zavarovani planinski poti. Pot naprej se še strmeje vzpne po razčlenjenem skalovju, nato pa s pomočjo jeklenice prečimo v levo, kjer pridemo do tehnično zelo zahtevnega mesta. Pot naprej se prečno vzpne po izpostavljeni polici, ki je varovana le s klini. Naprej nas zelo strma in dobro zavarovana pot pripelje na greben Malega Triglava, kjer se nam z leve priključi nekoliko lažja pot s Planike.
Nadaljujemo naravnost po grebenski poti, le ta pa nas v nekaj 10 korakih nadaljnje hoje pripelje na vrh Malega Triglava. Z Malega Triglava, od koder se nam odpre lep pogled na vrh in večji del poti, ki je pred nami, se pot rahlo spusti, nato pa nas pripelje na neizrazito sedelce med obema vrhovoma. Pot naprej se ponovno prične vzpenjati, po dobro varovani grebenski poti. Tej zelo razgledni in na posameznih delih tudi zelo strmi poti, nato sledimo vse do vrha Triglava.
Krma - Zgornja Krma 2:30, Zgornja Krma - Kredarica 2:30, Kredarica - Triglav 1:10.
zemljevid poti - Triglav
Ob poti: Vrtača (1430m), Malo polje (1585m), Planina Zgornja Krma (1720m), Triglavski dom na Kredarici (2515m), Mali Triglav (2725m)
Priporočamo: izleti z istega izhodišča, podobni izleti, panorama, vpisna knjiga
Slike:
Dolina Krma - Triglav1
Dolina Krma - Triglav2
Dolina Krma - Triglav3
Dolina Krma - Triglav4
Dolina Krma - Triglav5
Dolina Krma - Triglav6
Dolina Krma - Triglav7
Dolina Krma - Triglav8
Dolina Krma - Triglav9
Dolina Krma - Triglav10
Dolina Krma - Triglav11
Dolina Krma - Triglav12
Dolina Krma - Triglav13
Dolina Krma - Triglav14
Dolina Krma - Triglav15
Dolina Krma - Triglav16
Dolina Krma - Triglav17
Dolina Krma - Triglav18
Dolina Krma - Triglav19
Dolina Krma - Triglav20
Dolina Krma - Triglav21
Dolina Krma - Triglav22
Dolina Krma - Triglav23
Dolina Krma - Triglav24
Dolina Krma - Triglav25
Dolina Krma - Triglav26
Dolina Krma - Triglav27
Dolina Krma - Triglav28
Dolina Krma - Triglav29
Dolina Krma - Triglav30
Dolina Krma - Triglav31
Dolina Krma - Triglav32
Dolina Krma - Triglav33
Dolina Krma - Triglav34
Dolina Krma - Triglav35
Dolina Krma - Triglav36
Dolina Krma - Triglav37
Dolina Krma - Triglav38
Dolina Krma - Triglav39
Dolina Krma - Triglav40
Dolina Krma - Triglav41
Dolina Krma - Triglav42
Dolina Krma - Triglav43
Dolina Krma - Triglav44
Dolina Krma - Triglav45
Dolina Krma - Triglav46
Dolina Krma - Triglav47
Dolina Krma - Triglav48
Dolina Krma - Triglav49
Dolina Krma - Triglav50
Dolina Krma - Triglav51
Dolina Krma - Triglav52
Dolina Krma - Triglav53
Dolina Krma - Triglav54
Dolina Krma - Triglav55
Dolina Krma - Triglav56
Dolina Krma - Triglav57
Dolina Krma - Triglav58
Dolina Krma - Triglav59
Dolina Krma - Triglav60
Dolina Krma - Triglav61
Dolina Krma - Triglav62
Dolina Krma - Triglav63
Dolina Krma - Triglav64
Dolina Krma - Triglav65
Dolina Krma - Triglav66
Dolina Krma - Triglav67
Dolina Krma - Triglav68
Dolina Krma - Triglav69
Dolina Krma - Triglav70
Dolina Krma - Triglav71
Dolina Krma - Triglav72
Dolina Krma - Triglav73
Dolina Krma - Triglav74
Dolina Krma - Triglav75
Dolina Krma - Triglav76
Dolina Krma - Triglav77
Dolina Krma - Triglav78
Dolina Krma - Triglav79
Dolina Krma - Triglav80
Dolina Krma - Triglav81
Dolina Krma - Triglav82
Diskusija o izletu Dolina Krma - Triglav (čez Kredarico)
Prikaži starejša sporočila
JusAvgustin8.9.2010
mulc?jezen
pikec18.9.2010
je možno, zabica. Strma pot pa že ni,je čisto lahka normalna pot.Samo pozimi ko gaziš ni možno nasmeh
sh8.9.2010
Po mojih izkušnjah narediš 300 višinskih metrov v eni uri, če hodiš nek zmeren tempo. Tudi s Pokljuke lehko prideš na Kredarico v 4 urah, saj po ravnem lahko hodiš dokaj hitro. Seveda ne smeš imeti s sabo prevelike skupine, saj ta čas zelo podaljša.
