Hribi.net
Hribi.net
Prijava
Prijava
Uporabniško ime:
Geslo:
Prijava
Še niste registrirani? Registracija.
Ste pozabili geslo?
Anketa
Ali ste že bili na Boču (978 m)?
Glasuj

V hribe s psom?!

Natisni
Gost6. 09. 2007 14:56:14
Jaz sem že obupala nad to temo. Imam psa in ga bom vodila še naprej tako v visokogorje kot tudi v sredogorje...
Glede na izbiro cilja se pa odločim, ali je to za psa primerno ali ne. Ja, spuščen je tam, kjer ni gužve in ko prihajajo nasproti ljudje, ga dam na povodec.
Uživajte vsi naprej tako kot tudi mi lastniki psov s svojimi pasjimi ljubljenčki!
S.
všeč
Gost6. 09. 2007 16:55:01
Ti si citirala pregovor tako kot tebi paše,jaz pa tako kot je res.Pes je res biser ,lastnik pa ...!Kdo koga ni vreden,poglej kaj delate z psi.Res pes uživa ko ga vlečeš v visokogorje.Predvsem narava,razgledi ,sončni vzhodi on zahodi so mu dragi.Pes ne gre v hribe iz istih razlogov kot ti,ampak zato ker ga ti tja pelješ.Mislm da je veliko primernejših prostorov zanj,kjer se bo bolje počutil.(ostro kamenje,močna sončna svetloba,prepadi).Ni ti mar zanj,gledaš le nase,a obenem zatrjuješ kako on uživa.Še toliko si egoistična,da ti niso mar živali (v njihov prostor agresivno vdiraš),da o ljudeh sploh ne govorim.Ps.Pa ne misli da sovražim pse,ne sama imam psa iz zavetišča mešančka,ni v istem rangu kakor tvoja bokserka z katero se hvališ.Ena od pasjih lastnic,ki svojo (ne)moč izraža preko psa.
všeč
Gost6. 09. 2007 17:04:13
Se strinjam. Amen.:cool
všeč
Gost6. 09. 2007 17:04:21
Se strinjam. Amen.:cool
všeč
Gost6. 09. 2007 17:08:13
Ker je nekdo "padel" vmes, še enkrat odgovarjam "S":se strinjam. Amen.cool
všeč
Gost6. 09. 2007 19:42:30
Vsak zase ve, kdaj bi njegov pes trpel. Pa je to čisto vseeno, ali je mešanček ali je čistokrven, velik ali majhen ... Gost prede temi "ameni", tudi vi vsak dan v naravi vdirate v prostor živali. V hribih smo vsi gostje - tako psi kot ljudje in vsi imajo pravico tam biti, če se držijo pravil. Je to jasno? Kaj ko bi raje nehali razpravljati o trpljenju psov, slabih izkušnjah itd. in končno povedali kaj lepega, a? Če imajo lastniki psa s seboj v hribih, na povodcu, zanj vodo, psi ne kakajo po poteh, ne težijo drugim ... Potem je OK, ali kako? Mislim, da ima vsak lahko s kateregakoli področja slabo izkušnjo! In nihče si nikoli ne bi smel dovoliti posploševati vse na vse. In kako si upate trditi, da nekdo preko psa izraža svojo (ne)moč? Če vzame psa povsod seboj, se zdi meni to ravno obratno! Kaj pa naj? Ga pelje do konca ulice in gre hitro nazaj domov? Kaj pa vi naredite s svojim psom? Vedno ista pot, da potem sploh ne pozna drugega kot žestokrat prevohano grmovje? Dragi moji, verjemite, da pes zaradi hoje v hribe ne trpi. Pa še nekaj: sončni zahodi so lepi, ja ... Pes se lepo usede/uleže zraven in mu sicer ni mar za sončni vzhod/zahod je pa vesel, da ima lastnika, ki ga ima rad in ki ga ni peljal na polje med kmetove njive in obrnil na običajnem mestu ter se vrnil tja, kjer že vse pozna.
Dajmo o čem drugem ... Kje ste bili nazadnje s svojim kužkom in kako je bilo? Latniki psov in planinci - vas sprašujem nasmeh

Oh, ja ... Haha ... Egoistični, ker vozimo pse s seboj ... A ni to bolje, kot pa tisti, ki so kar naprej zaprti? Dajte se spravljat na tiste, bo bolj smiselno!
Lp
Z.
všeč
Gost7. 09. 2007 11:43:01
Hojla, dobro si napisala Z. Čestitke!
Za psa imam vedno sabo tako hrano kot pa tudi vodo. No, res da sončnih vzodov/zahodov ne gleda tako kot jaz, je pa vesel, da delim z njim čas, dobro voljo itd.
No, nazadnje pa je bil z mano na Rodici. Ker pa sem imela zdaj večkrat zahtevnejše poti, kjer je bilo potrebno plezanje, pa me je žalostno počakal doma. Ampak zdaj, ko se je ponovno ohladilo, pes ima namreč dolgo dlako, pa bo veselo hodil tako na Tosc, Košuto itd.
Končno!
LP
S.
všeč
Gost7. 09. 2007 12:55:16
Pasji pastirji!
všeč
Gost7. 09. 2007 20:24:40
Zaenkrat nimam psa, sem pa vesela ko na poteh po hribih srečam poleg planincev na dveh nogah tudi tiste na štirih. Zadnjič sem pod Korošico srečala prav zanimivega "kužka" in njegovega "pastirja". Kuža je bil velik kot eno tele, podoben Drnovškovemu Arturju, ampak zelo prijazen.
Lp, J.nasmeh
všeč
Gost8. 09. 2007 09:02:05
Moja psička je bila z menoj nazadnje na Triglavu. Preko spleta sem kupila oprsnico od Ruffwer-a, ki ima na sredi hrbta tudi ročaj, tako da smo jo lahko tam, kjer je bil kakšen skok preprosto dvignili kot "vrečko" in ji pomagali - res super zadeva. Glede na to, da vedno ko gremo v hribe vso pot veselo maha z repom in je polna energije, ko smo vsi že utrujeni, predvidevam, da ji z nami ni hudo. Drugače pa gre z menoj tam, kamor je le mogoče. Seveda gore, kjer je po kakšni poti potrebno navpično plezanje po klinih in zajlah odpadejo, da ne bo pomote.