viharnik8.9.2010
Kakorkoli obračate ima Igor še najbolj prav.Pot iz parkirišča pod Konjščico se do Kredarice kar vleče.Tu se naredi precej več km kot iz Krme,pot pa je položnejša,zato hitrejši korak,če imaš kondicijo.Nasprotno pa je tudi navidez lažja hoja s Pokljuke za občasne planince,zaradi več korakov na poti,utrujajoča.Na Kredarico se iz obeh smeri pride v štirh urah,če s Pokljuke lahko pospešimo korak.
gorjanci13.8.2011
Bila že na Mangartu. 1995, potem nič več. Prehojenih imam kar nekaj vrhov nad 2000m. Cmir, Škrlatica, Špik, Razor, Vrbanova špica, Turska gora, Grintovec, Skuta......vse do nekje 1997 leta. Potem smo z otroci hodili na nižje, bolj kopaste in porasle vrhove. Letošnje leto intenzivno 2x na mesec hodimo v hribe in se pripravljamo za Na Triglav. Zahtevnost dostopa vrhov stopnjujemo. Zanima me, kaj predlagate za Mangart. V spominu nimam nič "groznega", vendar pri 22 ih se mi ni nič zdelo zahtevno. Danes imam dva otroka in moža, ki za seboj, razen letošnjih vzponov, nima 2000 akov.
mary22.9.2011
Pozdravljeni!
V soboto ali nedeljo se odpravljam na Triglav s smeri Kredarice. Zanima me, če je po tej nesončni strani ostalo kaj snega, ledu od prejšnjega tedna, ko je baje nekaj zapadlo? Hvala
ljubitelj gora2.10.2011
Nazaj vračal po tej poti iz vrha, za celotni podvig sem potreboval slabih 6 ur, čez Škrbino gor ter na Kredarico dol, do Kredarice manjkajo trije klini, skale so mal gladke, zato vsaka dodatni klin prav pride, pot je strma in zelo zahtevna. Na Kredarici samo nekaj oseb, poslikam in odletim proti Krmi.
DD8.1.2012
zivjo. danes ob 16.00 smo na parkiriscu v Krmi najdli pohodne palice black diamond, bile so zraven mojega avta,lastnik naj me kontaktira na 040/828 - 698.
lp
DD29.3.2012
danes sem obiskal naso najvisjo goro, bilo je lepo razmere so bl tko sneg se predira tudi do riti sama pot od kredarice do vrha pa je nekaksen mix vsega od ledu do praskanja po skalah in tudi mehkega nesprijetega snega ni manjkalo, obvezna zimska oprema pa gre.

lp
mtjkristan1.4.2012
včeraj, na zadnji marčevski dan smo se z družbo odpravili na nočni pohod do Kredarice. Pot je sicer shojena, v nočnih urah pa kar precej poledenela (dereze). Nekateri smo se hoteli vzpeti še na očaka, kar pa so nam močni sunki vetra preprečili in smo se raje obrnili ter vrnili v zavetje kredariškega doma. Še malo "debate" in v sončnem dnevu povratek proti Krmi. Lep dan, dobra družba,...lp
teja8824.8.2012
hej. tudi jaz sem sklenila, da je že zadnji čas, da se odpravim na našega očaka.nasmeh zanima pa me, če je možno oz. varno, da grem do kredarice kar v pohodnih čevljih, šele od tam gor pa v pravih pohodniških gojzarjih. imam namreč velike probleme z žulji na peti, kljub uhojenim gojzarjim in vsem, kar spada zraven... za odgovor se vam vnaprej zahvaljujem. lp
spyderskidoo24.8.2012
iz Krme do Kredarice bi šlo ja...potem gor pa nujno prave čevlje
GregorC25.8.2012
teja88 probaj pred turo pete namazat z Hansaplast foot expert kremo. Meni pomaganasmeh
gregorp25.8.2012
Teja88 če te čevlji žulijo v petnem delu imajo rešitev za to na tem naslovu:http://www.informacija.net/cevljarstvo-stivale (upam da si blizu Ljubljane). Sam sem imel podobne težave (po cca 1 uri hoje po bolj strmem terenu ), pa so sedaj odpravljene. Preveri ne bo ti žal. Pa udoben korak !
Grega9215.11.2012
Živjo
zanima me, ali se da pozimi na triglav po zavarovani poti ( iz kredarice , tako kot poleti)
z ustrezno opremo
ali je kakšna druga pot
ljubitelj gora15.11.2012
Ja, je pa še en dostop, če je dovolj snega, prideš ven med Malim Triglavom in Trglavom, ampak več ali manj se hodi iz Kredarice tam, ko gre letna pot.
Grega9215.11.2012
hvala=)
sasajo13.8.2013
Ali je na poti se kaj snega saj se 24avgust oddpravljam na triglav.
andrej7814.8.2013
Ni snega,oziroma ni problematičen...
sasajo14.8.2013
Hvala za informacije
Krepkonogi Gams17.10.2013
Morda kdo ve, je na poti do vrha sneg kaj problematičen?
MaxSi18.10.2013
Stanje na dan 17.10.2013
Snežna meja je nekje na dobrih 2000nm. Do Kredarice iz smeri Krme ni nobenih težav, snega je malo, tako do Kredarice ne potrebujete posebne opreme. Iz smeri Vrat se snežna meja prične takoj po stičišču poti Čez Prag in Tominškove. Pot od tam je vse dopoldne (lahko tudi ves dan) poledenela, na posameznih mestih pa se tudi pošteno udira, pristop iz te smeri priporočam le tistim, ki jim take poti ne povzročajo težav. Vsekakor so potrebne vsaj palice in dobri čevlji, dereze (tiste enostavnejše), pa so priporočljive.
Vzpon na vrh je povsem zimski! Potrebna je vsa zimska oprema, tako dereze kot tudi cepin!
Pa srečno pot.
Krepkonogi Gams18.10.2013
MaxSi, najlepša hvala!
MaxSi18.10.2013
Malenkost. Vsekakor je bolje da se ve, kot pa da pride do kakih traparij cool
Cuco11.7.2014
Živjo!
Naj prosim kdo, ki je bil pred kratkim oz, ki ima namen it na Triglav (ni nujno iz te smeri - Krma)napiše, kako je stanje s snegom.
Ali ste mnenja, da bi lahko wikend 19-20.07 varno prišel na vrh? Do Kredarice najbrž nebi bil problem ali se motim?