Srečno!
všeč
Gost8. 09. 2007 10:01:50

LJUDJE,A STE NORMALNI???????
IZ TEGA JE RES RAZVIDNO DA STE LASTNIKI PSOV DEBILNI!!!!
PROSIM,ČE LAHKO ODPRETE PASJI FORUM,NAS
HRIBOVCE PA PUSTITE PRI MIRU, SAJ TA STRAN
NI NAMENJENA PSOM!!!!!!!!!!!!!!
SEM POPOLNOMA RAZOČARAN,DA TAKI LJUDJE
SPLOH HODITE V HRIBE.
všeč
Gost8. 09. 2007 11:28:53
zmeden
všeč
Gost8. 09. 2007 12:26:33
Jaz sem pa v dno srca razočarana nad kričanjem gosta zgoraj (velike tiskane črke pomenijo vpitje) - neverjetno kako nestrpni in sovražni so nekateri takoimenovani "hribovci"?! eek
všeč
Gost8. 09. 2007 15:42:03
Ja in to taki ,ki verjetno do pred par let nazaj niso niti vedeli kaj so hribi kaj šele gore(danes je pač moderno biti "hribolazec").velik nasmeh
všeč
Gost8. 09. 2007 19:49:00
Gospa, ki ima mešančka, zakaj kuža ne more biti v istem rangu kot bokserka, ali ga ne ceniš, ker je mešanček ????? Ali ga zato ne vzameš s sabo, ker misliš, da je manj vreden ??? Ni lepo, da greš ti na izlet, psa pa pustiš doma, zakaj si ga pa potem "rešila" iz zavetišča, a zato, ker je bil poceni ??? ali zato, ker si tako dobra in se s tem hvališ ???

Gost, ki pa tam zgoraj vpije, saj lahko ne berete te strani, ta je očitno pod naslovom s psom v hribe ! Zakaj se udeležujete teh debat, še precej drugih naslovov je. Mene nič ne moti, če ste razočarani, kar bodite, to je vaš problem.

Kaj ima pes s prepadom - a kdo meče psa v prepad ? Kar eni brez veze nasveti ...
všeč
Gost8. 09. 2007 20:41:45
Se vidi da vse dobronamerne pasje članke piše ena in ista oseba.Sre res posiljevalci z temi vašimi psi.Je prav napisal v Jani dr, veterine:kdo ne zna dati ljubezni čleveku,jo pač da psu....Ali pa mogoče tudi on nič ne ve ,za vas seveda.?Ker sre sami tako pametni,da človek sploh ne more verjeti.Res si odprite svoj pasji forum,ne svinjajte tu gori.Tu je tema hribi.Sicer pa res škoda z vami izgubljati čas,ker lajate v luno.
všeč
Gost8. 09. 2007 21:47:03
Mene pa ne marajo ne psi, ne ljudje. To je hudo.
všeč
Gost9. 09. 2007 19:39:47
Vi ste pa tole Jano dobro naštudirali, niste pa dobro razumeli stavka - kdo ve, je spredaj ... katere ljudi imate pa vi tako radi, veste od vseh bitij zna biti človek najbolj zlovešča zver, koliko gorja po svetu je storil človek, koliko pa pes ? Veterinarju Butinarju, ki je izrekel ta stavek, ki je vam tako prirasel k srcu, pa ne sežete do gležnjev ...
všeč
Gost9. 09. 2007 20:33:37
Ti pa svojemu psu delaš veliko škodo,ker si prav ti njegov gospodar.Preberi v Jani njegov članek in poskušaj razumeri še kaj drugege razen svojega bednega prepričanja.Kdo komu do kje seže,pa s tabo raje ne bi o tem,ker malo stvari razumeš.
všeč
Gost10. 09. 2007 07:45:25
Ha ha, moj kuža je aprila dopolnil 16 let, tudi s pomočjo veterinarja Butinarja in je še vedno kljub moji škodi zelo vitalen, v hribe pa ne more več z mano, čeprav ima veliko prehojenih kilometrov v sredogorju za sabo, zato se zdaj tudi jaz zadržujem bolj v "nižinah" in se hvala bogu ne bova kje srečala ...
všeč
Stran:123...14151617181920
Za objavo komentarja se morate prijaviti:
Uporabniško ime:
Geslo:
Prijava
V kolikor še nimate uporabniškega imena se morate najprej registrirati.
     
Copyright © 2006-2024 Hribi.net, Pogoji uporabe, Zasebnost in piškotki