Hvala puno! nasmeh

Mitja
ljubitelj gora26.12.2014
Preteklo nedeljo sem se iz Krme podal proti Kredarici in na vrh Triglava, bile so odlične razmere, sneg na J-JV delu ni niti sredi dneva popustil, saj so bile temperature globoko pod lediščem. Nekaj fotografij v spletnem albumu: https://plus.google.com/photos/114400986607884783562/albums/6095398705387302033?banner=pwa
patrik5.2.2015
poz!
drugu sam sedmicu mislio ovuda na triglav...je bio neko ovih dana i dali se moze gore?
jax5.2.2015
Ovih dana vrijeme je vrlo loše, prognozirano je puno novog snijega, opasnost od lavina prilično je velika.
Sada, kako stvari stoje, od vikenda nadalje vrijeme će se ispraviti i opasnost će se polako smanjivati. Postoji mogućnost da će biti sljedeće sedmice ili barem sljedećeg vikenda već ok za Triglav, ali u svakom slučaju prati razmjere.
kuzmanb4.7.2017
3.7.2017 smo šli na Triglav iz Krme preko Kredarice, nazaj čez Planiko. Okoli vrha je še precej snežnih zaplat, a pot je kopna in na njej ni posebnih problemov, seveda pa je potrebnih nekaj predhodnih izkušenj za vzpon po jeklenicah iz Kredarice. Iz parkirišča v Krmi smo štartali ob 5:30, z nekaj krajšimi postanki dosegli vrh ob 12h, pojedli kosilo v koči in se vrnili ob 19h. Vreme je bilo zelo spremenljivo s soncem, oblaki in dvema plohama, a vsaj ni bilo zelo vroče. V primeru sonca bi priporočal začeti še kako uro prej. Vzpona in spusta je skoraj 2000m, zato so noge precej trpele, sploh kolena. Za povprečnega pohodnika je dvodnevna tura verjetno boljša opcija, je pa pot krasna in vsekakor je bil dan dobro porabljen.

slamca30.7.2017
Pozdravljeni!
Zanima me, če je cesta v Krmo normalno prevozna z osebni avtomobilom, če je zadnje deževje ni prehudo "razdrapalo"?
Hvala za poštene odgovore.
slamca2.8.2017
Kakor kaže se v teh dneh nihče ni odpravil s Krme proti Triglavu. mežikanje Naj povem, da je cesta kljub obilnim nalivom odlična in prevozna brez vsakih problemov. nasmeh
Prleki28.8.2017
Pozdravljeni!
Nismo neki hribolazci. Ampak vseeno smo se odločili(oče,hčerka in mlajši sin),da se podamo na TRIGLAV.
Odhod zjutraj ob 6.00 iz parkirišča v Krmi,preko Kredarice na Triglav,ter po isti poti nazaj.
Vam rečem:NEPOZABNA AVANTURA
(Še posebaj za nas,ki smo si vrh Pohorja ogledovali s pomočjo gondole)velik nasmeh
Nazaj na parking ob 20.30
Hočem reči samo to:KJER JE VOLJA TAM JE POTmežikanje
Chaos12316.6.2018
Danes iz Krme na Triglav. Pot sem normalno prehodil brez zimske opreme... razen 2 zaplat snega na Malem polju in kasneje po razcepu za Konjsko sedlo (ta dva sta neproblematična) in snežišča na levi strani Vrha Snežne Konte (tudi ta se normalno prehodi brez derez in cepina) snega na poti ni. LP
Marecar1.1.2020
Izredno lep silvestrski dan 1.1.2020. Brez oblačka in pa ogromno ljudi. Večina jih je silvestrovalo na na vrhu in pri Kredarici. Mraz ni bil premočan (-4). Vetra pa tudi ni bilo orkanskega. Do Kredarice je tako lepo shojeno, da se da priti dudi z mini derezami. Do Malega Triglava je pa druga pesem. Narejen je odličen gaz, ampak je treba vseeno plezati s previdnostjo (ena napaka , pa si v snežni konti). Od Malega Triglava pa do Aljaževega stolpa je pa lahko ... Sončni vzhod je bil perfekten.
Lep pozdrav vsem ljubiteljem gora in narave nasploh ...
Turbolazec19.4.2020
Zdravo! Zanimajo me razmere za triglav po tej poti, ce je kdo sel v zadnjem casu? Hvala in lep pozdrav
snezzzinka4.8.2020
27. 7. smo bili po dolini Krme; nekje od Kovinarskega doma do Bohinjskih vratc smo izgubili očala. Zelo bomo hvaležni najditelju.
Zgembo5.9.2020
Danes bil na tej turi, cesta do izhodišča precej slaba, razrita. tura je lepa, vreme idealno razen občasnih sunkov vetra in pretirane gneče od malega do velikega Triglava, evo nekaj fotk nasmeh
https://www.youtube.com/watch?v=qNlqtAuS_tE&ab_channel=zgembo77
Zgembo7.9.2020
Evo še videoposnetek cele plezalne poti iz Kredarice na Triglav
https://www.youtube.com/watch?v=k0M2uLvmUSk&ab_channel=zgembo77
recruit18.12.2020
Zanimiv video! Koliko časa pa hodiš od Kredarice do vrha s povprečno hojo?
tomo_kugy19.12.2020
@recruit
Mislim, da je markirano ura in četrt. Je pa vse odvisno od nekaj faktorjev:
- če se povzpneš po večurni poti iz doline, boš verjetno potreboval kakšno minuto več, kot če štartaš zjutraj po prespani noči na Kredarici
- povprečen planinec premaga cca. 350 višinskih metrov na uro, kar je skoraj točno višinska razlika med Kredarico in vrhom
- največji faktor pa predstavlja gneča. Sredi tedna septembra je dosti manj ljudi kot za vikend sredi avgusta.
Moje mnenje je, da bi moral s povprečno hojo brez gneče z lahkoto s potjo opraviti v eni uri.
recruit25.12.2020
@tomo_kugy
Hvala za izčrpan odgovor!
Kafetarca11.7.2021 21:02:19
Kakšna je kaj cesta do izhodišča v Krmi?
jbs11.7.2021 21:12:59
Kot vedno prevozna za normalen avto, sicer pa zrukana na nekaterih mestih od meteorne vode...
coupet24.8.2021 19:56:10
do kje se lahko zapelje z avtomobilom?
Videl sem, da so tudi že kazni dobili nekateri.

Hvala, lp
trdi25.8.2021 8:45:45
Pelje se lahko do lese, ampak je treba parkirati striktno le okoli table za parking. Vsi tisti, ki parkirajo na bližnjem travniku, dobijo kazen 500 EUR....
Davidd29.12.2021 16:10:23
Ali kdo ve kaksna je cesta do izhodisca, je prevozno? Zaradi snega.
Grenaleva30.12.2021 16:30:40
Za božič so rekli, da je bilo spluženo do malo pred Kovinarsko kočo, tam je bil parking za 3 avtomobile
jbs30.12.2021 19:51:39
Spluženo je do slabega kilometra pred Kovinarsko, do rampe in table Planina spodnja Krma. Skidanih parkirnih mest je za cca. 12 avtomobilov, srečevanje in obračanje pa je skoraj nemogoče. Glede na to, da profitiraš samo slaba dva kilometra oz. 20 minut, se ne splača. Tudi lastnikom parcel vožnja očitno ni po godu, saj je bila danes pri Pocarju cesta "zaprta" s trakom. Je pa tudi pri Pocarju težko dobit za parkirat. Jutri in čez vikend bo verjetno norišnica. Sicer pa je pot do Kredarce zelo lepo utrjena in uhojena, tako bo do naslednjega sneženja.
Davidd31.12.2021 8:44:37
Hvala. Kako je pa kaj pot do izhodisca iz Vrat, in Cesta na koncu pokljuke?
Za objavo komentarja se morate prijaviti:
Uporabniško ime:
Geslo:
Prijava
V kolikor še nimate uporabniškega imena se morate najprej registrirati.
     
Copyright © 2006-2022 Hribi.net, Pogoji uporabe, Piškotki